Kerko Mesazhet ketu

Friday, 28 December 2012

Jesusi: “Do të ketë një përmbytje të madhe. Ju gjithashtu do të dëshmoni përmbytje më të vogla nëpër vënde të tjera”


E Martë, 25 Dhjetor 2012, ora 19:20 

Bija Ime e dashur, Plani Im për Shpëtimin e botës filloi në Orën Time, në 22 Dhjetor 2012.

Kjo kohë në botë është e Imja, ndërsa i mbledh së bashku të gjithë fëmijët e Zotit, kur beteja e madhe fillon.

Kjo periudhë e mundimit të madh do të zgjasi për disa kohë. Luftrat do të shtohen deri kur lufta e madhe të deklarohet dhe bota do të ndryshoj.

Të gjitha kombet do t'i vënë re ndryshimet. Ju duhet të jeni të pregatitur për këtë dhe t'i pranoni, sepse të gjitha këto gjëra duhet të ndodhin para Ardhjes Sime të Dytë.

Do të ketë një përmbytje të madhe. Ju do të dëshmoni përmbytje më të vogla nëpër vënde të tjera.

Klima do të filloj të ndryshoj dhe koha do të jetë ndryshe, në një mënyrë që do t'ju duket e çuditshme.

Kjo është një kohë për të gjithë ata që i kanë hapur sytë tek e Vërteta, të planifikojnë udhën për Mua që të mund t'i mirëpres të gjithë në Krahët e Mi të Shenjtë.

Mos kini frikë sepse Dashuria Ime do të zbusi shumë nga këto gjëra dhe lutjet tuaja mund dhe do të dobësojnë shumë nga ligësitë e planifikuara nga bisha.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: