INDEX - Mesazhet e Shenjta

___________________________________________
MAJ 2015
06/05/2015: Kurrë më parë, që nga Kryqëzimi Im, Krishtërimi nuk ka duruar një persekutim të tillë
___________________________________________
MARS 2015
04/03/2015: Shërbëtorët e Mi të shenjtë besnikë, të cilët qëndrojnë të vërtetë ndaj Fjalës Sime, do të ngrihen dhe do t’ju drejtojnë
___________________________________________
SHKURT 2015
17/02/2015: Nëna e Shpëtimit: Kurajo, bijtë e mi, gjithçka është në Duart e Birit tim
13/02/2015: Misioni Im për të shpëtuar njerëzimin pothuajse ka përfunduar
12/02/2015: Lutja e tmerron të ligun
11/02/2015: Unë mund t’ju zbuloj ju vetëm kaq shumë para se Unë t’i veçoj delet nga dhitë
10/02/2015: Nëna e Shpëtimit: Lutuni për mbrojtjen e Kishës së Birit tim në tokë
08/02/2015: Shpirti i lig është më i fuqishëm se vullneti i njeriut
07/02/2015: Unë Jam i vetmi ngushëllimi juaj i vërtetë në një botë që është kundër Meje
04/02/2015: Së shpejti qiejt do të hapen dhe Zjarri I Shpirtit të Shenjtë do të bjer mbi ju
___________________________________________
JANAR 2015
29/01/2015: Enoha and Elijah nuk do të jenë të pranishëm në formë njerëzore
28/01/2015: Bibla e Shenjtë do të bëhet pothuajse e pamundur të gjendet
27/01/2015: Ju ose më doni Mua sipas Fjalës Sime ose nuk më doni aspak
25/01/2015: Hyji Atë: Unë do ta përqafoj çdo person, rracë, besim dhe fe
25/01/2015: Nëna e Shpëtimit: influenca e botës jofetare është e ngjashme me atë të një përmbytje të madhe
22/01/2015: Zoti është I Gjithëpranishëm – Ai është kudo
21/01/2015: Me urtësinë vjen edhe aftësia për të parë të Vërtetën
20/01/2015: Paralajmërimi do ta ndihmoj botën të luftoj braktisjen më të madhe të të gjitha kohëve
20/01/2015: Nëna e Shpëtimit: njerëzit e zgjedhin fatin e tyre
18/01/2015: Vetëm Unë e di ditën apo orën kur ju do të merrni frymën e fundit
17/01/2015: Unë kam nevojë për ju ashtu si edhe ju keni nevojë për Mua
16/01/2015: Ata e justifikojnë mëkatin se kështu nuk do t’ju duhet të ndryshojnë jetën e tyre
14/01/2015: Besimi është çelësi ndaj dashurisë së vërtetë
10/01/2015: Hyji Më I Larti: Fuqia Ime e tejkalon gjithçka që është e kësaj bote dhe përtej saj
09/01/2015: Kur dashuria mungon Unë nuk jam i pranishëm në shpirt
07/01/2015: Nëna e Shpëtimit: Ju ose e pranoni Fjalën e Zotit, të dhënë prej Tij, ose nuk e pranoni
06/01/2015: Pa Mua, vdekja e trupit dhe e shpirtit do të merrte tërë rracën njerëzore
04/01/2015: Ata që e lartësojnë veten para Meje por që flasin keq për të tjerët do të hiqen nga Unë
03/01/2015: Bubullima dhe vetëtima do të bien mbi Tempullin e Zotit
03/01/2015: Nëna e Shpëtimit: Shumë zëvendësime do të ndodhin deri kur feja e re përfundimisht të formohet
01/01/2015: I vetmi rrezik ndaj njerëzimit është vetë njeriu
___________________________________________
DHJETOR 2014
30/12/2014: Ardhja Ime e Dytë do të krijoj lumturi të madhe
29/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Vullneti i Zotit është i pakapërcyeshëm
28/12/2014: Mbrojeni Fjalën Time. Flisni Fjalën Time.
27/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Vullneti I Zotit është një mister për shumë nga ju
26/12/2014: Mëkati nuk do të tolerohet nga ata që marrin Gjuhët e Zjarrit
25/12/2014: Humanizmi është një fyerje ndaj Zotit
23/12/2014: Dita kur Unë të vij në Mëshirën Time Hyjnore do të jetë dita e ndriçimit të mëndjes
22/12/2014: Oh çfarë gëzimi do të më sillte Mua po të ktheheshin tek Unë në Ditën e Krishtlindjes
20/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Dhurata e Dashurisë intensifikohet për Krishtlindje
16/12/2014: Për çdo punë të mirë që bëni, mos thoni asgjë
15/12/2014: Përkundrazi, ata do të bien në grackën e ndarjes së dogmës nga doktrina
14/12/2014: Punët tuaja për të tjerët nuk do të thonë asgjë për Mua sepse ju do të gjykoheni sipas besnikërisë suaj ndaj të Vërtetës
13/12/2014: Ndërgjegja e njeriut është si një pasqyrë ndaj shpirtit të tij
11/12/2014: Feja e re për të gjithë njerëzit do të tërheqi besimet jo-Kristjane
09/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Unë u dërgova si lajmëtare e Tij përgjatë gjithë epokave
08/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Biri im ma ka akorduar mua fuqinë për t’ja shtypur kokën gjarpërit
07/12/2014: Hyji Atë: Pa Mua nuk do të kishte asgjë. As univers. As dashuri. As jetë
06/12/2014: Nëse mbështesni praktikat e epokës së re ju më mohoni Mua
05/12/2014: Nëna e Shpëtimit: Zoti krijoi një rregull të natyrshëm për njerëzimin
04/12/2014: Prania Ime do ta shkundi tokën dhe dheu do të dridhet
02/12/2014: Çdo njeri përmban tiparet e Atit Tim
___________________________________________
NËNTOR 2014
30/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Ëngjëjve të Zotit mund t’i kërkohet të luten për ju por kurrë për t’ju dhënë fuqi
29/11/2014: Ata që e dhanë të drejtën e tyre tek bisha, kurrë nuk do të dalin para Meje
28/11/2014: Emra të rinj do t’ju jepen titujve, që kanë lidhje me Mua
27/11/2014: Njerëzit e kanë humbur dashurinë në jetën e tyre sepse ata nuk më nderojnë më Mua
27/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Kisha e rreme e errësirës do të jetë pa jetë
26/11/2014: Herezitë do të shumohen dhe Emri Im do të zhduket
24/11/2014: Toka, e infektuar nga mënyrat e tyre djallëzore, do të rënkoj nga dhimbja
23/11/2014: Shpirti i lig i Xhezebelit do të bëj gjithçka të mundet për ta infiltruar Kishën Time në tokë
21/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Unë kam një mesazh për Klerikët Katolik të Rromës
19/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Më lejoni mua të sjell dashuri dhe ngushëllim tek të përvuajturit
18/11/2014: Së shpejti Kristjanët do të bëhen si paganët
17/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Sa më shumë të luteni, aq më e fortë do të jetë marrëdhënia juaj me Zotin
16/11/2014: Zoti kurrë nuk do të urdhëronte ndonjë doktrinë tjetër sepse Ai i dha botës Fjalën e Tij
16/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Nëse ju nuk kërkoni, atëherë si mundet Biri im t’ju ndihmoj?
15/11/2014: Paganët, të cilët i shmangen të Vërtetës, do të hyjnë në Shtëpinë Time
13/11/2014: Qëllimi i vetëm i njoftimit privat është për të shpëtuar shpirtrat
13/11/2014: Unë u konsiderova të isha një njeri i keq dhe një profet i rremë dhe prandaj më godisnin Mua me kamzhik
12/11/2014: Jeta juaj në tokë është një provë e dashurisë suaj për Mua
09/11/2014: Unë do të shpëtoj 5 biljon shpirtra për shkak të këtij Misioni
08/11/2014: Nëna e Shpëtimit: Libri i të Vërtetës përmbahet në Shfaqje Publike
06/11/2014: Ata që besojnë se Zoti nuk do t’i ndëshkoj të liqtë nuk e njohin Atë
05/11/2014: Hyji Atë: Le të mos jetë asnjë mes jush i paditur për Drejtësinë Time
04/11/2014: Kur çrregulli të futet në Kishë ai shkakton grindje. Dijeni se kjo nuk vjen nga Zoti
03/11/2014: Vdekja e vullnetshme është një vepër e neveritshme në Sytë e Mi
02/11/2014: Unë do të vij në një kohë kur ju pak e prisni
01/11/2014: Asgjë nuk mund të vij prej asgjëje
___________________________________________
TETOR 2014
14/10/2013: Nëna e Shpëtimit: Priftërinjve në Kishën Katolike, unë ju bëj thirrje të mbani Rozaren Time Më Të Shenjtë
31/10/2014: Ata që e refuzuan Ardhjen Time të Parë refuzuan të pranojnë Vullnetin e Zotit
30/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Pranojeni Kryqin me dinjitet. Mos u ankoni
29/10/2014: Unë hedh Hire të mëdha mbi Ndjekësit e Mi në këtë kohë
29/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Besimi është themeli i Kishës
28/10/2014: Hyji Atë: Pa Mua ju nuk mund të egzistonit
27/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Roli im si Nëna e fëmijve të Zotit është duke u nënvlerësuar
26/10/2014: Disa herë, çfarë mund të duket e padrejtë është e pakuptueshme për ju
24/10/2014: Dora e Zotit do të përdori djellin për ta paralajmëruar botën
23/10/2014: Oh sa arrogant është njeriu që tallet me Egzistencën Time
21/10/2014: Pranojeni të Vërtetën, që ju është dhënë në Librin e Zbulesës
19/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Të bekuar janë ata që do t’ju jepen çelësat e Parajsës
18/10/2014: Të mallkuar janë ata që më mallkojnë Mua
17/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Shumë do të zhvishen nga titujt e tyre
16/10/2014: Uria shpirtërore e lë shpirtin të zbrazët, të mjerueshëm dhe të humbur
14/10/2014: Çelësat e Mbretërisë Sime, për botën që vjen, janë pregatitur
12/10/2014: Unë po vij për ata që janë më tepër të padenjë për Mëshirën Time, si fillim
12/10/2014: Hyji Atë: Toka do të pastrohet, ashtu si dhe fëmijët e Mi do të pastrohen nga të gjitha ligësitë
11/10/2014: Providenca Hyjnore gjithmonë do të triumfoj
11/10/2014: Dashuria Ime për njerëzimin është e pafund
10/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Së shpejti vdekja nuk do të ketë më fuqi mbi njeriun
09/10/2014: Mbajeni mënd se pas Ardhjes së Dytë, Purgatori nuk do të egzistoj
08/10/2014: Unë ju jap tani, Fushatën e Lutjes finale
08/10/2014: Kisha Ime, Kisha Ime e Vërtetë, do të hiqet zvarrë
08/10/2014: Kur dashuria dobësohet, prania e Zotit dobësohet në jetën tuaj
06/10/2014: Nëna e Shpëtimit: Ligjet e Zotit shumë shpejt do të përmbysen nga miljona
03/10/2014: Vaksinimi global për të cilin ju tregova në 2010 do të dëshmohet së shpejti
02/10/2014: Uleni mburojën tuaj, sepse ajo do të bëhet copë e thërrime
01/10/2014: Ju ose i shërbeni Zotit, ose jepeni pas marrëzisë së njerëzve
___________________________________________
SHTATOR 2014
29/09/2014: Hyji Atë: Dashuria Ime do ta mposhti të ligën dhe urrejtjen
28/09/2014: Mbahuni pas të Vërtetës gjatë gjithë kohës, sepse pa atë, ju do të gënjeheni
27/09/2014: Nëna e Shpëtimit: Mëkati është një fakt. Ai egziston, dhe do të vazhdoj të egzistoj deri në Ardhjen e Dytë të Krishtit
24/09/2014: Bukuria e njeriut, e krijuar në Imazhin e Gjallë të Zotit, është e papërshkruar
23/09/2014: Nuk është e lehtë të thoni se jeni një Kristjan, kur nuk konfrontoheni se jeni i tillë
21/09/2014: Zoti e ruan Dashurinë e Tij per njeriun përmes familjes
20/09/2014: Unë kurrë nuk i kritikova mëkatarët. Unë kurrë nuk i shava ata. Unë kurrë nuk i lëndova ata
19/09/2014: Nëna e Shpëtimit: Bëni kujdes nga njeriu, që e deklaron veten të jetë Biri i Njeriut
18/09/2014: Nëna e Shpëtimit: Lutuni për Mëshirën e Birit tim me qëllim që e gjithë vuajtja të mund të dobësohet
16/09/2014: Të thoni se jeni nga Unë është një gjë. Të jeni nga Unë është një tjetër
14/09/2014: Shumë njerëz jobesimtarë do të ngrihen në pozita të larta nga armiqtë e Mi dhe do të mësohen se si të ungjillizojnë
13/09/2014: Mes evangjelistëve, do të ngrihen shumë profetë të rremë
11/09/2014: Mos kini frikë nga këto ngjarje, pasi ato do të kalojnë shpejt
10/09/2014: Hyji Atë: Më doni Mua ashtu si ju dua Unë
09/09/2014: Ata që fyejnë Profetët e Mi, më fyejnë Mua
07/09/2014: Antikrishti do të zër vënd sepse ai do të jetë i ftuar për ta bërë këtë
06/09/2014: Së shpejti, një njeri do të vij dhe të thotë se ai është duke ju zbuluar të Vërtetën e Egzistencës Sime
05/09/2014: Mos e shkëpusni veten nga Unë. Nëse e bëni këtë, do të ketë vajtim të madh
04/09/2014: Satanai ka uri për shpirtra, oreksi i tij është i pangopur dhe vullneti i tij i pamëshirshëm
02/09/2014: Nëna e Shpëtimit: Zoti kurrë nuk do t’i braktisi të Vetët
01/09/2014: Ata kurrë nuk do ta mposhtin Kishën Time
___________________________________________
GUSHT 2014
30/08/2014: Mos i kushtoni vëmëndje ulërimave të opozitës sepse opinioni njerëzor nuk do të thotë asnjë në Mbretërinë Time
29/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Mendojeni jetën si një fazë mes lindjes dhe Mbretërisë së Re të Lavdishme
28/08/2014: Unë do të ndërhyj në mënyra që do ta çudisin botën
25/08/2014: Kur një person thotë se më do Mua, ai do ta bëj gjithçka sipas Vullnetit Tim Hyjnor
24/08/2014: Hyji Atë: Unë do t’i fshih lotët tuaj; do ta bashkoj botën dhe do të sjell paqe
24/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Lutuni për paqen në botë
23/08/2014: Unë do t’i armatos Ëngjëjt e Mi dhe të zgjedhurit të bëjnë betejë me ata që më dënojnë Mua
21/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Anjë njeri nuk e ka autoritetin të lëndoj një njeri tjetër në Emër të Zotit
18/08/2014: Bota është në fazën e ndryshimit të madh
17/08/2014: Shqetësohuni për shpirtin tuaj në fillim pastaj lutuni për të tjerët
16/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Ju mund të mos e takoni Birin tim fizikisht por ju do ta njihni Atë në çdo mënyrë
14/08/2014: Ata që ndërhyjnë me Vullnetin e Zotit në Planin e Tij për të shpëtuar shpirtrat do të pësojnë Zemërimin e Atit Tim
13/08/2014: Gjithmonë të bëni kujdes ndaj përçarjeve që dëshmoni në botë
13/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Koha që profecitë e La Salette dhe Fatima të përmbushen është shumë afër
11/08/2014: Krishtërimi do të urrehet sepse do të shihet si një bllokim ndaj lirisë personale
10/08/2014: Kërkoni dhe ju do të merrni. Qëndroni të heshtur, gojë-kyçur dhe Unë nuk mund t’ju përgjigjem
09/08/2014: Mos i shqetësoni zemrat tuaja, të argumentoni për Mua apo të përpiqeni të dilni më të mirë se Unë, sepse kjo nuk i shërben asnjë qëllimi
08/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Humanizmi do të bëhet zëvëndësuesi për Krishtërimin ku asnjë fjalë për Zotin nuk do të shqiptohet
07/08/2014: Fjala Ime, do të thonë ata, shkakton kaq shumë fyerje sa do të konsiderohet të jetë politikisht e gabuar
06/08/2014: Nëna e Shpëtimit: Biri im nuk ka dërguar askënd për t’ju devijuar nga këto Mesazhe
05/08/2014: Shumë njerëz deklarojnë të jenë Kristjanë, por ata nuk më duan Mua
02/08/2014: Shumë janë thirrur por pak janë zgjedhur për të qëndruar besnikë ndaj Meje
___________________________________________
KORRIK 2014
31/07/2014: Unë kurrë nuk ndryshoj. Unë kurrë nuk përshtatem ndaj metodave të reja, sepse Unë Jam ashtu si Unë Isha gjithmonë dhe do të Jem. Unë Jam I Përjetshëm
28/07/2014: Unë u talla, u fyeva dhe u akuzova se isha imoral, gënjeshtar dhe heretik
27/07/2014: Një botë e përkryer do të zëvendësoj gjithçka që është e ndotur dhe e korruptuar
26/07/2014: Kur besimi thyhet, kjo zakonisht ndodh sepse fajtorët e kanë lejuar krenarinë t’i diktoj mendimet e tyre
24/07/2014: Nëna e Shpëtimit: Ai, që nuk tregon respekt për jetën e njeriut, nuk e njeh Zotin
23/07/2014: Kur ju besoni tek Unë duhet të jetë pa asnjë kusht
22/07/2014: Nëna e Shpëtimit: Jezu Krishti, nuk duhet më nga njerëzimi ashtu si Ai duhej dikur
21/07/2014: Hyji Atë: Të jeni të guximshëm, të vegjëlit e Mi, sepse Mbretëria Ime e Madhe do të jetë e juaja së shpejti
20/07/2014: Doktrina e krijuar nga njeriu nuk do ta ushqej shpirtin tuaj
18/07/2014: Hyji Atë: Kur Vullneti Im të vendoset paqja do të mbretëroj
17/07/2014: Intelekti i njeriut nuk është i aftë të kuptoj gjithçka që është për Mua
15/07/2014: Bota më ka braktisur Mua, ashtu si është parashikuar, dhe tradhëtia më e madhe mbi Trupin Tim është kryer
13/07/2014: Të dini çfarë Unë ju mësova, në vetvete, nuk është e mirë, nëse nuk e doni njëri tjetrin ashtu si ju dua Unë
09/07/2014: Fjala Ime është shumë e thjeshtë, e lehtë për t’u kuptuar, por jo aq e lehtë për t’u jetuar
08/07/2014: Nëna e Shpëtimit: Vetëm me Dashurinë e Zotit në shpirtrat tuaj ju mund ta përhapni Fjalën e Zotit
06/07/2014: Nëna e Shpëtimit: Unë do të punoj ngushtë me Birin tim të dashur, Jezu Krishtin, në veprën e Tij finale për të shpëtuar njerëzimin
05/07/2014: Njeriu i përgjigjet dashurisë me dashuri, ashtu si urrejtja mbjell urrejtje
03/07/2014: Hyji Atë: Unë Jam e Vërteta. Merreni Dorën Time dhe më ndiqni Mua. E gjithë Jeta vjen nga Unë
02/07/2014: Nëna e Shpëtimit: Së shpejti do të bëhet e paligjshme të deklaroni se ju ndiqni Jezu Krishtin
01/07/2014: Besimi juaj do të vihet në provë si kurrë më parë
___________________________________________
QERSHOR 2014
31.05.2012: Virgjëra Mari: “Qershori Muaji i Fushatës së Kthimit në Besim”
03.06.2012: Kalojeni muajin e Qershorit në meditim të qetë ashtu si ju ka udhëzuar Nëna Ime e Dashur
30.06.2014:Ju mund të mbështesni vetëm të Vërtetën, sepse Unë Jam e Vërteta. Mohojeni të Vërtetën dhe ju më mohoni Mua
29.06.2014: Ju kurrë nuk duhet ta refuzoni Zotin për shkak të veprave të liga të atyre që gabimisht pohojnë se i shërbejnë Atij
28.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Kisha e Vërtetë do të bëhet Kisha e Mbetur
27.06.2014: Kisha Ime, kur të ndahet dhe të rrëzohet, do ta përqafoj humanizmin me gëzim të madh
26.06.2014: Asnjë prej jush nuk është i aftë të kuptoj Ligjet Hyjnore
25.06.2014: Mos i shkëpusni lidhjet me ata që ju urrejnë për shkakun Tim
23.06.2014: Më krahasoni Mua me një nënë e cila duhet të ndahet nga fëmija e saj në lindje
21.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Për t’i shërbyer me të vërtetë Birit tim, ju duhet ta doni Atë në fillim. Për ta dashur Birin tim ju duhet ta njihni Atë në fillim
19.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Këto Mbrekulli do të ndodhin në një periudhë prej tre vjetësh
18.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Për çdo hap që merrni për t’u afruar me Birin tim të Shtrenjtë, ju do të bëni dy hapa mbrapsht
17.06.2014: Bota ka etje për të Vërtetën e Fjalës Sime
16.06.2014: Dyert janë hapur për të lejuar paganët të njollosin Kishën Time
15.06.2014: Unë Jam I Butë, I Dashur dhe I Duruar
15.06.2014: Unë do t’i shëmb tempujt e këtyre sekteve dhe do t’i ndaloj veprimet e tyre të turpshme kundër fëmijve të Zotit
14.06.2014: Ju kurrë nuk duhet të adhuroni ndonjë zot tjetër, përveç Zotit të Trinisë
13.06.2014: Ajo do të jetë Dita Më e Madhe që kur Zoti krijoi Adamin dhe Evën
11.06.2014: Hyji Atë: Fuqia e Trinisë së Bekuar është përtej ndërhyrjes së njeriut
10.06.2014: Pa Dritën Time nuk ka asgjë përveçse errësirës së shpirtit. As paqe. As dashuri. As shpresë. As Jetë
09.06.2014: Dashuria është e vetmja mënyrë për të mposhtur urrejtjen. Urrejtja nuk mund ta mposhti Dashurinë nëse ajo vjen nga Zoti
08.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Unë i kërkoj atyre që i ndjekin këto Mesazhe të luten për këtë Mision
07.06.2014: Besimi i klerikëve do të shkelet nga armiku më i madh i Zotit që ka ecur ndonjëherë në Tokë - antikrishti
06.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Numri 1 do të përdoret si një simbol në librin e ri
04.06.2014: Nëna e Shpëtimit: Dita e Festës së Nënës së Shpëtimit, do të jetë dita e fundit akorduar për mua, Nënës së Zotit
03.06.2014: Unë i premtova Atit Tim se Unë do të ndjek çdo shpirt për të cilin Unë sakrifikova Jetën Time. Dhe Unë do ta bëj
___________________________________________
MAJ 2014
31.05.2014: Nëna e Shpëtimit: Kjo Dhuratë e Mbrojtjes për fëmijët është urdhëruar nga Ati im i dashur
31.05.2014: Dashuria Ime kurrë nuk zbehet; kurrë nuk dobësohet; kurrë nuk vdes. Pavarësisht se çfarë ju keni bërë
29.05.2014: Kur një njeri më tradhëton Mua, ai mëkaton kundër Meje
28.05.2014: Ju do të jeni po aq fajtor sa dhe ata që ishin përgjegjës për dorëzimin Tim tek egzekutuesit e Mi
26.05.2014: Hyji Atë: Lutja Besoj, e cila pranon se Kush Jam Unë, do të ndryshoj si një alternativë për të nderuar zotat e rremë
24.05.2014: Menjëherë sa paganizmi ta mbërthej Kishën Time, kjo do të shënoj kapitullin e fundit
23.05.2014: Ju nuk duhet t’i kuptoni Mënyrat e Zotit – ju thjesht duhet t’i pranoni ato
22.05.2014: Nëna e Shpëtimit: Si Kristjanë, ju duhet të pregatiteni për të luftuar për Besimin tuaj
21.05.2014: Grupet që do ta promovojnë herezinë kundër Biblës së Shenjtë do të përndjekin ata që do të mbeten të palëkundur në Besim
20.05.2014: Satanai është goditja më e madhe e rracës njerëzore dhe infektimi i tij është vdekjeprurës
18.05.2014: Ata do ta përdorin Shtëpinë Time për të nderuar zotat paganë si një shenjë respekti, për të cilën botës do t’i thuhet është veçse e drejtë
17.05.2014: Nëna e Shpëtimit: Ju kurrë nuk duhet të shani një tjetër kur kërkoni Bekimet e Zotit
16.05.2014: Unë Jam I Pranishëm tek personi që i do të gjithë pavarësisht nga rraca, besimi, seksualiteti apo ngjyra e tyre
14.05.2014: Dashuria Ime, Mëshira Ime, Dhembshuria Ime do të jenë Hiri juaj i shpëtimit
13.05.2014: Qielli do të errësohet për tre ditë, menjëherë para se Unë të kthehem
11.05.2014: Unë nuk i kërkoj të liqtë për t’i shkatërruar ata lehtë. Dëshira Ime e vetme është t’i shpëtoj ata të gjithë
10.05.2014: Unë do të nxjerr, nga brënda Kishës Sime, një njeri që do të ngrihet dhe do të shpalli të Vërtetën
09.05.2014: Hyji Atë: Vullneti Im Hyjnor kurrë nuk duhet të kundërshtohet
08.05.2014: Nuk ka aspak nevojë të shqetësoheni, sepse Zoti ju do të gjithëve ju
07.05.2014: Unë përdor shpirtrat sakrifikues për t’i sjellë të tjerët tek Unë, të cilët ndryshe kurrë nuk do të shpëtonin
06.05.2014: Sa shumë prej jush sot, nuk e kanë aspak idenë, sido që të jetë, se çfarë do të thotë të më shërbeni Mua si një Kristjan
06.05.2014: Sa njerëzve ju është dhënë të besojnë në keqbërje, në emër të drejtësisë?
05.05.2014: Libri i Të Vërtetës do të jetë antiteza e librit të ri të rremë
04.05.2014: Nëna e Shpëtimit: Zoti kurrë nuk do ta lejonte Fjalën e Tij të ndryshoj apo të keqinterpretohet
03.05.2014: Kërkoni dhe do të merrni nuk është një premtim i kotë që Unë bëj
02.05.2014: Nëna e Shpëtimit: Apokalipsi do të jetë e gjitha në lidhje me sulmin e Kishës së Birit tim në Tokë nga armiqtë e Tij
01.05.2014: Premtimi Im për të ardhur përsëri do të përmbushet në jetën e këtij brezi
___________________________________________
PRILL 2014
Ju lutem të thoni lutjen Mëshira Ime Hyjnore dhe Novena të Premten e Zezë (04.04.2012)
29.04.2014: Këtë herë Unë vij për ta ripërtërirë Tokën, për të ri-vendosur Mbretërinë Time në Tokë 
27.04.2014: Nëna e Shpëtimit: Ditët që çojnë në ardhjen e antikrishtit do të jenë ditë të festimeve të mëdha 
27.04.2014: Shumë nga Misteret e Mbretërisë Sime janë të panjohura për njeriun 
26.04.2014: Hyji Atë: Është më mirë që ju të duroni këtë dhimbje shpirtërore tani, se në flakët e përjetshme 
24.04.2014: Koha që mëkati të mos deklarohet më po afrohet 
23.04.2014: Unë nuk do t’i lejoj ata prej jush që hyjnë në Parajsën Time të Re të vuajnë dhimbjen e vdekjes fizike 
22.04.2004: Mësimet e Mia nuk janë të komplikuara 
21.04.2014: Fillimi dhe fundi i botës do të bëhen një 
20.04.2014: Hyji Atë: Shumë pak nga ju do ta refuzojnë kishën e re për një botë dhe prandaj Ndërhyrja Ime do të jetë e shpejtë 
18.04.2014: Ka vetëm një udhë drejt Zotit dhe ajo është nëpërmjet Meje, Jezu Krishtit. Nuk ka rrugë tjetër 
17.04.2014: Parajsa Ime e Re do të bëhet Bota pa fund – si është profetizuar 
15.04.2014: Kryqi është lidhja juaj me Jetën e Përjetshme. Kurrë mos e braktisni Kryqin 
13.04.2014: Ndërsa e Premtja e Zezë afrohet, ata që më mundojnë Mua dhe që përpiqen të fshijnë të gjitha gjurmët e Mia do të vuajnë shumë në atë ditë 
12.04.2014: Dashuria Ime dhe besimi juaj, të kombinuara, do të bëhen Shpata e Shpëtimit 
11.04.2014: Nëna e Shpëtimit: Jezusi ishte si ju, në të gjitha gjërat, përveç mëkatit, sepse ai do të kishte qënë i pamundur 
10.04.2014: Peshkopi Im më i nderuar do të jetë subjekti i një padrejtësie të tmerrshme 
09.04.2014: Nëna e Shpëtimit: Biri im, Jezu Krishti, do të tradhëtohet nga një tjetër Judas dhe nga një me autoritet të madh 
08.04.2014: Ju do t’i njihni këta tradhëtarë nga gjestet e tyre simbolike, të cilat e fyejnë Hyjninë Time 
07.04.2014: Ata që përpiqen ta ruajnë Fjalën, brënda Kishave të Mia, do të heshten me dëbim 
05.04.2014: Plani Im final për të mbledhur Kishën Time në Strehën Time është gati për t’u zbuluar 
04.04.2014: Ata do të çojnë miljona Katolikë në gabim të rëndë dhe Kishat e Mia do ta humbasin Shenjtërinë e tyre 
03.04.2014: Për sa kohë dashuria lulëzon, rraca njerëzore mund të mbijetoj 
02.04.2014: Nëna e Shpëtimit: Kthimi, i Premtuar nga Ati im, do të filloj këtë muaj 
01.04.2014: Ishte për këta shpirtra të gjorë që Unë derdha Lotë Gjaku në Kopshtin e Gjetsemanit
___________________________________________
MARS 2014
Argjërimi është i rëndësishëm për shpirtrat tuaj (22.02.2012)
31.03.2014: Hyji Atë: Tërmetet do t’i godasin qytetet tuaja 
30.03.2014: Oh mjerë ata të zgjedhur nga Zoti për t’i shërbyer Atij në ditët e fundit, sepse nuk do të jenë zgjuar ndaj Thirrjes Sime 
29.03.2014: Çdo përpjekje do të bëhet nga njerëzit e shkencës për të hedhur poshtë Egzistencën e Zotit në dy vitet e ardhshme 
27.03.2014: Duke e lejuar veten të ngacmohen nga të pafetë, ata do të bëhen si të pafetë 
26.03.2014: Ata janë të Mitë. Unë Jam i tyre. Kjo do të jetë gjithmonë kështu. Unë i dua ata të gjithë. Është kaq e thjeshtë 
25.03.2014: Nëna e Shpëtimit: Më kërkoni mua, Nënës suaj të dashur, t’ju jap forcën për të vazhduar dhe për të mbrojtur Misionin e Shpëtimit 
24.03.2014: Hyji Atë: Kriza e urisë, që do të mbërthej botën pasi Vula e Tretë do të hapet, nuk do të kufizohet me mungesën e ushqimit 
23.03.2014: Çfarë e mirë është ajo për Mua kur një njeri është sjellë para Meje duke u zvarritur dhe duke përplasur këmbët? Ajo është e padobishme 
22.03.2014: Kur një shpirt krijohet nga Ati Im, ai do të jetoj përjetësisht 
20.03.2014: Do të ngrihet një ushtri e frikshme, që si e tillë kurrë nuk është parë ndonjëherë 
19.03.2014: Ata që më mallkojnë Mua do të jenë të mallkuar 
18.03.2014: Është shumë më mirë të duroni dhimbjen në Emrin Tim sesa të lavdëroheni nga mëkatarët për bërjen e gabimeve në Syrin Tim 
16.03.2014: Parajsa, e krijuar nga Ati Im për fëmijët e Tij, do t’ju kthehet atyre, përfundimisht, në gjithë Lavdinë e vet origjinale 
15.03.2014: Do të jetë vetëm atëherë kur Eukaristia e Shenjtë të hiqet plotësisht që antikrishti do të hyj në Kishën Time 
13.03.2014: Hyji Atë: Sepse kjo është periudha finale – kapitulli i fundit në përmbushjen e Vullnetit Tim të Shenjtë
12.03.2014: Lotët e Mi do të kenë pushuar atëherë, por Trishtimi Im kurrë nuk do të marri fund 
11.03.2014: Nëna e Shpëtimit: Ata do të paraqesin një libër të ri të kuq, me kokën e bricjapit të gdhëndur nga branda kapakut të tij 
10.03.2014: Të kërkoni të drejtat e Kristjanëve do të jetë njësoj sikur e thyeni ligjin 
09.03.2014: Nëna e Shpëtimit: Pas Paralajmërimit do të vij një dëshirë e madhe për t’i dhënë lavdi Zotit 
08.03.2014: Është përmes influencës së djallit që ju bëheni të papastër në Sytë e Mi 
06.03.2014: E gabuara do të shihet si e drejtë dhe e drejta do të shihet si e gabuar 
04.03.2014: Unë Jam I Gjithë-Mëshirshëm. Unë nuk kërkoj hakmarrje 
04.03.2014: Luftrat do të shkallëzohen, deri kur Lufta e Madhe të deklarohet 
03.03.2014: Dashuria mund të mposhti çdo vuajtje e pësuar nga rraca njerëzore 
02.03.2014: Kur ju më keni Mua, ju keni gjithçka
___________________________________________
SHKURT 2014 
28.02.2014: Bota do të përkulet, do të bier në të dyja gjunjët dhe do të adhuroj bishën 
27.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Dashuria dhe vetëm Dashuria vjen nga Zoti. Urrejtja vetëm vjen nga Satanai. Nuk ka të ndërmjetme 
26.02.2014: Hyji Atë: Përsosmëria e Parajsës së humbur do të rikthehet në Lavdinë e saj të mëparshme 
25.02.2014: ‘zoti’ që ata do të shpallin, nuk do të jetë Ati Im i dashur 
24.02.2014: Ju, Dy Dëshmitarët e Mi në Tokë, duhet të qëndroni të palëkundur 
23.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Të gjitha referencat ndaj Ferrit janë hequr dhe njeriu është gënjyer drejt një ndjenje të rreme sigurie 
23.02.2014: Kur vullneti i një njeriu përplaset me Vullnetin e Zotit, dhimbje e madhe durohet nga të dyja palët 
22.02.2014: Shumë nga ju që thonë se tani më duan Mua, do të më tradhëtojnë Mua ashtu si bëri Juda 
21.02.2014: Kur Zoti e lejon persekutimin e të Krishterëve dhe të Çifutëve, ajo është për arsye të mirë 
20.02.2014: Tërmetet do të jenë e një shkalle të tillë sa ato do të ndjehen nëpër shumë vënde, në të njëjtën kohë 
18.02.2014: Kur Unë të vij të gjykoj, bota do të dridhet 
17.02.2014: Merrni një shpirt – një jetë – nga Unë dhe vetë jeta juaj – Shpëtimi I Përjetshëm – nuk do të jetë më e drejta juaj 
16.02.2014: Asgjë e mirë nuk mund të vij prej urrejtjes, sepse ajo vjen vetëm nga Satanai 
15.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Antikrishti do të përdori të ashtuquajturën stigmata të tij si një mjet për ta bindur botën se ai është Jezu Krishti 
14.02.2014: Vuani në heshtje kur të mundoheni, të pësoni forma të ndyra mizorie, të përgojoheni, të abuzoheni apo të talleni në Emrin Tim 
13.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Kjo është koha kur shpirtrat do të duhet të durojnë dhimbjen e Purgatorit në Tokë 
12.02.2014: Ata bëjnë premtime boshe në atë çka do të thotë Ardhja Ime e Dytë 
12.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Së shpejti, lutja “Të Falemi Mari” nuk do të dëgjohet nga brënda apo jashtë Kishës së Birit tim 
11.02.2014: Më në fund, Çifutëve do t’ju tregohet prova e Besëlidhjes së Atit Tim 
10.02.2014: A nuk e dini se, pasi të ndodhi Ardhja Ime e Dytë, shpirti juaj do të egzistoj përjetësisht 
09.02.2014: Hyji Atë: Nuk ka asgjë që Unë nuk do të bëja për fëmijët e Mi. Asnjë sakrificë nuk është tepër e lartë 
08.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Ati Im do ta shkundi botën si fizikisht ashtu dhe shpirtërisht 
07.02.2014: Unë kurrë nuk do t’i shpërfill ata që janë të vetmuar, të trishtuar, të trëmbur dhe të pasigurtë nëse Zoti Egziston apo jo 
07.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Shumë do ta besojnë antikrishtin të jetë një njeri shumë i shenjtë 
06.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Kur priftërinjtë e Birit tim të përballen me ankthin e tmerrshëm dhe me padrejtësinë, ata duhet të më thërrasin mua 
05.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Këto Lutje, fëmijë të dashur, vijnë me Hire të mëdha 
04.02.2014: Hyji Atë: Unë dëshiroj që ju ta pranoni të Vërtetën, jo me dyshim në zemrat tuaja, por me dashuri dhe besim 
03.02.2014: Ndërsa numri i atyre që ndjekin Satanain rritet, ata do të shkojnë deri aty sa ta deklarojnë publikisht adhurimin e tyre për djallin 
02.02.2014: Nëna e Shpëtimit: Të gjitha ato fetë e ndryshme duhet gjithashtu të fillojnë të recitojnë Rozaren time të Shenjtë, sepse ajo do t’i sjelli secilit prej jush mbrojtjen e madhe 
01.02.2014: Shumë prej asaj që njerëzimi e konsideron se do ta ketë gjithmonë do të kthehet mbrapsh dhe përmbys, por kjo është e nevojshme
___________________________________________
JANAR 2014 
31.01.2014: Gjithmonë të pregatiteni, çdo ditë, sikur Paralajmërimi të ishte nesër, sepse ai do të vij mbi ju papritur 
31.01.2014: Nëna e Shpëtimit: Mos harroni se Satanai e urren këtë Mision, sepse ai do të humbasi biljona shpirtra për shkak të tij 
29.01.2014: Unë duhet të ndërhyj për të shpëtuar njerëzimin nga vetë shkatërrimi, para Ditës së Madhe të Zotit 
28.01.2014: Sot, më pak njerëz se kurrë besojnë në Fjalën e Zotit 
27.01.2014: Hyji Atë: Unë kam pritur me durim për një kohë shumë të gjatë për t’i mbledhur fëmijët e Mi përsëri në Vullnetin Tim Të Shenjtë 
26.01.2014: Plani për të hequr çdo gjurmë Timen ka filluar 
24.01.2014: Roli i Nënës Sime si Bashkë-Shpenguese më në fund do të kuptohet mirë dhe me të vërtetë 
24.01.2014: Nëna e Shpëtimit: Këto shfaqje do të fillojnë këtë Pranverë, ashtu si ka udhëzuar Biri im 
21.01.2014: Hyji Atë: Vullneti i lirë, i dhënë njeriut, ka bërë që shumë nga fëmijët e Mi të largohen nga Unë 
20.01.2014: Nëna e Shpëtimit: Kjo Medalje e fundit, e sjellë tek ju nga unë, përmes Mëshirës së Zotit, do të tërheqi biljona shpirtra drejt Jetës së Përjetshme 
19.01.2014: Kush mes jush do të ishte mjaft i fortë të pranonte Kupën Time të Vuajtjes, në gjithçka që ajo sjell me vete 
17.01.2014: Çdo fjalë që ti shqipton në këtë Mision vjen nga Unë. Çdo veprim që ti kryen vjen nga Unë 
16.01.2014: Kjo hierarki e re dhe e krijuar me shpejtësi do të marri në kontroll Kishën Time 
14.01.2014: Kur Kisha Ime e mbështet Fjalën e Zotit, ju duhet të qëndroni të bindur ndaj Kishës Sime 
13.01.2014: Hyji Atë: Unë Jam duke ardhur për të mbledhur besimtarët. Koha Ime është së shpejti, ndërsa Mëshira e Birit Tim është pothuajse afër 
12.01.2014: Shumë shpejt, Ferri do të deklarohet zyrtarisht si një vënd, që nuk egziston 
11.01.2014: Njerëzit që jetojnë në botën e sotme nuk janë më ndryshe nga ata që jetonin me mijra vjet më parë 
09.01.2014: Dashuria Ime për njerëzimin është e plotë. Unë i dua të gjithë, përfshi edhe ata që kryejnë vepra nga më të ligat 
08.01.2014: Kur ju të recitoni këtë Litani (Lutje) të re gjatë kohëve të vështirësive të mëdha Unë do t’ju dhuroj lehtësim 
07.01.2014: Kur ndjekësit e Mi, që do të besojnë mashtrimin që vjen, të më mohojnë Mua, kjo nuk do të thotë se ata do të thonë: “Unë nuk besoj në Jezusin.” Jo, kjo do të thotë këtë 
07.01.2014: Ju do të dëshmoni mashtrimin më të madh të hedhur ndonjëherë mbi botën nga Satanai 
05.01.2014: Po të ketë sikur edhe një grimcë krenarie në atë person, Shpirti I Shenjtë kurrë nuk do të hynte tek ai 
04.01.2014: Nëna e Shpëtimit: Ne në fillim shkuam në Judea dhe pastaj Biri im u çua në Indi, Persi, Egjipt, Greqi dhe Angli 
04.01.2014: Unë gjithmonë do t’ju përgjigjem atyre prej jush që lypin Mëshirë për shpirtrat e tjerë 
03.01.2014: Shumë do t’ju zbulohet fëmijve të Zotit, para Ditës së Madhe të Zotit 
02.01.2014: Tre nga katër do të më mohojnë Mua 
01.01.2014: Nëna e Shpëtimit: E Vërteta do të shtrëmbërohet dhe Fjala e Zotit do të tregohet në të kundërt
___________________________________________
DHJETOR 2013 
30.12.2013: Kur ju përpiqeni të ri-shkruani Fjalën e Zotit, ju jeni fajtorë për blasfemi 
29.12.2013: Të gjithëve ju është dhënë e Vërteta, por shumë prej jush e kanë harruar atë. Ajo ju mërzit. Ajo është tepër shqetësuese 
28.12.2013: Nëna e Shpëtimit: Biri Im më ka udhëzuar t’i sjell botës këtë Mesazh të rëndësishëm 
28.12.2013: Të gjithë fëmijët e Zotit janë pjesë e familjes së Tij të jashtëzakonshme 
26.12.2013: Planet e Mia për të shpëtuar mbarë botën janë në vënd dhe asnjë shpirt Unë nuk do të lë të kaloj lehtë 
25.12.2013: Krishtlindjen tjetër festimi i Lindjes Sime do të zëvendësohet nga një ceremoni e madhe 
23.12.2013: Nëna e Shpëtimit: Ky imitim i ri dhe i turpshëm i Fjalës së Zotit do t’i bëj shumë të besojnë se ai është thjesht një version i përpunuar modern i Testamentit të Ri 
22.12.2013: Së shpejti ju do të më shikoni Mua në gjithë Lavdinë Time qiellore dhe pastaj ju do ta kuptoni përfundimisht Misterin e Hyjnisë Sime 
22.12.2013: Nëna e Shpëtimit: Me anë të mbrekullisë së Ndriçimit të Ndërgjegjes, Ai, Biri im, do të sjelli gëzim, dashuri dhe shpresë në botë 
21.12.2013: Ju nuk mund ta ndani Kishën Time nga Fjala – Trupi – sepse atëherë Ajo nuk mund të Egzistoj 
20.12.2013: Në Ditën e Gjykimit, ju do ta kuptoni më në fund Fuqinë e Zotit 
18.12.2013: Vetëm Drita e Zotit mund të sjellë lumturinë e përjetshme 
16.12.2013: Përmes Sakramentit të Pagëzimit, fuqia e bishës dobësohet 
15.12.2013: Krenaria është një tipar i rrezikshëm sepse ajo e bind njeriun se ai është më i madh se Zoti 
14.12.2013: Ju jeni pregatitur tani për tre vjet. Ngrihuni dhe merrni kryqin tuaj dhe më ndiqni Mua 
12.12.2013: Gjatë gjithë fëmijërisë Sime Unë e dija se Kush isha Unë 
11.12.2013: Sepse kur ju vuani në këtë mënyrë, ju më sillni Mua shpirtra dhe ata që më sjellin Mua shpirtra më përkasin Mua 
11.12.2013: Nëna e Shpëtimit: Atyre do t’ju jepen dekorata nderi në kishën e rinovuar të profetit të rremë 
10.12.2013: Ju nuk mund ta komunikoni të Vërtetën kur egoja juaj kërkon popullaritet 
09.12.2013: Ai, antikrishti, do të flasi shumë gjuhë, por as edhe një fjalë në Latinisht nuk do të dali nga buzët e tij 
09.12.2013: Unë Jam duke e pregatitur botën për Ardhjen Time të Dytë dhe shumë do të më urrejnë Mua për këtë 
07.12.2013: Unë Jam, mbi të gjitha, një Zot i Mëshirës së Madhe 
05.12.2013: Nëna e Shpëtimit: Biri im vdiq për t’i shpëtuar shpirtrat tuaj, jo për t’ju çliruar nga të këqijat e kësaj bote 
04.12.2013: Mjerë të gjithë ju mashtruesa, sepse ju nuk vini nga Unë 
03.12.2013: Unë kurrë nuk do të vij përsëri me trup 
01.12.2013: Nëna e Shpëtimit: unë kërkoj që ju tani të filloni Novenan (Lutjen) e Shpëtimit
___________________________________________
NËNTOR 2013 
30.11.2013: Strategjia e Satanit është që t’i gënjej dhe t’i mashtroj besimtarët në fillim, para se t’i shkatërroj ata 
29.11.2013: Dhimbja, persekutimi, vuajta, përqeshja dhe tallja do të jenë gjithmonë pjesë e atyre shpirtrave të zgjedhur të Zotit 
26.11.2013: Qielli së shpejti do të deklaroj pjesën përfundimtare të Planit të Madh të Zotit për të shpëtuar njerëzimin 
25.11.2013: Nëna e Shpëtimit: Armiqtë e Zotit do të kryejnë paturpësi të tmerrshme deri sa t’i poshtërojnë Tabernakullat 
24.11.2013: Biljona njerëz do të shijojnë një jetë me lavdi të përjetshme në Praninë e Zotit 
23.11.2013: Dashuria lulëzon sepse ajo është një Dhuratë nga Zoti dhe e ka fuqinë ta shkatërroj të ligun 
20.11.2013: Kur Unë të vij si Mbreti i Mëshirës, asnjë shpirt nuk do të mbetet në dyshim se Kush Jam Unë dhe Çfarë Jam Unë 
19.11.2013: Në atë ditë, Unë do të mbledh të Gjallët 
18.11.2013: Unë vij vetëm si një Zot i Mëshirës. Unë nuk vij për t’ju frikësuar ju sepse Unë me të vërtetë e dua secilin prej jush 
17.11.2013: Unë Jam duke ardhur për ta rinovuar Tokën, për ta çliruar njeriun nga trishtimi, dëshpërimi dhe mëkati i tij 
16.11.2013: Biljona do të konvertohen dhe do ta njohin Zotin, Zotin e Trinisë, për herë të parë 
15.11.2013: Ju do të qëndroni para Meje i vetëm – me asnjë njeri pranë jush 
14.11.2013: Kurrë më parë besimi i tyre nuk do të jetë vënë në një provë të tillë 
12.11.2013: Shenja e parë do të jetë që Toka do të rrotullohet më shpejt. Shenja e dytë ka lidhje me djellin, i cili do të shfaqet më i madh, më i ndritshëm dhe do të filloj të rrotullohet 
12.11.2013: Ndëshkimet e Atit Tim kanë filluar dhe bota do të dëshmoj shumë më tepër trazira ekologjike 
10.11.2013: Nëna e Shpëtimit: Shpëtimi është i juaji vetëm nëpërmjet pajtimit me Zotin 
10.11.2013: Hyji Atë: Asnjë vlerësim shkencor nuk do të ketë kuptim kur dy diej të shihen 
09.11.2013: Shumë do të fillojnë së shpejti të përdorin njohuritë e tyre të shkencës për të vlerësuar Ungjillin Më Të Shenjtë 
08.11.2013: Nëna e Shpëtimit: Kur një mision, që deklaron të flasi Fjalën e Zotit, është i rremë asnjë urrejtje nuk do të tregohet kundrejt tij 
07.11.2013: Të gjitha trazirat që ju jeni gati të dëshmoni do të jenë evidencë për të Vërtetën e profecive të dhëna Gjonit Tim të dashur në Librin e Zbulesës
05.11.2013: Drita e Zotit do të ndriçoj mbi ju dhe Unë premtoj se ju nuk do të ndjeheni të vetmuar 
04.11.2013: Zemërimi i Atit Tim do të shtohet kur më shumë nga fëmijët e Tij mosmirnjohës do të ngrihen në kundërshtim të hapur me Besëlidhjen e Tij të Plotfuqishme 
03.11.2013: Unë nuk i jap asnjë njeriu të drejtën të gjykoj një tjetër, të flasi keq për një tjetër apo të hedhi fjalë të këqija mbi besimin e një shpirti tjetër 
