Monday, 17 December 2012

Jesusi: “Përulësia është më tepër se thjeshtë pranimi i vuajtjes. Ajo është një mjet i fuqishëm për të mposhtur të ligun”

E Enjte, 13 Dhjetor 2012, ora 18:11

Bija Ime e dashur, dhurata e përulësisë duhet të fitohet. Ajo kurrë nuk duhet të ngatërrohet me frikën.

Ishte për shkak të përulësisë Sime që Satani u gënjye dhe prej kësaj, humbi të drejtën të fitoj të gjithë shpirtrat dhe t’i mallkoj ata me ndëshkimin e përjetshëm.

Satani është arrogant, mëndjemadh, mashtrues dhe i mbushur me dashurinë për vetveten dhe urrejtje. Beteja për shpirtrat u fitua me anë të veprës së përulësisë, kur Unë, Mbreti I Njerëzimit, e lejova veten të poshtërohem, të torturohem, të përbuzem, të tallem dhe të mundohem nga mëkatarët e infektuar me urrejtjen e Satanit.

Është e pamundur për bishën të ndjejë përulësi. Ai e njihte Fuqinë e Zotit dhe se sa e ashpër do të ishte beteja e tij kundër fëmijve të Zotit. Ai pristë që Unë, jo vetëm të shpallja Fjalën e Zotit, por edhe të tregoja Autoritetin Tim mes njerëzve duke e deklaruar veten Time para tyre, në një gjëndje të lartë madhështore. Madje edhe atëherë, ai ishte i bindur se do ta shkatërronte Misionin Tim.

Ajo që ai nuk e priste ishte refuzimi Im për të dënuar egzekutuesit e Mi, apo përulësinë që Unë tregova. Mos angazhimi Im me torturuesit e Mi do të thoshte se ata nuk kishin asnjë fuqi mbi Mua. Toleranca Ime ndaj goditjeve, talljeve dhe persekutimit e dobësoj më tepër fuqinë e të ligut. Ai kurrë nuk e priste këtë dhe provoi gjithçka, përfshi edhe torturën fizike, për të më bërë Mua të heq dorë nga rraca njerëzore.

Ishte pranimi Im për vdekjen Time, sakrifica e bërë nga Ati Im, për të lejuar Kryqëzimin Tim, ajo që e çliroi njeriun nga mëkati.

Kjo ishte beteja e parë e kryer dhe e fituar. Kështu do të bëhet edhe beteja e dytë, për t'i kthyer njerëzit në Mbretërinë Time, që të mund të shijojnë jetën e përjetshme.

Ai, bisha dhe të gjithë ëngjëjt e tij të rënë, tundojnë shumë shpirtra me qëllim që shumë të mund të mashtrohen dhe të mos e pranojnë egzistencën Time. Shumë prej tyre që besojnë, po luftojnë fortë përmes tundimeve të vendosura para tyre për ta shpërfillur Thirrjen Time nga Qielli në këtë kohë.

Pastaj vijnë ata që pozojnë si shërbëtorë në Kishën Time, të cilët po planifikojnë së bashku me grupin e elitës të shkatërrojnë miljona. Ata do ta bëjnë këtë duke e bllokuar Fjalën Time dhe pastaj me persekutim fizik. Tradhëtia e tyre finale kundër fëmijve të Zotit do të dëshmohet nga të gjithë.

Shpirtrat për të cilët Unë jam më shumë në merak, janë ata të ateistëve dhe të rinjve të cilëve nuk ju është treguar e Vërteta. Unë ju bëj thirrje të gjithëve ju që më njihni Mua, Jesusin tuaj, t'i sillni ata tek Unë. Unë do t'i rrethoj ata me Dritën e Mbrojtjen Time dhe Unë do të luftoj të ligun deri në sekondën e fundit për këta shpirtra.

Ju duhet të marshoni përpara, dishepujt e Mi trima, dhe të përpiqeni të bllokoni të ligun që ju rrethon. Nëse merreni me ata që bëjnë çmos për të ndaluar këtë mision, ju do të më humbisni Mua.

Përse, mund të pyesini ju, janë këta njerëz kaq të dëshpëruar të bllokojnë Fjalën Time? Përgjigja është se kështu ka qënë gjithmonë ku Unë eci, ku Unë flas dhe ku Unë Jam I pranishëm.

Lëvizni dhe afrohuni më pranë Meje. Fuqia Ime do t'ju mbuloj dhe ju do të jeni të mbrojtur. Por mos i hiqni sytë nga Unë, sepse do të ketë shumë nga ata që do t'ju kërcënojnë, fyejnë dhe përpiqen për t'ju penguar. Kur t'i dëgjoni thirrjet arrogante por të rrëmujshme, ju do ta dini se çfarë të bëni.

Sa më të vendosur të jenë kundërshtarët tuaj, në përpjekjet për t'ju bindur se nuk jam Unë, Jesu Krishti, Mbreti I njerëzimit, që flas me ju tani, atëherë ju do të kuptoni se Unë Jam me të vërtetë I pranishëm mes jush.

Unë eci me ju ndërsa ju qëndroni pranë Meje. Heshtja dhe refuzimi juaj të angazhoheni me ata që ju tallin, do t'ju bëj më të fortë. Lërini atë që ju abuzojnë dhe e tallin Fjalën Time me zë të lartë, të bëjnë çfarë të duan. Lutuni fort për ata, sepse kanë nevojë për ndihmën tuaj. Mendojeni si diçka të tillë.

Shikojini të gjithë këta njerëz sikur janë mbledhur së bashku në një dhomë dhe se janë vetëm fëmijë të vegjël. Kur ju shikoni fëmijë të vegjël, ndjeni një dashuri të thellë për shkak të dobësisë së tyre. Ju e shikoni besimin që ata e kanë për prindërit dhe kujdestarët e tyre dhe ndjeheni të prekur nga dashuria që keni në zemrat tuaja për ata.

Disa nga këta fëmijë do të sillen sipas asaj që ju është thënë se është mënyra e duhur për tu sjellë. Të tjerët do të tregojnë mizori ndaj fëmijve të tjerë. Edhe pse jeni të tronditur nga sjellja e tyre, ju e dini se duhet t'i korrigjoni ata dhe pastaj t'i ndëshkoni, nëse vazhdojnë të refuzojnë të sillen ashtu si duhet. Por mbi të gjitha, ju prapë i doni ata, pavarësisht se çfarë bëjnë, sepse ata janë fëmijët e shtrenjtë të prindërve të dashur.

Po në këtë mënyrë ndjehet edhe Ati Im për të gjithë fëmijët e Tij. Nuk ka rëndësi se çfarë ata bëjnë, sepse Ai prapë i do ata. Por Ai nuk do të lejoj disa nga fëmijët e Tij të shkatërrojnë fëmijët e Tij të tjerë dhe Ai do t'i ndëshkoj ata, por vetëm që të mund të ribashkoj Familjen e Tij.

Kur ju luteni për ata që e fyejnë Zotin dhe që i lëndojnë fëmijët e Tij, ju shkaktoni vuajtje të tmerrshme Satanit, që e lëshon shtrëngimin që mban mbi ata njerëz për të cilët ju luteni.

Përulësia është më tepër se thjesht pranimi i vuajtjes. Ajo është një mjet i fuqishëm për të mposhtur të ligun. Duke u lutur për ata që ju torturojnë ju, ju më sillni Mua një dhuratë të madhe të dashurisë së vërtetë. Një dashuri të veçantë për Mua, Jesusin tuaj.

Unë do të vazhdoj t'ju udhëzoj ju, dishepujt e Mi, që ju të mbeteni të fortë dhe besnikë ndaj Mësimeve të Mia. Do të jetë në këto kohë të përçarjes së madhe, që Ungjilli Im I Shenjtë dhe mesazhet e Mia, që po ju jepen tani për t'ju pregatitur, duhet të përhapen nëpër botë në fushatën Time për të shpëtuar shpirtrat.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/humility-is-more-than-just-the-acceptance-of-suffering-it-is-a-powerful-means-of-defeating-evil/