Tuesday, 25 December 2012

Jesusi: “Fjala Ime do të jetë si një shpatë që do të copëtoj përtej rrëmujës dhe gënjeshtrave”

E Premte, 21 Dhjetor 2012, ora 22:50

Bija Ime e dashur, koha për Mësimet e Mia dhe Mesazhet e Mia të Shenjta të përhapen në çdo cep të botës, është tani.

Unë do të bëj të sigurtë që Libri I të Vërtetës, i premtuar botës, të jetë gati në çdo komb dhe në çdo gjuhë.

Dishepujt e Mi dhe Shërbëtorët e Mi të Shenjtë do të predikojnë nga të katër cepat e tokës.

Biljona do ta ndjekin Fjalën Time dhe shumë më në fund do të lexojnë Ungjillin e Shenjtë.

Libri I Atit Tim, Bibla e Shenjtë, do të rikthehet dhe Fjala Ime do të lexohet përsëri.

Tani, Mesazhet e Mia sot, e përmbajtura në Librin e Të Vërtetës do të jenë ushqim që do t'i jepet fëmijve të Zotit kur të bëhet e paligjshme të lexohet Fjala e Shenjtë e Zotit në të ardhmen.

Ju, dishepujt e Mi, duhet të konvertoni ata që nuk më njohin Mua. Nëse ata nuk e dinë se Kush Jam Unë, ata nuk mund të pregatiten ashtu si duhet për Mbretërinë Time të Re.

Fjala Ime do të jetë si një shpatë që do të copëtoj përmes rrëmujës dhe gënjeshtrave. Ajo do të preki mëndjet, zemrat dhe shpirtrat e të gjithëve.

Disa do të marrin pak kohë për ta përtypur Fjalën Time, por pjesa më e madhe e popullsisë do ta pranojë të Vërtetën, menjëherë sa t'ju jepet.

Ju lutem të luteni për kurajon, forcën dhe vullnetin për të bërë atë që Unë kërkoj nga ju.

Kujtohini ata se Unë dhashë jetën për ata. Tregoji atyre se koha që Unë të vij përsëri është afër. Ngushëllojini ata duke ju zbuluar atyre Dhuratën e madhe të Parajsës së Re që Unë do t'ju tregoj.

Tregojini atyre se Unë Jam duke ardhur për t'i shpëtuar ata dhe për t'ju dhënë fund vuajtjeve të tyre.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/my-word-will-be-like-a-sword-which-will-cut-through-confusion-and-lies/