Wednesday, 12 December 2012

Jesusi: “Unë do të Gjykoj të Gjallë e të Vdekur dhe vetëm ata që janë të denjë mund të hyjnë në Mbretërinë Time”

E Hënë, 10 Dhjetor 2012, ora 22:22

Bija Ime e dashur, të lutem tregoju të gjithë atyre që i ndjekin Mësimet e Mia të kujtohen për Premtimin Tim.

Unë e kam bërë të qartë se Unë do të vij përsëri për të shpëtuar Mbretërinë Time.

Ardhja Ime e Dytë po pritet dhe ata që pohojnë se e njohin të Vërtetën, që përmbahet në Librin e Atit Tim, do ta dinë se ajo nuk përmban gënjeshtra.

Unë do të vij përsëri, ashtu si është parashikuar, dhe këtë herë varet pothuajse nga ju.

Unë do të gjykoj të Gjallë e të Vdekur dhe vetëm ata që janë të denjë mund të hyjnë në Mbretërinë Time.

Gjithashtu është parashikuar se i ligu do të pregatisi një luftë në tokë për të luftuar Atin Tim për shpirtrat.

Kjo është një luftë që ai nuk mund ta fitoj dhe prapë, shumë nga ata që e jetojnë jetën e tyre të bazuar në premtime boshe, besojnë se jeta e tyre në tokë është gjithçka që ka rëndësi. Mashtrimi, që i ka zaptuar shumë njerëz, do të jetë rrënimi i tyre.

Oh sa dëshiroj Unë që ata shpirtra t'i hapin sytë drejt të Vërtetës në kohën e duhur, para se të jetë tepër vonë për ata.

Dhimbja dhe ankthi Im tani, ndërsa i shikoj ata shpirtra të gënjyer që do të jenë të humbur për Mua, kurrë nuk kanë qënë kaq intensive. Prandaj dhe shpirtrat e ofruar, shpirtrat e zgjedhur dhe ata që janë pranë Zemrës Sime të Shenjtë, ndjejnë dhimbje të tillë pikërisht tani. Unë vuaj përmes tyre ndërsa koha po afron.

Të gjitha planet e Atit Tim, për të mbështjellë fëmijët e Tij dhe t'i mbuloj ata me Vulën e Tij të Mbrojtjes, janë gati.

Çdo shpirt po kërkohet prej Tij. Shpirti I Shenjtë po mbulon kaq shumë shpirtra në këtë moment në histori, për t'i tërhequr ata drejt Krahëve të Mi të Shenjtë.

Ju lutëm të mos e mohoni Premtimin Tim. Pranojeni që Ardhja ime e Dytë do të dëshmohet prej jush, të këtij brezi.

Ky është lajm i mirë. Kthimi Im do të jetë momenti i Lavdisë Sime, e cila do të rilindi të gjithë ata që më duan Mua dhe ata do të fillojnë një jetë të re, një kohë e lavdisë së madhe, ku ata do të gëzojnë në Dritë dhe Dashuri.

Ju lutem të mos trëmbeni.
Unë vij me Dashuri të Madhe.
Unë vij me një Dhuratë të Madhe.

Ju do të çoheni në shtëpinë tuaj të vërtetë dhe do të bashkoheni me familjen tuaj.

Të gjithë fëmijët e Zotit, të favorizuar për të hyrë në këtë Egzistencë të re të Lavdishme, do të bëhen si një trup i vetëm.

Dashuria do të jetë kudo. Paqja, gëzimi, qeshja, shoqëria, mbrekullitë dhe Adhurimi I Zotit, do të jenë pjesë e çdo momenti.

Vdekja nuk do të egzistoj. Urrejtjes do t'i vij fundi.
I ligu do të zhduket.

I gjithë njerëzimi nuk do të vuaj më apo të përjetoj dhimbje apo pakënaqësira të ndonjë lloji.

Kjo është Parajsa Ime e Re. Koha për lotë nuk do të vij më.

Besoni tek Unë, ndjekësit e Mi, sepse dhimbja dhe vuajtja që po kaloni është pothuajse drejt fundit. Unë e di se si ju vuani për shkak të regjimeve të padrejta nën të cilat ju duhet të jetoni.

Kjo është periudha finale, sepse Dora e Atit Tim do të ndërhyj tani.

Bota do të ndryshoj. E vjetra do të hidhet tutje dhe një Agim I Ri do të dali me gjithë Lavdinë e Zotit kur Fuqia e Tij të Mbretëroj, ashtu si duhej të ishtë që nga Krijimi i botës.

Jesusi juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/i-will-judge-the-living-and-the-dead-and-only-those-who-are-worthy-can-enter-my-kingdom/