Monday, 10 December 2012

Jesusi: “Unë i bëj thirrje njerëzimit të pregatitet për Mëshirën Time të Madhe”

E Hënë, 3 Dhjetor 2012, ora 19:05

Bija Ime e dashur, me gjithë forcën tënde dhe me gjithë kurajon tënde, Unë i bëj thirrje njerëzimit të pregatitet për Mëshirën Time të Madhe.

Ju me një zemër të përulët dhe një pastërti të shpirtit, Unë ju bëj thirrje të luteni për shpirtrat e atyre që do të vdesin gjatë Paralajmërimit.

Sa nevojë kanë ata për lutjet tuaja. Sa nevojë kam Unë për vuajtjet tuaja. Të dyja këto dhurata, të dhuruara tek Unë nga ju, do të ndihmojnë të shpëtojnë ata që nuk mund të shpëtojnë sipas vullnetit të tyre të lirë.

Kur Flaka Ime e Mëshirës të hidhet mbi mbarë tokën, shumë do të gëzojnë, por do të jetë një periudhë e dhimbshme për mëkatarët që nuk do të jenë në gjëndje të më kërkojnë Mua falje, për shkak të krenarisë.

Pastrimi i tyre do të jetë i dhimbshëm dhe do të duhet shumë vuajtje nga ana e tyre për tu shpenguar në Sytë e Mi.

Sa do të copëtohen zemrat e liga të njerëzve dhe me terror në shpirtrat e tyre, shumë do të bien para Meje në agoni. Le ta dinë ata se, edhe pse ata do të kalojnë shumë vuajtje, biljona do të pastrohen në zemër dhe shpirt. Atëherë ata do të jenë plotësisht të pregatitur për ditën e madhe të Ardhjes Sime.

Bija ime, mundimet e ndjekësve të Mi do të shtohen dhe intensifikohen para Paralajmërimit.

Kur ju me ofroni Mua vuajtje të tilla, Unë do të shpëtoj shpirtrat e miljonave. Ju lutem të mos m'i kurseni Mua këto tortura, sepse mbrekulli të mëdha do të jepen, pavarësishte se ata njerëz mosmirnjohës që nuk kanë asnjë turp në zemrat e tyre për ligësitë që janë fajtorë.

Asnjë njeriu nuk do t'i kursehet të shohi gjëndjen në të cilën ndodhet shpirti i tyre ashtu si ato duken në Sytë e Mi.

Kur të shohin gjëndjen e mjerueshme të shpirtrave të tyre, atyre do t'ju vijë turp plotësisht. Ata që me të vërtetë ndjejnë keqardhje për fyerjet kundër Zotit, do të falen. Atyre do t'ju kërkohet të kalojnë një pastrim, të cilin duhet ta pranojnë me përulësi.

Shumë, shumë shpirtra do ta pranojnë Dorën Time të Mëshirës, por për shpirtrat që kanë kryer mëkat mortor, do të jenë kaq të ngurtësuar sa do ta refuzojnë Mëshirën Time. Kjo Fushatë Lutje duhet të recitohet për shpirtrat për pas Paralajmërimit.

Fushata e Lutjes (88) për shpirtrat pas Paralajmërimit

O Zemra e Shenjtë e Jesusit, trego Mëshirë tek të gjithë ne mëkatarët e shkretë.
Ndriçoi ato zemrat e ngurta, kaq të dëshpëruara në kërkim të ndihmës.
Fali atyre paudhësitë e tyre.
Ndihmoji ata, përmes Dashurisë dhe Mëshirës Tënde, që me zemër ta pranojnë Dhuratën Tënde të madhe të Shpengimit.
Unë të lutem Ty, t'i falësh të gjithë shpirtrat që e refuzojnë të Vërtetën e Zotit.
Mbuloi ata me Dritën Tënde, Jesus I Dashur, që ajo t'i verboj ndaj ligësisë dhe kurtheve të djallit që do të përpiqet t'i shkëpusi ata prej Teje përjetësisht.
Unë të lutem Ty që t'i japësh të gjithë fëmijve të Zotit forcën që të jenë mirënjohës për Mëshirën Tënde të Madhe.
Unë të kërkoj Ty që të hapësh derën e Mbretërisë Tënde për të gjithë shpirtrat e humbur që enden nëpër tokë në një gjëndje të pashpresë dhe të pafuqishëm. Amen.

Shkoni, dishepujt e Mi, dhe përmbajuni udhëzimeve të Mia për të pregatitur shpirtrat tuaj për Mëshirën Time Hyjnore.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/i-call-on-humanity-to-prepare-for-my-great-mercy/