02.11.2013: Persekutimi më i madh do të shkaktohet nga Kristjanët mbi Kristjanët 
01.11.2013: Dishepujt e Mi besnikë, përfshi priftërinj dhe shërbëtorë të shenjtë të gjitha besimeve Kristjane, do të mbajnë Krahun Tim
___________________________________________
TETOR 2013 
31.10.2013: Kur ju mungon përulësia, krenaria do ta pushtoj shpirtin tuaj dhe ju do të mëkatoni kundër Meje 
30.10.2013: Kur Shpirti I Shenjtë e pushton një shpirt, ai do të ngrihet, do të tërhiqet menjëherë drejt Vullnetit të Atit Tim dhe do të përgjigjet duke u dorëzuar plotësisht 
29.10.2013: Nëna e Shpëtimit: Kisha e Birit tim do të bëhet froni i antikrishtit 
27.10.2013: Kisha Ime u ndërtua mbi të Vërtetën dhe e Vërteta do të rrjedhi prej buzëve ta saj, asgjë tjetër 
26.10.2013: Unë nuk do të qëndroj dhe të shikoj kur ju të shkatërroni jetën tuaj, e cila mund të jetë e juaja përjetësisht 
26.10.2013: Dita e Madhe do të agoj dhe së shpejti bota pa fund do të filloj 
25.10.2013: Fare pak njerëz në botë sot kanë ndonjë fe apo besojnë në Zot 
24.10.2013: Hyji Atë: Kjo është një Thirrje për shpëtimin e atyre prej jush që nuk do t’i vënë në pyetje herezitë që janë gati për t’u shpallur 
23.10.2013: Nëna e Shpëtimit: Biri im po planifikon një përtëritje të madhe mbi Tokë, në këtë kohë, dhe ajo do të shkaktoj shumë dhimbje 
23.10.2013: Ju jeni brezi, që do t’ju duhet të dëshmoni Kryqëzimin përfundimtar të Kishës Sime 
22.10.2013: Të gjithë ata që e mbajnë trekëndëshin, shenjën e trinisë jo të shenjtë, do të përfshihen në aprovimin e bamirësive të tilla 
21.10.2013: Ata do ta ndjekin si qengjat në thertore, udhën drejt shkatërrimit 
20.10.2013: Përçarja në Kishën Time do të filloj në faza të ndryshme 
20.10.2013: Ju duhet të qëndroni të qetë, në paqe, por me një vendosmëri të fortë për të vazhduar shpalljen e Fjalës së Shenjtë të përmbajtur në Ungjill 
19.10.2013: Antikrishti do të krijoj fonde për të tërhequr kompani, organizata, si dhe bamirësi, për të punuar për qëndrën e tij të re tregatare për një botë 
18.10.2013: Unë mund të jem i vetmi mik i tyre i vërtetë, shpëtimi i tyre i vetëm, por shumë prej tyre do t’i shpërfillin Paralajmërimet e Mia 
17.10.2013: Çdo ligj i ri, që shpejt do të futet nga armiqtë brënda Kishës Sime, do të fyej të Vërtetën e dhënë nga Ati Im 
16.10.2013: Gjarpëri i jep antikrishtit mesazhe të veçanta, të cilat ai i dokumenton me kujdes 
15.10.2013: Planet janë hartuar nga trinia jo e shenjtë ku gjithçka që është e Vërtetë do të hidhet poshtë 
14.10.2013: Nëna e Shpëtimit: Priftërinjve në Kishën Katolike, unë ju bëj thirrje të mbani Rozaren Time Më Të Shenjtë 
13.10.2013: Ju nuk me njihni Mua sepse ju nuk më dalloni se Jam Unë 
12.10.2013: Kur Qielli dhe Toka të bëhen një, nuk do të ketë më Purgator 
11.10.2013: Lehtësohuni, të gjithë ju, dhe dijeni se Zoti është përherë i Fuqishëm dhe se asnjë vepër, sado e ligë, nuk mund t’i shpëtoj Atij 
08.10.2013: Hyji Atë: Satani dhe djajtë e tij kanë rekrutuar një ushtri shumë të madhe 
06.10.2013: Së shpejti do t’ju thuhet të përdorni besimin tuaj për të krijuar një fushatë politike nëpër botë për të shpëtuar të varfërit 
04.10.2013: Mohojeni mëkatin dhe ju më mohoni Mua 
03.10.2013: Kur Kryqëzimi i Kishës Sime në Tokë të filloj, ju duhet të shikoni për të gjitha shenjat, që janë treguar më parë 
02.10.2013: Është një keqkuptim i madh për atë që e bën një burrë dhe një grua të shenjtë në Sytë e Mi
___________________________________________
SHTATOR 2013 
30.09.2013: Masoneria kishtare ka arritur tani nivelin më të lartë të pushtetit brënda Kishës Sime Më Të Shenjtë në Tokë 
28.09.2013: Kisha Ime e Vërtetë do të flaket jashtë Rromës dhe do t’i duhet të duroj një numër vitesh në dëshpërim 
26.09.2013: Hyji Atë: Nëse Unë duhet të shkatërroj qytete për të ndaluar përhapjen e të ligut, atëherë Unë do ta bëj këtë 
25.09.2013: Nëna e Shpëtimit: Vetëm pak do të jenë mjaft të guximshëm të shpallin hapur Fjalën e Zotit gjatë Kryqëzimit të Kishës së Birit tim në Tokë 
24.09.2013: Mjerë ata Kristjanë që më kanë braktisur Mua në favor të paganizmit të epokës së re 
24.09.2013: Sa shumë më kanë harruar Mua dhe në shumë raste më nënvlerësojnë 
24.09.2013: Katër pjesët e botës që Unë i referohem janë katër fuqitë e mëdha – Shtetet e Bashkuara, Rusia, Evropa dhe Kina 
23.09.2013: Nëna e Shpëtimit për priftërinjtë: Për të qëndruar besnikë ndaj Kishës së Birit tim në Tokë, ju duhet të jeni të pregatitur për të ushqyer tufën e Tij 
21.09.2013: Shumë do të më tradhëtojnë Mua duke pranuar fallcitetet
21.09.2013: Katër mbretëri të fuqishme do të krijohen si burimi kryesor nga të cilat luftrat do të dalin 
19.09.2013: Asnjë njeri, asnjë prift, asnjë peshkop, asnjë kardinal, asnjë papë, nuk e ka autoritetin të ri-shkruaj Fjalën e Zotit 
18.09.2013: Recitoni këtë Fushatë Lutje të veçantë për t’i shenjtëruar të gjithë të afërmit tuaj që Unë t’i mbuloj ata me Gjakun Tim të Çmuar 
18.09.2013: Në Ardhjen Time të Dytë, Unë do të gjykoj çdo person që mbetet i gjallë në Tokë në atë kohë sipas asaj që ata kanë bërë për Lavdinë e Zotit 
17.09.2013: Unë vij për ju për t’ju sjellë tek Ati Im. Unë vij për të kryer Vullnetin e Tij Hyjnor dhe për të përmbushur Premtimin 
16.09.2013: Hyji Atë: Për ata të lindur në familjet pagane dhe pa asnjë faj të vetin, Unë do t’ju dhuroj Mëshirë 
15.09.2013: Planet e Mia për të shpenguar botën po sjellin fryt. Gjithçka është tani në vënd 
14.09.2013: Nëna e Shpëtimit: Këto Medalje do të konvertojnë të gjithë shpirtrat, që janë të hapur ndaj Mëshirës së Birit tim, Jezu Krishtit 
14.09.2013: Doktrina e errësirës – braktisja e madhe që do të dali prej atyre në Kishën Time – do të zbresi si një mjergull e madhe e dëndur 
13.09.2013: Ata mes jush që vuajnë shumë dhe që mund ta kenë humbur gjithë shpresën në jetë, dijeni se ju jeni në Zemrën Time 
11.09.2013: Nëna e Shpëtimit: Ju do të talleni për mos pranimin e interpretimit të ri të Katolicizmit 
10.09.2013: Sa më shumë që t’ju urrejnë, dishepujt e Mi, aq më shumë ju duheni nga Zoti 
08.09.2013: Është koha që Grupet e Fushatës së Lutjeve duhet të ngrihen dhe të përhapen nëpër botë 
07.09.2013: Fjala Ime e Shenjtë nuk mund të ndryshoj apo të përshtatet me qëllim që të bëhet diçka tjetër
06.09.2013: Nëna e Shpëtimit: E vetmja udhë drejt Jetës së Përjetshme është përmes Birit tim, Jezu Krishtit 
06.09.2013: Nëna e Shpëtimit: Një luftë botërore e re dhe e hidhur do të deklarohet 
05.09.2013: Asnjë shërbëtor i shenjtë i Imi nuk mund të kritikoj ndonjë në Emrin Tim 
05.09.2013: Nëna e Shpëtimit: Çdo Sakrament i vetëm do të ndryshoj përtej njohjes 
04.09.2013: Unë sjell Dhurata me periudha, në varësi të pastërtisë së shpirtit 
03.09.2013: Jeta juaj është veçse një moment i shkurtër në gjithë periudhën e jetës suaj. Ju jeni të dëbuar 
02.09.2013: A nuk e dini se një brez i tërë i të rinjve janë larguar nga Unë në këtë kohë 
01.09.2013: Ju që më tallni Mua tani, ngaqë i refuzoni Mesazhet e Mia, me të vërtetë besoni se Unë do ta ndaja Kishën Time 
01.09.2013: Unë zgjodha 12 njerëz të thjeshtë, të pa-arsimuar dhe të paditur mbi Shkrimin e Shenjtë, të cilët ishin peshkatarë të varfër
___________________________________________
GUSHT 2013 
31.08.2013: Shumë prej jush, që thonë se më shërbejnë Mua, nuk janë të aftë të ngrihen dhe ta deklarojnë veten një shërbëtor të Zotit 
30.08.2013: Gëzim i madh do të ndodhi ngado. Kjo do të zgjasi 100 ditë 
29.08.2013: Ju duhet të luteni për shpirtrat e tyre, sepse ata i kanë shitur ato 
28.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Në ditën e fundit kur agimi të thyhet, një tingull i fortë trumpete do të dëgjohet në mbarë botën 
27.08.2013: Për çdo vepër të lig lufte dhe terrori, Zoti do t’i flaki ata tutje dhe do t’i godasi për vdekje 
26.08.2013: Farizenjtë goditën dhe vranë shumë para se përfundimisht të më kryqëzonin Mua 
25.08.2013: Hyji Atë: Trëmbuni ju, që ngriheni dhe mallkoni Birin Tim 
24.08.2013: Ky zjarr do të bier gjithashtu mbi armiqtë e Tokës si dhe ata që i persekutojnë këta Dy Dëshmitarë 
23.08.2013: Hyji Atë: Fëmijë ne jemi vetëm pak kohë larg nga Dita e Madhe 
23.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Antikrishti, me shfaqjen e tij, do të deklaroj se është një Kristjan i devotshëm 
22.08.2013: Unë duhet ta paralajmëroj botën për numrin e madh të profetëve të rremë, të cilët në këtë kohë përpiqen ta mbysin Zërin Tim 
21.08.2013: Ardhja Ime e Dytë nuk mund të ndodhi deri kur ndotja e mëkatit të jetë zhdukur 
20.08.2013: Unë do të siguroj që miljona më shumë t’i dëgjojnë Fjalët e Mia 
19.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Fëmijët e mi kudo – ju duhet të më dëgjoni mua, Nënën tuaj të dashur, në këtë kohë dëshpërimi 
18.08.2013: Atyre do t’ju kërkohet të premtojnë besnikërinë e tyre, përmes një betimi të ri, për të qëndruar besnikë ndaj Kishës 
17.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Ata duhet të gjejnë vënde strehimi që të mund të ofrojnë Meshat ditore dhe Eukaristinë e Shenjtë 
17.08.2013: Ata duhet t’i ruajnë Mesharet e Shenjta, veshjet, Biblën e Shenjtë dhe Kryqet e Shenjta. Të gjitha këto do të zëvendësohen 
15.08.2013: Gjykimi i Parë është afër dhe Unë do t’i hedh të liqtë tutje 
14.08.2013: Kur ju e nderoni Nënën Time, ju duhet të vizitoni Vëndet e saj të shenjta dhe t'i bëni asaj nderime atje 
13.08.2013: Ata shpejt do t’i përdorin kishat si vënde për të bërë tregëti dhe për të nxjerrë fitime 
12.08.2013: Përmbytjet do të jenë të zakonshme dhe ju do ta dini se cilat pjesë të botës e zemërojnë Atin Tim më shumë 
10.08.2013: Dijeni se dhimbja e refuzimit do të jetë pikërisht si ajo që Unë, dhe apostujt e Mi, duhej të duronim gjatë Kohës Sime në Tokë 
09.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Cili njeri mund ta refuzonte ndonjëherë këtë egzistencë të re të përkryer 
09.08.2013: Një shpirt nuk mund të bëhet përsëri i plotë deri kur të njohi Madhështinë e Zotit 
07.08.2013: Hyji Atë: Antikrishti është tani gati të shfaqet 
06.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Mos pranoni tolerancë që paganët të kontrollojnë kishat e Zotit 
05.08.2013: Kur ju e mbroni Fjalën Time, ju do të konsideroheni si të pashpirtë, të ashpër dhe që ju mungon dhembshuria ndaj atyre që nuk besojnë në Zot 
05.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Kjo luftë, për të ruajtur Fjalën e Zotit, do të thotë që atyre priftërinjve, që do të mbeten besnikë ndaj Tij, do t’ju duhet të kërkojnë strehim 
05.08.2013: Kur ata të ndryshojnë Sakramentin e Pagëzimit, ata do t’i heqin të gjitha premtimet për të mohuar Satanin sepse ata do t’i deklarojnë këto referenca të jenë të vjetëruara 
04.08.2013: Profecitë e Mia, që zbulojnë ardhjen e antikrishtit, do të kuptohen së shpejti 
03.08.2013: Hyji Atë: Emrat e atyre në Librin e të Gjallëve janë shënjestra kryesore e bishës 
02.08.2013: Nëna e Shpëtimit: Së shpejti do t’ju kërkohet të ofroni një zëvendësues për Eukaristinë e Shenjtë, i cili nuk do të jetë Trupi i Birit tim 
01.08.2013: Ligësia e pranishme në botë është në një shkallë të paparë që nga ditët e Noes
___________________________________________
KORRIK 2013 
31.07.2013: Ata do të bindin ndjekësit e Mi të adaptojnë Ligjet e Kishës Sime duke mbajtur një referendum 
31.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Ashtu si Fjala e Shenjtë e Zotit mund të bashkoj shpirtrat, po ashtu ajo mund të shkaktoj përçarje të madhe 
30.07.2013: Kurrë mos pranoni një kryq, që nuk i përngjan Kryqit mbi të cilin Unë u kryqëzova 
29.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Ju duhet të mbani Kryqet tradicionale, sepse shpejt ato do të zhduken 
29.07.2013: Shenja e bishës do të sjelli me vete vdekje – vdekjen e shpirtit dhe vdekjen nga një sëmundje e tmerrshme 
28.07.2013: Të pafajshmit e tjerë, që verbërisht ndjekin bishën dhe profetin e rremë, do të mbyllen në skllavërinë e egër 
27.07.2013: Shikoni mbrapa maskës së humanizmit dhe ju nuk do të gjeni shenjat e Zotit 
25.07.2013: Edhe pse ato do të shkaktojnë frikë, ato nuk janë asgjë në krahasim me Ndëshkimin e Madh që do të vij 
25.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Sikur të ketë ndodhur një mbrekulli, profeti i rremë do të duket të jetë ngjallur së vdekuri 
23.07.2013: Unë zbuloj sekretet e përmbajtura në Librin e Zbulesës, dhe ato nuk do të jenë të këndshme 
22.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Sekreti i fundit i Fatimas nuk u zbulua, kaq i tmerrshëm ishte ai 
22.07.2013: Kini besim tek Unë dhe Unë do t’i hap sytë tuaj ndaj të Vërtetës së të ardhmes suaj të lavdishme 
21.07.2013: Ata po e pregatisin antikrishtin tani, për hyrjen e tij madhështore 
20.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Mosmarrveshja në Rromë do të bëj që shumë do të bien në udhë të gabuar 
19.07.2013: Plani i tij është të tundoj shpirtrat drejt një rrjeti mashtrimi duke i bërë për vete zemrat e tyre 
19.07.2013: Profetja e fundit tani është dërguar prandaj ju lutem të mos e refuzoni këtë Dhuratë 
