Monday, 31 December 2012

Jesusi: “Kurrë mos u trëmbni nga Unë, sepse Unë vij në paqe”

E Shtunë, 29 Dhjetor 2012, ora 19:36

Bija Ime e dashur, përsëri Unë ju them të gjithëve ju, dishepujt e Mi, të mos keni frikë. Ndërsa ngjarjet që do të vijne mund të jenë të dhimbshme për t'u parë nga ju, kujtoni këto, Fjalët e Mia të Shenjta, që po ju jepen tani.

Dashuria Ime për njerëzimin është kaq e madhe sa Unë fal lehtë, çdo mëkat, pavarësisht se sa fyes mund të jetë, kur pendesa e vërtetë tregohet nga mëkatari. Kurrë mos u trëmbni nga Unë, nëse më doni Mua me të vërtetë, sepse Unë ju mbroj gjatë gjithë kohës. Po, ju do të vuani në Emrin Tim, kur ju të ecni pas Meje. Por kjo është diçka që ju duhet ta pranoni. Është një çmim i vogël për tu paguar për Lavdinë që ju pret përpara.

Megjithatë ata që ecin para Meje me besimin e gabuar se ata nuk kanë nevojë për Praninë e Zotit në jetën e tyre, duhet të kenë frikë. Këta mëkatarë, që kurrë nuk do të tregojnë pendesë, sepse ata besojnë se janë në kontroll të fatit të tyre, do të bien në humnerë. Ky, kurth i ngritur për ata nga i ligu, mund të duket si një orë me zile. Për çdo minutë që ata vazhdojnë të më braktisin Mua, koha e tyre shkurtohet. Koha për ata të shpengohen në Sytë e Mi është e shkurtër.

Dijeni se të dyja ushtritë për betejën e shpirtrave tani janë vënë në radhë gati për luftë. Koha po ecën prandaj ju lutem të jeni të pregatitur gjatë gjithë kohës.

Kurrë mos u trëmbni nga Unë, sepse Unë vij në paqe. Por, trëmbuni nga bisha, e cila do të duket sikur vjen në paqe, por që vjen për t'ju shkatërruar. Ai, i ligu, dhe ndjekësit e tij në tokë janë ata që ju duhet të keni frikë. Jo Mua.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: