Friday, 21 December 2012

Jesusi: “Flakët e Mëshirës Sime, si Gjuhët e Zjarrit, do të bien mbi çdo shpirt së shpejti”

E Martë, 18 Dhjetor 2012, ora 19:30

Bija Ime e dashur, është koha për secilin nga ndjekësit e Mi ta kuptoj se Mëshira Ime duhet të pranohet pa frikë.

Unë nuk po vij për të lënduar apo gjykuar fëmijët e Zotit gjatë Paralajmërimit. Unë vij vetëm për ti pregatitur ata duke ju zbuluar të vërtetën në zemrat e tyre.

Vetëm duke besuar në Dashurinë dhe Hyjninë Time ata mund të ndjejnë gëzim dhe paqe të vërtetë. Nëse e lejoni frikën t'ju mbërthej zemrën, nuk do të jeni në gjëndje të pranoni Dhuratën Time. Gëzoni, sepse Unë ju dua të gjithëve ju.

Koha për të festuar Lindjen Time është e rëndësishme, pasi pak e më pak kombe e tolerojnë Emrin Tim. Kur ju festoni Lindjen Time, ju pranoni shpëtimin tuaj.

Unë ju kam dhënë juve Dhuratën e Lirisë. Tani ndajeni të Vërtetën me të tjerët pa frikë në zemrat tuaja.

Kur të vij koha për gjithë botën të dëshmoj ngjarjen publike të Ardhjes Sime të Dytë, ju do të pendoheni që nuk e keni përhapur Fjalën Time tek shpirtrat e humbur.

Ju lutem t'i pregatisni zemrat dhe shpirtrat tuaj që ato të mund të pastrohen me shpresën e Premtimit Tim për të ardhur përsëri.

Përdoreni këtë kohë në lutje. Kaloheni kohën me familjen dhe ata që janë pranë jush. Ndihmojini ata që janë të shqetësuar në trup dhe në shpirt.

Flakët e Mëshirës Sime, si Gjuhët e Zjarrit, do të zbresin mbi çdo shpirt së shpejti. Ju nuk duhet të ndaloni nga frika apo të shqetësoheni. Ajo që ju kërkoj Unë është që të jeni të pregatitur gjatë gjithë kohës.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/my-flames-of-mercy-like-tongues-of-fire-will-descend-on-every-soul-soon/