18.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Medalja e Shpëtimit ofron Dhuratën e Konvertimit 
17.07.2013: Ju nuk mund të më ndiqni me të vërtetë Mua pa duruar dhimbjen e Kryqit 
15.07.2013: Për priftërinjtë: Dita kur do t’ju kërkohet të mohoni Hyjninë Time nuk është e largët 
14.07.2013: Unë kam etje për ata. Pa ata, Unë nuk mund të ndjehem i plotë 
11.07.2013: Do të jetë përmes recitimit të Fushatës Sime të Lutjeve që Unë mund t’i shpëtoj ata 
10.07.2013: Hyji Atë: Gënjeshtrat që po ju jepen rreth ekonomisë suaj janë sajuar për t’ju mashtruar 
10.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Sa lehtë njerëzit i pranojnë ligjet e reja, që thonë se janë të mira 
08.07.2013: 10 Urdhërimet, e dhëna botës nga Ati Im përmes profetit Moisiut, po ri-shkruhen nga njeriu 
07.07.2013: Ai do të përdori të Vërtetën e Zotit për tu fshehur nga pas, deri në momentin e duhur 
05.07.2013: Urdhëri për Një Botë është turpi më i madh kundër Zotit të Trinisë së Vërtetë
04.07.2013: Hyji Atë: Unë e di se plani i abortit nëpër botë është i kontrolluar
03.07.2013: Ndërsa zemërimi ndan kombe, mosbesimi dhe frika do të vazhdojnë të shkaktojnë trazira civile 
03.07.2013: Do të ketë tërmete të fuqishme në Rusi dhe Kinë së shpejti dhe ato do të ndodhin njëra pas tjetrës 
03.07.2013: Nëna e Shpëtimit: As edhe një derë nuk u hap për të lejuar Birin tim të vinte në botë me dinjitet 
01.07.2013: Nëna e Shpëtimit: Çfarë unë dëshmova nuk mund të hidhet kurrë në letër, kaq të turpshme ishin mizoritë e shkaktuara mbi Trupin e Tij Hyjnor
___________________________________________
QERSHOR 2013 
Qershori muaji i konvertimit:Mesazhi i Virgjeres Mari (31.05.2012) 
Kalojeni muajin e Qershorit në meditim të qetë ashtu si ju ka udhëzuar Nëna Ime e Dashur (03.06.2012) 
30.06.2013: Ju do të akuzoheni për komplot kundër Kishës Sime kur krimi juaj i vetëm do të jetë përkrahja e të Vërtetës 
29.06.2013: Ndryshimi në formatin e Meshës do të paraqitet së shpejti në Kishën Time 
27.06.2013: Drejtësia Ime do të bier mbi të gjithë ata që e pengojnë Fjalën e Shenjtë të Zotit të bëhet e njohur në botë 
26.06.2013: Nëna e Shpëtimit: Sillini tek unë fëmijët tuaj, që si një nënë e vërtetë e të gjithë fëmijve të Zotit, unë të mund t’i dedikoj ata tek Biri im 
25.06.2013: Shumë pak gjejnë ngushëllim tek Unë. Unë pres me durim dhe prapë ata nuk do të vijnë tek Unë 
24.06.2013: Nëna e Zotit: Ju duhet të qëndroni të vërtetë në çfarë ju mësoi Biri im. Ai ishte si ju në gjithçka me përjashtim të mëkatit 
23.06.2013: E Vërteta do t’ju çliroj. Gënjeshtrat do t’ju shkatërrojnë 
23.06.2013: Hyji Atë: Kur Biri Im të konsiderohet se është një mëkatar, dijeni se kjo është blasfemia më e madhe 
21.06.2013: Gënjeshtra më e madhe është se Satani mund të parashikoj të ardhmen, por kjo kurrë nuk mund të ndodhi 
19.06.2013: Unë Jam Dashuri. Unë Jam Zot. Ato janë gjëja e vetme dhe e njëjtë 
15.06.2013: Zoti Egziston tek çdo person i vetëm i lindur në këtë botë, pavarësisht nga besimi i tyre apo besimi i prindërve të tyre 
15.06.2013: Do të jetë nga brënda Perandorisë Rromake që paturpësia e madhe do të ngrihet kundër Meje 
14.06.2013: Zoti nuk pret që ju ta kaloni kohën tuaj duke lënë pas dore çështjet ditore apo kohën që ju kaloni me familjen dhe miqtë 
12.06.2013: Kurrë mos e bëni këtë, sepse është ai mëkat që, me hipokrizinë e vet, më indinjon Mua 
10.06.2013: Ju nuk duhet të frikësoheni, sepse çfarë Unë Premtoj është e juaja dhe është Trashëgimia juaj 
09.06.2013: Kur Jeruzalemi i Ri të zbresi në botë përmes gjëmimit të trumpetave, dritat do ta mbushin qiellin dhe gjithçka do të jetë në heshtje 
08.06.2013: Mania e fëmijve të Mi për të mirat materiale dhe lakmia e pasurive personale i ndan ata nga Zoti 
07.06.2013: Unë do të krijoj mbrekulli në mbarë botën për të vërtetuar tek skeptikët se jam Unë, Jezu Krishti, që e ka dërguar profeten Time për t’ju pregatitur të gjithë ju për Ardhjen Time të Dytë 
06.06.2013: Gënjeshtrat, shumë shpesh, vijnë të zbukuruara si gjëra të mira 
05.06.2013: Pjesa tjetër e shërbëtorëve të Mi të shenjtë do të betohen për besnikëri ndaj fesë së re për një botë 
04.06.2013: Udha Ime është shumë e thjeshtë. Ju mund të më ndiqni Mua në çdo mënyrë që dëshironi, por ju duhet të më nderoni Mua në Kishat e Mia Kristjane 
03.06.2013: Praktikat tuaja pagane do t’ju çojnë në Ferr 
02.06.2013: Unë Jam I Pranishëm në Eukaristinë Më Të Shenjtë përmes Kryerjes së Transformimit
___________________________________________
MAJ 2013 
31.05.2013: Zoti nuk mburret. Zoti nuk është krenar. Zoti është i butë, i dashur por i prerë në udhëzimin e Tij ndaj njerëzimit 
29.05.2013: Hyji Atë: Unë do të godas çdo komb sipas madhësisë së numrit të të pafajshmëve që ata kanë vrarë 
28.05.2013: Zëri Im, ndërsa Ai oshëtin, do të tërheqi miljona drejt Meje në fazën tjetër, dhe më pas biljona në fazat finale 
26.05.2013: Hyji Atë: Unë i premtova botës Librin e të Vërtetës dhe Unë kurrë nuk e thyej Fjalën Time të Shenjtë 
26.05.2013: Unë, Nëna e Zotit, do ta shkatërroj fuqinë e të ligut, në zemrat e atyre që më thërrasin mua 
25.05.2013: Këto Mesazhe do të jenë të fundit të dhëna ju para Ditës së Madhe kur Unë të vij për të Gjykuar 
24.05.2013: Ata që bërtasin tek Fjala Ime me zemërim dhe deklarojnë se Ajo vjen nga Satani do të banojnë me bishën përjetësisht 
23.05.2013: Ushtarët e Mi Kristjanë do të formojnë Ushtrinë më të madhe kundër antikrishtit 
21.05.2013: Kur të vij koha që bisha të ekspozoj antikrishtin, shenja të mëdha do të duken 
20.05.2013: Të gjithë ata mes Kishave Kristjane do të vijnë tek Unë të parët. Pastaj Çifutët do të kthehen, me kalimin e kohës, dhe do të më pranojnë Mua përfundimisht 
19.05.2013: Dhe atëherë, pikërisht kur ata do të më kenë harruar Mua, Kisha Ime do të ngjallet së vdekuri, ashtu si bëra Unë 
18.05.2013: Kur Shpirti I Shenjtë është i pranishëm, Ai do të përhapet si zjarri dhe do të përsërisë Fjalën e Zotit në shumë gjuhë 
17.05.2013: Ata do të falen menjëherë nëse marrin guximin dhe më thërrasin Mua t’i ndihmoj të dalin nga dëshpërimi i tyre 
17.05.2013: Bota do të gëzoj, sepse së bashku me Kishën Time në Rromë, edhe kombet Çifute do të goditen 
16.05.2013: Dashuria vetëm vjen nga Unë. Urrejtja nuk vjen 
15.05.2013: Hyji Atë: Ndërhyrja Ime e Madhe për të shpëtuar njerëzimin ka filluar dhe shpejtësia e veprimeve të Mia do të jetë e dukshme tek të gjithë 
14.05.2013: Ata që ndoqën Fjalën e Zotit, e dhënë nga profetët para Meje, ishin të parët të më pështynin Mua 
13.05.2013: Fjala Ime është e fundit. Ajo është përfundimtare. Nuk mund të gjendet asnjë fjalë tjetër 
11.05.2013: Mbrekullitë që Unë i premtova botës, përmes Fushatës Sime të Lutjeve, do të shtohen 
10.05.2013: I vetmi ujë i nevojshëm për mbijetesën e fëmijve të Zotit do të vij nga Pema e Jetës 
09.05.2013: Dëshira Ime më e madhe është që ju të kërkoni shpirtrat e të rinjve 
07.05.2013: Epidemia do të jetë më e përhapur se SIDA 
07.05.2013: Nëna e Zotit: Misioni që ju është dhënë është bashkimi i fundit në Besëlidhjen finale
06.05.2013: Kur ju është dhënë e Vërteta, është e rëndësishme që të vazhdoni ta përhapni Fjalën e Zotit 
05.05.2013: Mos u mundoni të arsyetoni me mëndjen kur përpiqeni të justifikoni Egzistencën Time sepse Unë nuk Jam i kësaj bote 
04.05.2013: Ishte mëkati i krenarisë ai që e bëri Luciferrin të bier dhe të ndahet e të hidhet në humnerë 
03.05.2013: Pikpamjet në dukje të vërteta që ata do të paraqesin, do të shfaqen si një formë e re e Katolicizmit
02.05.2013: Ata do të akuzohen për krime kundër Fronit të Piterit dhe do të turpërohen publikisht në Emrin Tim të Shenjtë 
01.05.2013: Mëkati i abortit është një mëkat mortor dhe ata përgjegjës do të digjen në zjarret e Ferrit përjetësisht
___________________________________________
PRILL 2013 
30.04.2013: Një formë e re e Kryqit do të futet 
28.04.2013: Fjalët e Mia të dhëna ty tani do të dëgjohen edhe njëherë në Ditën e Fundit. Mbajini mënd ato 
27.04.2013: Çdo ditë ju duhet të pyesni veten – a do t’i aprovonte Zoti veprimet e mia sot? 
26.04.2013: Antikrishti do të jetë nga lindja, jo nga perëndimi 
25.04.2013: Ata do të gënjejnë vazhdimisht, dhe predikimet e tyre publike do të jenë një mashtrim në Sytë e Zotit 
24.04.2013: Veprat e këqija duhet të ndodhin, ndërsa Toka po pastrohet 
24.04.2013: Nëna e Zotit: Këtë herë, Ai nuk do të vij si njeri me trup 
23.04.2013: Të gjithë profetët e rremë do të dëbohen nga Unë dhe ndëshkohen rëndë
22.04.2013: Nëna e Zotit: Për t’u bërë të denjë për Mbretërinë e Tij, ata duhet të jenë të zhveshur nga influencat e botës 
21.04.2013: Kulla e Babelit, edhe njëherë do të ngrihet dhe do të paraqitet si një tempull i Zotit 
20.04.2013: Kur njeriu nuk beson në Zot, ai nuk e pranon ndryshimin midis të drejtës dhe të gabuarës 
19.04.2013: Unë i kërkoj atyre që janë të frikësuar dhe në mëdyshje nga këto Mesazhe të më dëgjojnë Mua tani 
17.04.2013: Kjo shenjë, të mos ngatërrohet me Shenjën e Bishës, do të jetë për të simbolizuar Fenë e re për Një Botë 
16.04.2013: Fjala në përputhje me Zotin do të zbërthehet ndërsa paganizmi përfshin Tokën 
15.04.2013: Shumë nuk do të jenë mjaft të fortë të luftojnë kundër abortit, vrasjes së vullnetshme dhe martesës me të njëjtin seks 
14.04.2013: Nëna e Zotit: Kur fëmijët e Zotit të mashtrohen nga gënjeshtrat, ata do të ndahen nga Ai 
13.04.2013: Kisha Katolike do të hyj tani në persekutimin më të keq në historinë e saj 
12.04.2013: Të bekuar janë ata me zemër të përulët, krenaria e të cilëve është hequr prej tyre përmes Hirit të Zotit 
11.04.2013: Për çdo shpirt që ju e dedikoni për Mëshirën Time, Unë do të shpëtoj 100 të tjerë
10.04.2013: Hyji Atë: Lutje për Çelësin drejt Parajsës së Re 
09.04.2013: Kaq shumë priftërinj të mirë dhe të shenjtë që janë bashkuar për të kritikuar këto Mesazhe 
07.04.2013: Ky tempull i ri, do t’ju thuhet se është një kishë, e cila i bashkon të gjithë sepse Zoti i do të gjithë fëmijët e Tij 
06.04.2013: Koha për t’u shfaqur kometa, për të cilën Unë fola, kur njerëzit do të besojnë se ka diell të dytë, është afër 
06.04.2013: Nëna e Zotit: Ti je dërguar për të pregatitur udhën për Ardhjen e Tij të Dytë 
05.04.2013: Askujt nga ju nuk do t’i jepej ndonjëherë autoriteti të gjykoj një tjetër në Emrin Tim, sepse kjo nuk është e mundur 
04.04.2013: Vetëm ata me Vulën e Zotit të Gjallë do t’i shpëtojnë kësaj forme të genocidit të shpirtit 
03.04.2013: Unë do të vij përsëri në ditën e fundit. Por Unë nuk do të eci në tokë më përpara 
02.04.2013: Unë dëshiroj të sjell mbi 7 biljon nga fëmijët e Zotit në shtëpi, përfundimisht, në Parajsën e tyre të Përjetshme 
01.04.2013: Hyji Atë: Unë, Ati juaj i dashur, e kam vendosur më në fund ditën për Paralajmërimin. Vetëm Unë e di këtë datë
___________________________________________
MARS 2013 
31.03.2013: Sot, Unë sjell Hire të mëdha në botë 
31.03.2013: Ringjallja e Birit tim të dashur është Dhurata më e rëndësishme, pasi ajo do të thotë se jeta e përjetshme mund t’i dhurohet të gjithë fëmijve të Zotit 
29.03.2013: Jo tek Këmbët e Mia ata do të bien. Nuk janë Këmbët e Mia që ata puthin, por të atyre shërbëtorëve të Mi, Ndjekësit e Mi, Mëkatarët e Mi
29.03.2013: Së shpejti Papa Im i Dashur Benedikti do të drejtoj fëmijët e Zotit nga vëndi i tij i shpërnguljes 
29.03.2013: Sot Kisha Ime në tokë do të Kryqëzohet. E sotmja shënon fillimin e ndryshimeve 
28.03.2013: Rreziku ndaj Egzistencës së Eukaristisë së Shenjtë do t’ju tregohet 
27.03.2013: Kalimi juaj nga kjo tokë në Mbretërinë Time të Re do të jetë pa dhimbje, i menjëhershëm dhe do të jetë kaq i papritur sa ju nuk do të jeni në gjëndje as të merrni frymë 
26.03.2013: Ju duhet t’i mbani sytë hapur ndaj çdo gjëje, që e fyen Hyjninë Time 
25.03.2013: Tmerri më i madh që Unë dëshmova në Kohën Time në Kopshtin e Ullinjve ishte epidemia e mëkatit në ditët e fundit 
24.03.2013: Misioni Im nuk është për t’ju dhënë një Bibël të re, sepse kjo nuk mund të jetë, pasi Libri i Atit Tim përmban gjithë të Vërtetën 
23.03.2013: Nëna e Zotit: "Trupi i Birit tim u bë copë copë" 
22.03.2013: Jesusi: “Unë dëshiroj që të gjithë ndjekësit e Mi të kryejnë një kohë argjërimi nga e Hëna që vjen deri në orën 15:30 të Premten e Zezë” 
21.03.2013: Jesusi: “Koha për ndarjen është së shpejti dhe ju duhet të pregatiteni” 
20.03.2013: Jesusi: “Ashtu si i verbëri nuk mund të shikoj, do të ketë nga ata në mes të Kishës në Rromë që mund të shikojnë, por që do të refuzojnë të pranojnë të Vërtetën” 
19.03.2013: Jesusi: “Fletë fletë, qëllimet e tyre djallëzore do të bëhen të qarta ndërsa ata pengohen” 
18.03.2013: Nëna e Zotit: “Përçarja në botë, e sjellë nga Gogë dhe Magogë, do t’i ndaj familjet në dysh” 
17.03.2013: Jesusi: “ Një mesazh për priftërinjtë dhe të gjithë ata shërbëtorët e Mi të shenjtë që kanë dedikuar jetën e tyre ndaj Shërbimit Tim të Shenjtë” 
16.03.2013: Jesusi: “Vula e Tretë do të zbulohet kur njeriu do të përpiqet për ushqim ndërsa zia e urisë të mbërthejë njerëzimin” 
