Tuesday, 11 December 2012

Jesusi: “Zjarri I Shpirtit të Shenjtë do të ndjehet në zemrat e gjithsecilit”

E Dielë, 9 Dhjetor 2012, ora 19:00

Bija Ime e dashur, është dëshira Ime, jo t'i trëmb ndjekësit e Mi por të tregoj Dashurinë dhe Dhembshurinë që Unë mbaj në Zemrën Time për çdo burrë, grua dhe fëmij.

Do të jetë prej Dashurisë Sime për secilin nga fëmijët e Zotit, përfshi edhe ata që e refuzojnë Fjalën e Zotit, që Unë dëshiroj t'i mbuloj ata me Flakën e Mëshirës Sime.

Të jeni të pregatitur të gjithë ju, sepse së shpejti ju do të dëshmoni Fuqinë e Zotit dhe Ndërhyrjen e Tij Hyjnore në botë, kur Ai do të ndaloj gjithçka që egziston për një periudhë prej 15 minutash.

Zjarri I Shpirtit të Shenjtë do të ndjehet në zemrat e gjithsecilit.

Për ata që janë në gjëndjen e hirit të Zotit, do të jetë një ndjenjë gëzimi, dashurie dhe dhembshurie për Mua, Jesusin tuaj.

Për ata në gjëndjen e mëkatit të falshëm, ju do të ndjeni dhimbjen e Purgatorit, por ju shpejt do të pastroheni dhe pastaj do të ndjeni një paqe të thellë dhe dashuri brënda zemrave tuaja për Mua.

Për ata që janë në mëkat mortor, ju do të përjetoni mizorinë dhe dhimbjen sikur jeni fundosur në flakët e Ferrit.

Disa prej jush, në këtë gjëndje mëkati, do të luten për faljen Time dhe favoret për të ndaluar vuajtjet tuaja të brëndshme. Këtë Unë do t'ja u jap nëse ju mund të gjeni keqardhje të vërtetë në zemrat tuaja dhe të pranoni se mëkatet tuaja më shkaktojnë Mua lëndim dhe dhimbje të thellë, sepse ato e fyejnë Zotin.

Pastaj vijnë ata shpirtrat e pafatë që do të mbështyjnë tek Unë, do të luftojnë me Mua dhe pastaj do të më kthejnë shpinën. Terrori, që ata do të ndjejnë, do të jetë, sepse shpirtrat e tyre janë të infektuar nga Satani.

Ata nuk do të jenë në gjëndje të durojnë dhimbjen kur të dëshmojnë Dritën Time dhe ata do të vrapojnë në krahët e të ligut ku errësira e të cilit ju sjell atyre ngushëllim.

Më në fund do të jenë ata që do të vdesin në çast për shkak të tronditjes që do të përjetojnë. Ju lutem të luteni për këta shpirtra çdo ditë, sepse lutjet tuaja do të fitojnë për ata futjen në Mbretërinë Time.

Kjo është një nga mbrekullitë më të mëdha të dhëna fëmijve të Zotit ndonjëherë.

Shfaqja Ime tek ju, gjatë kësaj ngjarje, do t'ju zgjoji nga gjumi për faktin se Premtimi Im, të vij për të shpëtuar njerëzimin që ata të mund të trashëgojnë Jetën e Lavdishme që vjen, shpejt do të realizohet.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-fire-of-the-holy-spirit-will-be-felt-in-the-hearts-of-everyone/


Lutjet e meposhtme mund t'ju ndihmojne:

Fushata e Lutjes (24): Ndjesia e Plotë për Faljen Absolute  
Lutja 33: Ngrihuni tani dhe pranoni Vulën Time, Vulën e Zotit të Gjallë
Lutja 43: Lutje per shpetimin e shpirtrave gjate Paralajmerimit
Lutja 55: Lutje per t'u pregatitur per Paralajmerimin
Lutja 60: Lutje per kthimin ne besim te familjeve gjate Paralajmerimit
Lutja 62: Per Mekataret e Humbur dhe Pashprese
Lutja 65: Per ata ne mekat mortor
Lutja 79: Per 2 biljon shpirtrat e humbur  

Lutja 80: Per shpirtrat e atyre qe kryejne vrasje