16.03.2013: Jesusi: “Agonia Ime po ndjehet nga të gjithë shenjtorët dhe ëngjëjt në Qiell, se koha për Apokalipsin është afër” 
15.03.2013: Nëna e Shpëtimit: “Thoni Rozaren time për të gjithë ata që drejtojnë në Rromë” 
14.03.2013: Jesusi: “Ky veprim djallëzor gjatë Javës së Shenjtë do të duket nga ata që i mbajnë sytë hapur” 
13.03.2013: Jesusi: “Froni i tij është vjedhur. Por jo fuqia e tij” 
12.03.2013: Hyji Atë: "Beteja tani do të ndizet midis Hierarkisë Sime dhe grupit të bishës" 
10.03.2013: Nëna e Shpëtimit: “Grupet e Fushatës së Lutjes do të shpëtojnë biljona shpirtra” 
09.03.2013: Jesusi: “Kur të vij e Premtja e Zezë shumë shpirtra do të fillojnë ta kuptojnë se Paralajmërimi Im për njerëzimin është i pashmangshëm në botë” 
08.03.2013: Jesusi: “Ai është dërguar për të përçarë Kishën Time dhe për ta copëtuar atë në pjesë të vogla” 
07.03.2013: Jesusi: “Lutja mund dhe do ta shpëtoj njerëzimin” 
06.03.2013: Jesusi: “Shumë nga ju do ta refuzojnë këtë Thirrje nga Qielli nga frika” 
05.03.2013: Jesusi: “Shenjat do t’ju tregohen të gjithëve ju dhe mbrekulli do të ndodhin” 
03.03.2013: Jesusi: “Kisha Ime në tokë do të sulmohet dhe kjo do të thotë se Trupi Im do të Kryqëzohet përsëri, ashtu si është thënë”
___________________________________________
SHKURT 2013 
28.02.2013: Jesusi: “Unë i kërkoj të gjithë shërbëtorëve të Mi të shenjtë të më thërrasin Mua, Jesusin e tyre të dashur, që t’i mbuloj me Gjakun Tim të Çmuar” 
28.02.2013: Jesusi: “Do të jenë vetëm trimat dhe guximtarët mes jush, të cilët më duan Mua më shumë, ata që do të udhëheqin ushtrinë Time drejt shpëtimit” 
27.02.2013: Jesusi: “Eukaristia Ime e Shenjtë duhet të vazhdoj të merret nga ju. Ju nuk duhet të ndaloni Sakrificën tuaj ditore, pasi nuk do të jeni ju ata që do të detyrohen të marrin këtë vendim” 
26.02.2013: Jesusi: “Një nga liderat e tjerë politikë, për të cilin Unë kam folur disa kohë më parë, do të vritet së shpejti” 
25.02.2013: Jesusi: “Ai do të jetë një aleat shumë i ngushtë i profetit të rremë dhe nuk do të ketë asnjë iluzion se kush është ai – biri i Satanit” 
24.02.2013: Jesusi: “Gabimi më i madh që mund të bëni është të mendoni se vetëm mëkatarët e ngurtë hidhen në zjarret e Ferrit” 
23.02.2013: Jesusi: “Po, Fjala Ime është për të gjithë, por ka një përgjegjësi të madhe në lidhje me shpalljen e Mesazheve të Mia” 
22.02.2013: Jesusi: “Ju po jetoni në kohën kur shumë nga fëmijët e Zotit janë bërë paganë” 
20.02.2013: Jesusi: “Ky Ndriçim i Madh i Ndërgjegjes do të ndodhi pasi Famulltari Im i Shenjtë është larguar nga Rroma” 
19.02.2013: Jesusi: “Ata do të thonë se ai ishte fajtor për një krim për të cilin ai është plotësisht i pafajshëm” 
18.02.2013: Jesusi: “Ata do t’i sjellin fëmijët e Zotit nën sundimin e bririt të vogël, i cili do të ulet me madhështi të bujshme në Fronin e Piterit”
17.02.2013: Jesusi: “Profeti i rremë tani do të marri Fronin në Rromë”
15.02.2013: Jesusi: “Martesa nuk është e pranueshme para Altarit Tim nëse është mes dy njerëzve me të njëjtin seks” 
14.02.2013: Jesusi: “Kjo është beteja finale. Famulltari Im ka rënë. Kisha Ime do të bier, por së shpejti ajo do të ngrihet përsëri” 
13.02.2013: Virgjëra Mari: “Arroganca dhe Krenaria e Njerëzimit janë fyese ndaj Pranisë së Zotit” 
13.02.2013: Jesusi: “Masonët kanë infiltruar Kishën Time, në tokë, dhe së shpejti përçarja, e thënë më parë, do të krijojë ndarje dhe trazira mes shërbëtorëve të Mi besnik” 
12.02.2013: Jesusi: “Kjo jetë do të kthehet, sa hap e mbyll sytë, në një Jetë të Re, një Parajsë e Re e Rilindur” 
11.02.2013: Jesusi: “Shumë besojnë se Ferri është, thjesht, një Vënd nga Folklori” 
10.02.2013: Jesusi: “Fjala Ime do të përhapet në Australi dhe Zelandë të Re” 
09.02.2013: Jesusi: “Kurrë mos harro se ti je shkrimtarja. Unë Jam Autori” 
08.02.2013: Jesusi: “Unë Jam Mësuesi juaj, dhe përmes Meje, ju do t’i kuptoni Misteret e Planit Tim Hyjnor Final” 
07.02.2013: Hyji Atë: “Ejani, ndiqni Birin Tim, përgjatë Udhës së Vërtetës” 
06.02.2013: Nëna e Zotit: “Ju duhet të luteni për të gjithë ata në vëndet e larta, që kanë fuqi mbi vëndet tuaja” 
05.02.2013: Nëna e Zotit: “Shumë do të jenë të vetmuar në kërkimet e tyre për të formuar grupe lutjesh” 
04.02.2013: Jesusi: “Njeriu duhet të përpiqet, gjatë gjithë kohës, të jetë si Unë” 
03.02.2013: Jesusi: “Nuk do të zgjasi shumë para se faza finale e pastrimit të rracës njerëzore të filloj” 
02.02.2013: Jesusi: “Shenjat që Unë do të dërgoj, do të njihen në çast” 
01.02.2013: Hyji Atë: “Unë do t’i zhduk ato Shtete që mbështyjnë në Fytyrën Time”
___________________________________________
JANAR 2013 
31.01.2013: Nëna e Zotit: “Ushtria e mbetur e Krishtit do të Triumfoj” 
30.01.2013: Jesusi: “Ndërhyrja e Atit Tim tashmë ka filluar dhe zemërimi i Tij do ta tundi tokën” 
29.01.2013: Jesusi: “Rritja e urrejtjes, vrasjes dhe mungesës së bamirësisë është intensive dhe mëkati e ka infektuar tokën si një flakë e tërbuar” 
28.01.2013: Jesusi: “Së shpejti, ata do të krijojnë një ligj, që do ta bëj të paligjshëm kuptimin e blasfemisë” 
27.01.2013: Jesusi: “Profecitë e përmbajtura në Librin e Zbulesës, njihen vetëm pjesërisht” 
26.01.2013: Hyji Atë: “Prandaj vetëm një mbrekulli mund ta shpëtoj rracën njerëzore” 
25.01.2013: Jesusi: “Ata do të qajnë të lehtësuar kur ta kuptojnë se do të kenë një të ardhme ku vdekja nuk egziston” 
25.01.2013: Jesusi: “Unë do të lehtësoj shumë nga vuajtja e parashikuar, përmes fuqisë së Grupeve të Mia të Fushatës së Lutjes” 
23.01.2013: Jesusi: “Unë I bëj thirrje ndjekësve të Mi që t’i kujtojnë njerëzit mbi rëndësinë e leximit të Biblës së Shenjtë” 
23.01.2013: Virgjëra Mari: “Është sipas fuqisë së lutjes që Mëshira e Birit tim mund të përhapet nëpër botë” 
22.01.2013: Jesusi: “Me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë, ju do të profetizoni në Emrin Tim të Shenjtë në mbarë botën” 
21.01.2013: Jesusi: “Koha Ime, e cila është e ndërthurur me Vullnetin Hyjnor të Atit Tim, tashmë është gati” 
20.01.2013: Jesusi: “Këta njerëz do të shkatërrojnë Kishat e Mia dhe pak njerëz do të lejohen të ofrojnë Sakrificat ditore” 
20.01.2013: Jesusi: “Do të jenë Misionet e profetëve të vërtetë ato që do të shkaktojnë zemërim” 
19.01.2013: Virgjëra Mari: “Ju duhet të luftoni çdo ligj dhe çdo argument që përkrah abortin” 
18.01.2013: Jesusi: “Ju i gëlltisni kaq lehtë ato fjalë të rreme që ju tregohen nga gënjeshtarët” 
18.01.2013: Virgjëra Mari: “Zhdukja e të gjitha shënjeva të Birit tim do të thotë fillimi i fundit” 
17.01.2013: Jesusi: “Gjithçka do të bëhet për të shkaktuar përçarje në Grupet tuaja të Lutjes” 
15.01.2013: Jesusi: “Ju lutem ta pranoni këtë Dhuratë të re të Shërimit që Unë ju dhuroj tani” 
14.01.2013: Jesusi: “Pavarësisht nga Hyjnia Ime, Unë ndjehem keq dhe ndjej neveri për mëkatet e njeriut” 
13.01.2013: Jesusi: “Mos i pranoni pyetjet apo kërkesat që ju bëhen për të ndryshuar Fjalën Time” 
12.01.2013: Jesusi: “Plani për të shkatërruar Kishën Katolike, nga brënda radhëve të saj, tashmë është duke u kryer” 
11.01.2013: Jesusi: “Dhimbja e gjëmbave tani po ndjehet nga liderat në Kishat Katolike dhe Kristjane” 
09.01.2013: Jesusi: “Kur ju e hiqni të Vërtetën, apo e ndryshoni atë, ajo nuk është më e Vërteta. Gjithçka që mbetet është një guaskë” 
08.01.2013: Jesusi: “Mos i dëgjoni deklaratat e egzagjeruara që mund të dëgjoni për fundin e botës” 
07.01.2013: Jesusi: “Ju egzistoni vetëm prej Fuqisë së Zotit. Vetëm prej dashurisë së Zotit ju mund të jetoni përherë” 
06.01.2013: Jesusi: “Ju lutem të thoni këtë Fushatë Lutje (92) për Hirin e Këmbënguljes” 
04.01.2013: Virgjëra Mari: “Kohët që vijnë do të jenë sfiduese për të gjithë Krishterët” 
03.01.2013: Jesusi: “Unë I bëj thirrje të gjithë atyre që janë të pasigurtë nëse Unë Egzistoj, apo jo” 
03.01.2013: Virgjëra Mari: “Arsyeja që kaq shumë njerëz janë në dhimbje të tillë dhe në errësirë, është se ata nuk besojnë në Zot” 
02.01.2013: Jesusi: “T’i doni të gjithë ata që ju persekutojnë, në Emrin Tim. Pastaj lutuni për ata” 
02.01.2013: Virgjëra Mari: “Të gjithë nuk do ta pranojnë lirinë. Shumë do të mbajnë anën e të ligut dhe do të refuzojnë Birin tim” 
01.01.2013: Jesusi: “Tempulli i Zotit do të përdhoset përtej njohjes”
___________________________________________
DHJETOR 2012 
31.12.2012: Jesusi: “Ju do të jeni fokusi i urrejtjes së shumtë” 
30.12.2012: Jesusi: “Me anë të fuqisë së kultit, ai do të kryej atë që do të duket të jetë kurim, për të shëruar njerëzit që janë të sëmurë për vdekje” 
29.12.2012: Jesusi: “Kurrë mos u trëmbni nga Unë, sepse Unë vij në paqe” 
28.12.2012: Jesusi: “Njohuritë shumë shpesh edhe mund t’ju verbojnë ndaj të Vërtetës” 
27.12.2012: Hyji Atë: “Së shpejti, një Dritë e re, një diell i ri, do të duket” 
25.12.2012: Jesusi: “Do të ketë një përmbytje të madhe. Ju gjithashtu do të dëshmoni përmbytje më të vogla nëpër vënde të tjera” 
24.12.2012: Virgjëra Mari: “Ditën që unë i solla botës një Shpëtimtar, ndryshoi fati i njerëzimit” 
23.12.2012: Jesusi: “Familja dhe shkatërrimi i saj, do të jenë fillimi i gjithçkaje” 
22.12.2012: Jesusi: “Unë ju mbuloj me këtë Bekim të Veçantë sot” 
21.12.2012: Jesusi: “Fjala Ime do të jetë si një shpatë që do të copëtoj përtej rrëmujës dhe gënjeshtrave” 
21.12.2012: Jesusi: “Dashuria Ime për njerëzim ndjehet nga shumë. Për fat të keq, ata që nuk e kërkojnë, nuk do ta gjejnë atë” 
20.12.2012: Hyji Atë: “Koha për ndryshim të madh, për të mirën e të gjithëve, është mbi ju” 
19.12.2012: Jesusi: “Unë dhashë jetën për ju. Për këtë arsye ju duhet të besoni tek Unë tani” 
19.12.2012: Jesusi: “Satani do të lidhet gjatë Mbretërimit Tim dhe nuk do të mashtroj më fëmijët e Zotit” 
18.12.2012: Jesusi: “Flakët e Mëshirës Sime, si Gjuhët e Zjarrit, do të bien mbi çdo shpirt së shpejti” 
18.12.2012: Virgjëra Mari: “Të gjithë ata që reklamojnë abortin dhe janë përgjegjës për futjen e saj, janë fajtor për mëkatin mortor” 
17.12.2012: Jesusi: “Fuqia e vdekjes mbi njerëzimin do të mposhtet përfundimisht” 
16.12.2012: Jesusi: “Unë sjell shpresë. Unë sjell Mëshirë. Unë sjell shpëtimin” 
15.12.2012: Jesusi: Unë Jam një Zot që i fal të gjitha, gati për t’ju dhënë lirinë nga mëkatet që ju kanë zaptuar” 
13.12.2012: Jesusi: “Përulësia është më tepër se thjeshtë pranimi i vuajtjes. Ajo është një mjet i fuqishëm për të mposhtur të ligun” 
12.12.2012: Jesusi: “Tradhëtarët e Fjalës Sime të Shenjtë, e dërguar përmes profetëve të Zotit, Unë solemnisht ju premtoj se do të çojnë në Zemërimin e Atit Tim” 
11.12.2012: Jesusi: “Arsyeja njerëzore është e pakuptimtë kur ju përpiqeni të shpjegoni Jetën e Përjetshme” 
11.12.2012: Virgjëra Mari: “Ai, kaq I përulur, do të vij në madhështinë e lavdishme dhe Mëshira e Tij e Madhe do të vërshoj tokën” 
10.12.2012: Jesusi: “Unë do të Gjykoj të Gjallë e të Vdekur dhe vetëm ata që janë të denjë mund të hyjnë në Mbretërinë Time” 
09.12.2012: Jesusi: “Zjarri I Shpirtit të Shenjtë do të ndjehet në zemrat e gjithsecilit” 
08.12.2012: Jesusi: “Paralajmërimi do t’i pastroj fëmijët e Zotit në pregatitjen për Ardhjen Time të Dytë” 
07.12.2012: Jesusi: Profeti i Rremë tashmë i ka planifikuar se si do t’i fitoj postet brënda Kishës Katolike” 
05.12.2012: Virgjëra Mari: “Si Nëna e Shpëtimit unë do t’ju ndihmoj ju dhe familjet tuaja t’i përkushtoheni Birit tim” 
03.12.2012: Jesusi: “Unë i bëj thirrje njerëzimit të pregatitet për Mëshirën Time të Madhe” 
02.12.2012: Jesusi: “Flaka e dashurisë e shuan zjarrin e urrejtjes” 
01.12.2012: Jesusi: “Të gjitha kombet e botës janë të bashkuara në një me Zotin. Të gjithë janë pjesë e të njëjtës familje”
___________________________________________
NËNTOR 2012 
30.11.2012: Jesusi: “Armiqtë e Çifutëve në të gjitha shtetet do të mblidhen së bashku për të shtypur Israelin” 
30.11.2012: Jesusi: “Kur liria e fjalës të hiqet, e Vërteta do të fshihet” 
29.11.2012: Virgjëra Mari: “Një Zot I Dashur nuk do të krijonte konflikt apo të shkaktonte përçarje” 
28.11.2012: Jesusi: “Pavarësisht se sa të rëndësishme janë për ju sendet tuaja personale mbi këtë tokë, ato nuk kanë asnjë vlerë” 
27.11.2012: Jesusi: “Priftërinjtë e Mi, ju nuk duhet të më fyeni Mua duke më deklaruar Mua gënjeshtar” 
25.11.2012: Jesusi: “Ata që ndjekin Ligjet e Zotit do të quhen të djallëzuar dhe do të kërkohen” 
25.11.2012: Jesusi: "As për Mua ata nuk do të vendosnin një kurorë me emeralde apo gurë të çmuar" 
23.11.2012: Jesusi: “Priftërinjtë e Mi të dashur dhe shërbëtorët e shenjtë, mos kini frikë nga Fjala Ime” 
22.11.2012: Hyji Atë: “Unë ju ofroj të ardhmen më të përkryer” 
21.11.2012: Jesusi: “Njëra gjysëm nuk do të devijoj nga e Vërteta. Gjysma tjetër do ta shtrëmbëroj të Vërtetën” 
21.11.2012: Virgjëra Mari: “Ju duhet të luteni që ata shpirtra të gjorë, të cilët vazhdojnë ta kryqëzojnë Birin tim, të largohen nga mëkati” 
20.11.2012: Jesusi: “Ky grup i të dymbëdhjetëve, që përfaqëson shtetet më të fuqishme, është një fyerje ndaj egzistencës së 12 apostujve të Mi” 
19.11.2012: Jesusi: “Trazirat do të jenë të dukshme në çdo cep të tokës dhe vetëm një i verbër nuk do të arrij të shikoj ndryshimet” 
17.11.2012: Jesusi: “Unë kam një Mesazh, që duhet t’ja jap Popullit Amerikan” 
14.11.2012: Jesusi: “Një seri ngjarjesh lidhur me Kishat që Më nderojnë Mua në botë, do të fillojnë të dalin në sipërfaqe” 
13.11.2012: Jesusi: “Kurora e Gjëmbave gjatë Kryqëzimit Tim është simbolike” 
11.11.2012: Jesusi: “Besimtarëve të Kishës Katolike të Rromës do t’ju duhet të mbajnë Meshë nëpër streha apo në Kishat e sigurta” 
11.11.2012: Jesusi: “Unë solemnisht ju premtoj se tranzicioni do të jetë i shpejtë” 
10.11.2012: Jesusi: “Vaksinimi Global: Një nga format më të liga të genocidit të dëshmuara ndonjëherë që nga vrasja e Çifutëve nga Hitleri” 
09.11.2012: Jesusi: “Ky vaksinim do të jetë një helm dhe do të paraqitet nën një plan global të kujdesit shëndetësor” 
08.11.2012: Jesusi: “Unë kam nevoj për ndihmën tuaj. Ashtu si kisha nevojë për apostujt dhe dishepujt e Mi kur Unë ecja në tokë” 
07.11.2012: Jesusi: “Shumë nga njerëzimi do të pastrohet dhe atëherë do të jetë gati për Epokën e Paqes të pritur prej kohësh” 
06.11.2012: Hyji Atë: “Hierarkia e të gjithë ëngjëjve në Qiell po mblidhen në katër cepat e tokës në këtë kohë” 
05.11.2012: Jesusi: “Toka do të rënkoj nga dhimbja ndërsa antikrishti pregatit hyrjen e tij” 
04.11.2012: Jesusi: “Udha drejt mbretërisë Sime të përjetshme është e shtruar me gurë dhe shkëmbinj të mprehtë” 
03.11.2012: Jesusi: “Së shpejti mëkati nuk do të egzistoj më. Goditja nga mëkati do të jetë një gjë e të kaluarës” 
02.11.2012: Virgjëra Mari: “Kthehuni dhe kërkojini Birit tim t’ju udhëheq drejt Mëshirës së Tij të Madhe” 
01.11.2012: Jesusi: “Juve ju është dhënë mburoja. Përdoreni atë”
___________________________________________
TETOR 2012 
30.10.2012: Jesusi: “Në këtë periudhë në botë, vetëm thjesht të thoni se besoni tek Unë, Jesusin tuaj, ju shkakton ndrojtje” 
29.10.2012: Jesusi: “Ndëshkimet Tij të mëdha, të një madhësie të paparë ndonjëherë në botë deri tani, mund të pakësohen” 
28.10.2012: Hyji Atë: “Do të jetë për të shpëtuar shpirtrat e pafajshëm, të infektuar nga gënjeshtarët, që Unë I ndëshkoj të pabesët” 
27.10.2012: Jesusi: “Do të jetë prej dorës së tyre që vetëtimat, tërmetet dhe tsunami do ta godasin tokën” 
26.10.2012: Jesusi: “Ata që e poshtërojnë Fjalën Time, që të jepet ty bija Ime, Më lëndojnë deri në kockë me një dhimbje të padurueshme” 
26.10.2012: Jesusi: “Ata do ta vënë në pyetje dhe analizojnë Fjalën Time nga frika se mos bëjnë një gabim të tmerrshëm” 
25.10.2012: Jesusi: “Unë dëshiroj që ushtria Ime të thotë këtë Fushatë Lutje për Fitoren e Kishës së Mbetur” 
25.10.2012: Virgjëra Mari: “Kisha e mbetur e Birit tim do të vazhdoj të shtohet” 
24.10.2012: Jesusi: “Ju kurrë nuk duhet t’i refuzoni vizionet private pa kualifikimet apo përulësinë e duhur” 
23.10.2012: Jesusi: “Unë dëshiroj t’ju bëj thirrje të gjithë fëmijve të Zotit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës” 
21.10.2012: Jesusi: “Ju nuk duhet të lejoni frikën për të ardhmen t’ju pushtoj, sepse kjo nuk është dëshira Ime” 
21.10.2012: Jesusi: “Kur ata përpiqen të krijojnë një Sakrament, në Kishat e Mia, të nisur nga urrejtja, ata do të thonë se ishte për arsyen e të drejtave të çifteve me të njëjtin seks” 
20.10.2012: Jesusi: “Biljona shpirtra, tashmë në Ferr, janë ata që më refuzuan Mua paturpësisht gjatë jetës së tyre” 
20.10.2012: Jesusi: “Për Çifutët, ata do ta pranojnë, më në fund, se Mesia I Vërtetë ka ardhur” 
19.10.2012: Virgjëra Mari: “Favoret që ju jepen, kur merrni Trupin e Birit tim”
18.10.2012: Hyji Atë: “Së shpejti, Biri Im do të dërgohet për të zbuluar të Vërtetën e Krijimit të njerëzimit” 
17.10.2012: Jesusi: “Vala e ndryshimit do te filloj shumë shpejt” 
16.10.2012: Jesusi: “Kjo është një periudhë e vështirë dhe e vetmuar për lajmëtarët e shumtë dhe profetët, sepse secili prej tyre punon vetëm” 
15.10.2012: Jesusi: “Ata që do të mbijetojnë në ditët e fundit, nuk do të kenë vdekje fizike” 
14.10.2012: Jesusi: “Ata që kryjnë vrasje me gjakftohtësi, mund të shpëtohen përmes lutjeve tuaja” 
13.10.2012: Jesusi: “Pastaj do të jetë futja e vaksinimit global, që do t’ju vrasi, nëse e pranoni” 
12.10.2012: Jesusi: “Do të ketë nivele të ndryshme në Parajsën e Re të 12 shteteve” 
11.10.2012: Litania 3 - Jesusi: “Shumë nga ju do të më mohojnë Mua duke pranuar këto ligje të reja djallëzore” 
10.10.2012: Jesusi: “Paganizmi do të imponohet mbi të gjitha Kishat e Zotit” 
09.10.2012: Jesusi: “Kjo fe e një bote të vetme do t’i bëj nderime bishës” 
08.10.2012: Jesusi: “Njoftimi për të lajmëruar Ardhjen Time Të Dytë, do të jetë i befasishëm” 
07.10.2012: Virgjëra Mari: “Unë derdh lotë gjaku për ata dhe Zemra ime është e rënduar” 
06.10.2012: Jesusi: “Drita e Zotit është e pranishme tek secili prej jush” 
04.10.2012: Hyji Atë: “Dora Ime e Drejtësisë po pret të ndëshkoj ato qeveri që komplomentojnë të lëndojnë fëmijët e Mi” 
03.10.2012: Jesusi: “Krishtërimi po sulmohet për një arsye kryesore” 
02.10.2012: Virgjëra Mari: “Shumë nga drejtuesit e Kishës së Birit Tim nuk thonë asgjë. Ata nuk e mbrojnë më, publikisht, Emrin e Shenjtë të Birit tim” 
01.10.2012: Jesusi: “Dashuria e Zotit, sa ndjehet nga njeriu, është diçka që askush nuk mund të jetoj pa të”
___________________________________________
SHTATOR 2012
29/09/2012: Jesusi: “Sa shumë njerëz sot janë të fiksuar pas ndjekjes së famës dhe lavdisë për veten”
29/09/2012: Jesusi: “Besimtarët kurrë nuk duhet të ndjehen të sigurtë me mendimin se e njohin të Vërtetën”
28/09/2012: Jesusi: “Ky njeri do t’i tregoj botës se ai është Mesia dhe ai do të duartrokitet nga shumë koka udhëheqëse të botës”
27/09/2012: Jesusi: “Dy Biljonë shpirtra, që do ta refuzojnë Dorën Time të Mëshirës”
26/09/2012: Jesusi: “Mëkati mund të falet sa jeni gjallë. Jo pas vdekjes”
26/09/2012: Virgjëra Mari: “Ndryshime të mëdha do të fillojnë në botë shumë shpejt” 
25/09/2012: Jesusi: “Janë vetëm tre mënyra për t’u mbrojtur nga i ligu”
24/09/2012: Jesusi: “Çdo njeri që e urren një tjetër, për arsye të fesë së tij, nuk e do Zotin me të vërtetë”
23/09/2012: Jesusi: “Pregatituni të dëshmoni shenjat që do t’ju shfaqen nga Qielli së shpejti”
23/09/2012: Jesusi: “Sa shumë njerëz po e kërkojnë të Vërtetën dhe nuk mund ta gjejnë atë”
22/09/2012: Jesusi: “Profetët e rremë janë gati tani dhe do të hidhen mbi këtë mision”
21/09/2012: Nëna e Zotit: “Është treguar më parë, bija ime, se në këto kohë që po jetoni tani, zemrat e njerëzve do të ngurtësohen”
20/09/2012: Hyji Atë: “Koha e Birit Tim është e ndërthurur me kohën tuaj, fëmijë, dhe së shpejti të gjithë do të bashkohen në një” 
20/09/2012: Jesusi: “Ata do të thonë se Unë isha i martuar. Ata do të thonë se Unë isha thjesht një profet.”
19/09/2012: Jesusi: “Konvertimi do të ndodhi në fillim. Pastaj persekutimi. Pastaj Shpëtimi. Sipas kësaj renditje”
18/09/2012: Jesusi: “Unë nuk jam Biri I Njeriut që njerëzit mendojnë se Jam. Unë jam I veçantë”
17/09/2012: Jesusi: “Një komb Protestant, Britania e Madhe, do të kthehet së shpejti në Udhët e Mia”
16/09/2012: Jesusi: “Paralajmërim për ato grupe globale të elitës të cilat, me anë të aleancës së tyre të fuqishme, komplomentojnë për të kontrolluar të gjitha kombet”
16/09/2012: Jesusi: “Urrejtja globale po shpërthen mes kombeve në këtë kohë dhe e gjitha kjo në Emër të Zotit”
13/09/2012: Jesusi: “Dhurata nga Ati Im I Përjetshëm është t’i japi çdo fëmije të Tij jetën më të përkryer në botën më të përkryer”
12/09/2012: Jesusi: “Komunizmi, që për kaq kohë shkaktoi frikë në botën perëndimore, tani po formohet në fshehtësi përmes një aleance globale”
11/09/2012: Jesusi: “Epoka e Re do të paralajmërohet nga Ardhja Ime e Dytë. Koha është e shkurtër”
10/09/2012: Jesusi: “Sa vuani mbrapa simbolit të Ateizmit” 
09/09/2012: Jesusi: “Dashuria e vërtetë vjen nga Zoti” 
08/09/2012: Virgjëra Mari: “Do të ketë një të ardhme të mbrekullueshme përpara për të gjithë fëmijët e Zotit”
07/09/2012: Jesusi: “Ky Mision mund të krahasohet me shpëtimin e një anije gjigante”
06/09/2012: Jesusi: “Fjala Ime po pranohet me qetësi nga shërbëtorët e Mi drejtues”
05/09/2012: Jesusi: “Një përplasje e madhe do të bëhet e dukshme dhe njeriu do të ndahet nga njeriu. Vëllai kundër Vëllait”
04/09/2012: Emri Im nuk nderohet më. Emri Im është i urryer
03/09/2012: Unë ju bëj thirrje të gjithëve që të ngritni qendra ku ju të mund të siguroni që Mesazhet e Mia të shpërndahen
01/09/2012: Ky Mision është Dhurata e fundit e Profecisë, e miratuar nga Ati Im për të shpëtuar shpirtrat
___________________________________________
GUSHT 2012 
31/08/2012 Asnjë njeri nuk e njeh të Vërtetën e përmbajtjes reale të Librit të Zbulesës. Vetëm Hyji e njeh
30/08/2012: Virgjëra Mari: Zgjimi po vjen së shpejti
29/08/2012: E mira kundër të ligës është një betejë ndërmjet Hyjit, Atit Tim të Përjetshëm dhe Satanit. Kaq e thjeshtë është
28/08/2012: Nëse ju adhuroni zota të rremë dhe kërkoni shumë gjëra, pasuri dhe dhurata të tjera, thjesht për të kënaqur epshet tuaja, ju do të tërhiqni Princin e Errësirës
27/08/2012: Kjo është përgjegjësia që Unë ju jap juve, Dishepujve të Mi, që të ktheni në besim shpirtrat për të cilët Unë kam më shumë etje
26/08/2012: Urrejtja është shkaku i gjithë ligësisë në botë dhe ajo merr shumë forma
25/08/2012: Virgjëra Mari: Përqafojeni Dhuratën e Hirit të Imunitetit fëmijë. Vlerësojeni atë sepse është një Dhuratë e rrallë nga Qielli  
24/08/2012: Jepini Atit Tim falënderime për Dhuratën e Hirit të Tij të Imunitetit nga Zjarret e Ferrit
23/08/2012: Mesazh i rëndësishëm nga Hyji Atë: Unë do t’iu jap imunitet nga Portat e Ferrit atyre shpirtrave për të cilët ju luteni
23/08/2012: Virgjëra Mari: Kthimi në besim mund ta dobësojë ndikimin e antikrishtit 
22/08/2012: Ashtu si ushtari që e shpoi Anën Time, qe konvertuar menjëherë, po kështu do të konvertohen miliona shpirtra 
22/08/2012: Virgjëra Mari: Kur unë prisja me apostujt në Dhomën e Darkës së Fundit për zbritjen e Shpirtit të Shenjtë, u deshën 10 ditë përgatitje
21/08/2012: Hyji Atë: Vetëm kur Unë të jem i kënaqur, Unë do të dhuroj mrekullitë më spektakulare që bota t’i dëshmojë
20/08/2012: Libri i Jetës i parathënë më parë përmban emrat e të gjithë atyre që do të shpëtohen
20/08/2012: Unë jam si një stuhi që po përgatitet. Zëri Im është si bubullima në largësi 
19/08/2012: Këtu është Lutja Litani (1) e ‘Jezusit për Njerëzimin’: Mbrojtje kundër Profetit të Rremë
19/08/2012: Kjo periudhë i ngjason qetësisë përpara stuhisë. Përdoreni atë për të përgatitur sa më shumë njerëz të jetë e mundur 
16/08/2012: Paganizmi është jashtë kontrollit dhe po inkurajohet një magjepsje për okultizmin
15/08/2012: Ky është Libri Im. Fjala Ime. Premtimi Im
13/08/2012: Virgjëra Mari: Fëmija im, së shpejti shumë nga profetët e botës, vizionarët dhe lajmëtarët nuk do të marrin më mesazhe
12/08/2012: Antikrishti do të deklarojë se ai është Unë, Jezu Krishti
11/08/2012: Shirat, përmbytjet dhe shkatërrimet e të mbjellave që kanë për të ndodhur, do të jenë rezultat i një ndëshkimi nga Qielli
10/08/2012: A nuk e di se ti s’je asgjë pa Mua? Një enë e zbrazët, të cilën asgjë nuk mund ta kënaqë 
08/08/2012: Duke e deklaruar Zërin e Shpirtit të Shenjtë si djallëzor, ju bëheni fajtorë për një blasfemi të përmasave tepër të mëdha
07/08/2012: Ky është misioni Im i fundit në tokë ku Mesazhe të Shenjta nga Trinia e Bekuar po i jepen botës
06/08/2012: Kur shpirtra të tillë e sulmojnë Fjalën Time të Shenjtë me kaq vrer, kjo është një shenjë e konfirmimit të Satanit se këto mesazhe janë autentike
05/08/2012: Nëse besoni në ekzistencën e Satanit, atëherë dijeni se çdo gjë që është e padrejtë dhe e ligë në botë, është e shkaktuar prej tij
04/08/2012: Kur ata qëllimisht iu dhanë ryshfet gënjeshtarëve për ta mohuar Ringjalljen Time, Farisenjtë ua mohuan brezave të Hebrenjve të drejtën ndaj të Vërtetës
03/08/2012: Disidentëve në Kishën Katolike – Shkatërrojini Ligjet e kishës Sime dhe ju do të ndëshkoheni
02/08/2012: Hyji Atë: Ashtu si u kryqëzua Biri Im, po ashtu do të kryqëzohet edhe Kisha e Tij në tokë
01/08/2012: Virgjëra Mari: Unë iu kërkoj të gjithë fëmijëve të Hyjit që, edhe një herë, ta dedikojnë muajin e Gushtit për të shpëtuar shpirtrat
___________________________________________
KORRIK 2012
31/07/2012: Më lejoni që t’ju ngre, nga i gjithë lëndimi, drejt shpëtimit larg nga Antikrishti
31/07/2012: Virgjëra Mari: Mosarritja për të shpallur të Vërtetën e Mësimeve të Birit tim do të thotë se Hyji po harrohet
30/07/2012: Kisha Ime Katolike është bërë copë-copë, por shpirti i Kishës Sime kurrë nuk do të merret apo konsumohet nga Satani
29/07/2012: Është mëkati i abortit ai që do të bëhet rrëzimi i shumë kombeve dhe për këtë ato do të dënohen rreptësisht
27/07/2012: Kur ushtria Ime të ketë arritur në 20 milionë, Unë do ta shumëfishoj këtë numër në miliarda 
26/07/2012: Pakti me Satanin është pothuajse në mbarim dhe dy ngjarje duhet të ndodhin së shpejti
25/07/2012: Dashuria është një shenjë nga Hyji. Pavarësisht se cilën fe apo besim ju ndiqni, dashuria mund të vijë vetëm nga Hyji
24/07/2012: Profecitë e dhëna Gjonit, dhe që nuk janë zbuluar deri tani, po tregohen në këtë kohë për ta zgjuar botën
23/07/2012: Virgjëra Mari: Si Nëna e Shpëtimit, titulli im i fundit nga Qielli, më lejoni t’ju ndihmoj
22/07/2012: Ju do ta fitoni këtë betejë për shpirtrat dhe nuk do të zgjasë shumë përpara se Bota e Re, e pafund, të shfaqet
21/07/2012: Dashuria e Hyjit do të ndriçojë mbi të gjithë ata që i kërkojnë Atit Tim për ta ndaluar antikrishtin të shkaktojë vuajtje të tmerrshme mbi njerëzimin
20/07/2012: Botës së shpejti do t’i paraqitet gënjeshtra më mashtruese, që është e pamundur që njerëzimi ta kuptojë në këtë fazë
19/07/2012: Krahët e Mi qenë nxjerrë jashtë vendit gjatë Kryqëzimit Tim dhe, si të tillë, këtë e tregon edhe imazhi në Mbulesën e Torinos
18/07/2012: Virgjëra Mari: Ka vrenjtje vetullash prej të ashtu-quajturës shoqëri tolerante të sotme, po të thoni se besoni në Jezu Krishtin
17/07/2012: Pasi të ndodhë Paralajmërimi, do të ketë shumë rrëmujë
17/07/2012: Shpirtrat e të rinjve janë të dashur për Mua dhe Unë lotoj për mënyrën se si shumë prej atyre nuk iu është mësuar kurrë e Vërteta
16/07/2012: Koha është afër që persekutimi i Zëdhënësit Tim të Dashur, Papa Benediktit XVI, të arrijë kulmin e vet
15/07/2012: Hyji Atë: Unë do t’i fshij kishat e tyre të rreme, kultet e tyre të liga, idhujt e tyre fals, qytetet e tyre dhe kombet e tyre
15/07/2012: Virgjëra Mari: Kisha e Birit Tim në tokë nuk do të dëgjojë këtë herë, megjithëse ata e dinë se si u trajtua Biri im herën e parë
14/07/2012: Nuk mjafton që të besoni në Atin sepse ata që e refuzojnë Birin e Tij, refuzojnë shpëtimin
13/07/2012: Kështu tani ti duhet ta kuptosh se përse je ndryshe nga vizionarët. Sepse ti je një profet, profeti i kohës së mbarimit
13/07/2012: Pas luftës botërore do të vijë zija e bukës dhe pastaj plagët. Megjithatë, lutja mund ta lehtësojë ndëshkimin
12/07/2012: Paralajmërimi për shumë vetë do të jetë një ngjarje e frikshme, kur do të duket sikur botës i ka ardhur fundi
11/07/2012: Ata do të më mohojnë Mua duke thënë se Fjala Ime e Shenjtë bie në kundërshtim me Fjalën e Hyjit 
09/07/2012: Të gjithë personat e gjallë në botë do t’i shohin shpirtrat e tyre dhe do ta dinë, për herë të parë në shumë raste, se ata e kanë një shpirt 
08/07/2012: Po ju paralajmëroj. Feja e Re Botërore do të duket, nga jashtë një organizatë e mirë dhe e shenjtë plot me dashuri dhe dhembshuri
07/07/2012: Ata mund të mos dëgjojnë, por duhet t’iu jepet Fjala e Hyjit
06/07/2012: Një e treta e tokës do të shkatërrohet, ndërsa engjëjt të derdhin zjarr nga të katër skajet e Qiellit
05/07/2012: Hyji Atë: Asnjë njeri nuk mund ta shpjegojë se si Unë e krijova universin apo njerëzimin, pavarësisht se sa ata përpiqen, sepse kjo është e pamundur
04/07/2012: Virgjëra Mari: Çfarëdo që të ndodhë në botë fëmijë, ju duhet ta dini se Hyji Më i Larti është në komandë
03/07/2012: Vuajtja më e keqe nga të gjitha është zbrazëtia shpirtërore ku ju nuk mund të ndjeni aspak dashuri për Mua, Jezusin tuaj
02/07/2012: Fjala Ime është Fjala Ime. Asnjë njeri nuk mund ta mbrojë Fjalën Time, sepse ajo është e gdhendur në gur
01/07/2012: Sakramentet e Rrëfimit të Shenjtë, Pagëzimit, Martesës dhe Eukaristisë së Shenjtë duhet të ruhen
___________________________________________
QERSHOR 2012
27/06/2012: Hyji Atë: Unë zbuloj planet e Mia për të ardhmen, për Qiellin e Ri dhe Tokën e Re
26/06/2012: Parajsa e Re: Ju do të bëheni me trup të pastër, të pakorruptueshëm, të çliruar nga sëmundja, vdekja fizike dhe plakja
25/06/2012: Unë i njoh të Mitë dhe ata më njohin Mua
24/06/2012: Kur ju përhapni urrejtje rreth profetëve të dërguar nga Qielli, ju bëheni fajtorë për një mëkat i cili ka pasoja të jashtëzakonshme
23/06/2012: Virgjëra Mari: Bota është kthyer përmbys prej paganizmit
21/06/2012: Njeriu nuk evoluoi nga kafshët, por kjo është se çfarë ata, të cilët nuk besojnë në Hyjin, duan t’ju bëjnë ta besoni
21/06/2012: Ejani tek Unë të gjithë ju që ndjeheni të padenjë. Unë po ju pres
20/06/2012: Virgjëra Mari: Unë, bashkë me Birin tim, mund t’ju japim hiret dhe rrethin e mbrojtjes të cilin asnjë engjëll i rënë nuk mund ta depërtojë
18/06/2012: Asnjë profeti nuk i janë dhënë mesazhe nga Nëna Ime e Dashur dhe nga Trinia e Shenjtë me kaq shumë bollëk
17/06/2012: Planet e tyre djallëzore përfshijnë gjithashtu edhe një vaksinim të ri global që do të krijojë sëmundje në mbarë botën
16/06/2012: Qiejt do të çmbështillen sikur të hapej një çati
14/06/2012: Paralajmërimi, edhe pse nuk duhet t’i trembeni, do të shkaktojë dhimbje tek ata që nuk janë në hirin e Zotit
13/06/2012: Një Betim për besnikëri ndaj Vullnetit Hyjnor të Hyjit Atë
12/06/2012: Testi i një profeti të mirëfilltë qëndron në lutjet që i janë dhënë për njerëzimin
11/06/2012: Mbajeni mend, kjo është një luftë e cila do të fitohet nga Kisha Ime e Mbetur mbi tokë
11/06/2012: Nëna e Shpëtimit: Lutuni për Kishat e Krishtera që atyre t’iu jepen hiret për ta mbrojtur Besimin e tyre
10/06/2012: Profeti i Rremë jo vetëm që do ta pushtojë Kishën Katolike, por edhe do të diktojë mbi të gjitha Kishat e Krishtera
09/06/2012: Hyji Atë: Unë do të luftoj në Betejën e Armagedon-it bashkë me Hierarkinë në Qiell
08/06/2012: Vullneti i lirë nuk mund të hiqet prej jush. Unë nuk mund t’ju urdhëroj që ju të më ndiqni Mua
07/06/2012: 600,000 engjëj të rënë u lëshuan vitin e shkuar nga gropat e Ferrit. 5 milionë të tjerë janë lëshuar tani
06/06/2012: Virgjëra Mari: Fëmijë, kur ju vuani në këtë jetë, ju i afroheni më pranë Birit tim
05/06/2012: Satani synon t’i helmojë mendjet e disa prej njerëzve të Mi të zgjedhur kundër këtij Misioni
04/06/2012: Ashtu siç u refuzova herën e parë, po ashtu do të refuzohem herën e dytë
03/06/2012: Kalojeni muajin e Qershorit në meditim të qetë ashtu siç ju ka udhëzuar Nëna Ime e Dashur
02/06/2012: Jezusi: Kurrë mos u lëkundni. Kurrë mos e dyshoni Dorën Time të Mbrojtjes
02/06/2012: Virgjëra Mari: Unë ua zbulova këto ligësi fëmijëve të vegjël Melanie dhe Maximin në La Salette
01/06/2012: 666-a do të jetë e futur, si numër i fshehur, në një kartë elektronike të cilën ju do të detyroheni ta pranoni ashtu siç do të pranonit ndonjë vaksinim
___________________________________________
MAJ 2012
31/05/2012: Virgjëra Mari: Qershori, Muaji i Kryqëzatës së Kthimit në Besim
30/05/2012: Agonia Ime në Kopësht po përjetohet përsëri dhe dhimbja e vuajtjeve të Mia është dyfishuar
29/05/2012: Lutjet mund t’i evitojnë ligësitë që po planifikohen duke nxitur përdorimin e bombave bërthamore
28/05/2012: Dijeni se 1,000 vitet e referuara në Librin e Zbulesës do të thonë pikërisht këtë
27/05/2012: Satani do t’ju bindë se mesazhet e Mia vijnë prej tij
26/05/2012: Ata kanë për qëllim që ta largojnë Papa Benediktin XVI nga Froni i Pjetrit duke përdorur metoda djallëzore
24/05/2012: Gjatë Paralajmërimit, ata që e kanë shpenguar veten para Syve të Mi, nuk do të vuajnë dhimbjen e Purgatorit
23/05/2012: Hyji Atë: Vuajtjet në botë u janë bashkuar vuajtjeve të Birit Tim, Jezusit, në këtë kohë
22/05/2012: Libri Im i së Vërtetës, ashtu si një flakë, do të përhapet shpejt mbi mbarë botën
21/05/2012: Koha po afron që Paralajmërimi të ndodhë
20/05/2012: Lutuni që të mund t’i dalloni profetët e vërtetë nga ata që nuk flasin në Emrin Tim të Shenjtë
20/05/2012: Virgjëra Mari: I ligu sulmon ata që e duan Hyjin më shumë
18/05/2012: Hyji Atë: Mos iu trembni Dorës Sime por dorës së atyre që janë armiqtë tuaj
18/05/2012: Kisha e Vetme e Mbetur e cila do të qëndrojë në këmbë, e pamposhtur, deri në ngritjen e Jerusalemit të Ri
17/05/2012: Virgjëra Mari: Kjo Vulë ishte e parathënë në Librin e Gjonit
16/05/2012: Krijoni grupe lutjesh me përkushtimin ‘Jezusi për Njerëzimin’
16/05/2012: Virgjëra Mari: Vizionarët e mi në botë do të udhëzohen që të luten për të shmangur rreziqet e shoqëruara me një luftë botërore
16/05/2012: Vula e Dytë: Lufta e III-të Botërore
14/05/2012: Kërkesë për Lutje: Shkoni tani dhe quajeni këtë kërkesë ‘Thirrja Ime për Jezusin’
13/05/2012: Mbretëria Ime e Re: Ju do të keni me bollëk dhe nuk do të keni nevojë për asgjë
12/05/2012: Virgjëra Mari: Shkoni dhe hapini sytë fëmijë dhe dëgjoni, hetoni dhe meditoni gjithçka që t’ju paraqitet në Emër të Hyjit
11/05/2012: Përgatitjet janë intensifikuar shumë për Ardhjen Time të Dytë
10/05/2012: Virgjëra Mari: Unë derdh lot trishtimi për priftërinjtë brenda Kishës Katolike, të cilët vuajnë tmerrësisht në këtë kohë
09/05/2012: Tashmë puna e grupeve masonike në botën tuaj po dobësohet
08/05/2012: Kisha Ime e Mbetur, e frymëzuar nga Profeti Henok, do të krijojë urrejtje ngado që Fjala Ime e Shenjtë do të dëgjohet
08/05/2012: Virgjëra Mari: Hyji Më i Larti mund të ndryshojë të ardhmen e botës
07/05/2012: Shumë Papë kanë qenë të burgosur brenda Selisë së Shenjtë, të rrethuar nga Grupe Masonike
06/05/2012: Dhimbja dhe persekutimi i shkaktuar mbi Mua nga ato sekte që punojnë fshehurazi për ta përmbysur Selinë e Shenjtë janë të rënda
06/05/2012: Dishepujve të Mi të kohëve moderne po iu jepet një mision tepër i madh
05/05/2012: Hyji Atë: Pranojeni Shpirtin Tim të Shenjtë me admirim dhe falënderime
04/05/2012: Shpirti i Shenjtë do të zbresë këtë të Diel. Vërshimi i dytë prej fuqisë së Shpirtit të Shenjtë
01/05/2012: Dëgjojeni thirrjen Time dhe përgatituni për vërshimin e Shpirtin Tim të Shenjtë
___________________________________________
PRILL 2012
30/04/2012: Unë ju bëj thirrje të gjithë juve që nuk më njihni Mua
29/04/2012: Sekreti i Parë në Librin e së Vërtetës zbulon komplotin kundër Kishës nga Grupet Masonike
29/04/2012: Virgjëra Mari: Fëmija im, nuk do të ketë vdekje për ata që e duan Birin Tim
28/04/2012: Hyji Atë: Si Ati i gjithë njerëzimit, Unë jam gati për ta dërguar Birin Tim që të rivendosë fronin e Tij legjitim
26/04/2012: Ata që janë besnikë ndaj Meje do të merren, sa hap e mbyll sytë, pa vuajtur brenda Qiellit dhe Tokës së Re
25/04/2012: Gjithë njerëzimi do ta ketë vullnetin e lirë deri kur vullneti i tyre të bashkohet me Vullnetin Hyjnor të Atit
24/04/2012: Shërbëtorëve të Mi të Shenjtë iu them këtë. Mos bëni gabimin e pararendësve tuaj të cilët më refuzuan Mua kur erdha herën e parë
23/04/2012: Më shumë kombe po bashkohen dhe më shumë prej fëmijëve të Hyjit do të qeverisen nga një trup i vetëm
22/04/2012: MMë ndihmoni ta përgatis botën për Ardhjen Time të Dytë
22/04/2012: Virgjëra Mari: Kur kohët t’ju duken të vështira apo të dhimbshme, fëmijë, gjithmonë më thërrisni mua
21/04/2012: Miliarda shpirtra, jo miliona, do të kthehen në besim
20/04/2012: Madje dhe ata që kryejnë mëkat të tmerrshëm janë të dashur prej Hyjit Atë
19/04/2012: Kurrë mos përfitoni padrejtësisht nga të tjerët madje as në biznes, politikë apo cilindo aspekt të jetës
17/04/2012: Mesazhet e Mia janë për të gjitha fetë dhe besimet, përfshirë dhe ata që nuk besojnë
16/04/2012: Unë, Jezusi juaj i dashur, nuk mund ta dëmtoj kurrë Kishën Time
15/04/2012: Kisha Ime e mbetur, Dy Dëshmitarët, të referuar në Librin e Zbulesës
14/04/2012: Kaq shumë gënjeshtra, ku ekzistenca e Ferrit mohohet, do të çojnë në rënien e të Krishterëve
12/04/2012: Papa tjetër, mund të zgjidhet nga anëtarët brenda Kishës Katolike, por ai do të jetë Profeti i Rremë
11/04/2012: Urrejtja do të shtohet kundër teje. Do të të thuhet se kjo punë vjen nga Satani
10/04/2012: Virgjëra Mari: Koha që Unë ta shtyp gjarprin po afron
09/04/2012: Virgjëra Mari: Epoka e Paqes për të cilën unë fola në Fatima është harruar
08/04/2012: Qielli dhe toka do të bëhen një. Njëra nuk do të ekzistojë pa tjetrën
07/04/2012: Unë jam Kisha. Kisha qe themeluar nga Unë dhe ajo nuk mund të vdesë kurrë
06/04/2012: Pashkët janë një kohë kur vdekja Ime në Kryq meditohet ashtu si duhet
05/04/2012: E Premtja e Madhe është dita që Unë dëshiroj, dhe në veçanti këtë vit, që të kujtohet për çfarë ajo me të vërtetë do të thotë
04/04/2012: Ju lutem të thoni lutjen e Mëshirës Sime Hyjnore dhe filloni Novenën Time në të Premten e Madhe
03/04/2012: Vetëm përmes lutjeve të ndërmjetësimit mund të shpëtohen këta shpirtra në errësirë
02/04/2012: Le të më luten Mua për dije
___________________________________________
MARS 2012
31/03/2012: Mrekullitë e Mia të reja do t’i paraqiten botës
30/03/2012: Virgjëra Mari: Unë jam ndërmjetësja. Nëpërmjet meje, lutjet tuaja do të sillen para Birit tim të Çmuar
30/03/2012: Ju lutem. Mos më kryqëzoni Mua përsëri
29/03/2012: Jezusi zbulon detajet e Kryqëzimit të Tij
27/03/2012: Virgjëra Mari: Kërkoju fëmijëve të mi që të bëjnë një ditë agjërimi në të Premten e Madhe, për të parandaluar monedhën për mbarë botën
25/03/2012: As edhe Paralajmërimi nuk do t’i kthejë në besim të gjithë Jo-besimtarët
24/03/2012: Ju nuk keni shumë kohë përpara se Unë të vij për të Gjykuar
22/03/2012: Kundërshtimi ndaj Ardhjes Sime të Dytë do të jetë i ashpër
21/03/2012: Tregoji njerëzimit se gjithçka është tani në Duart e Mia Më të Shenjta
20/03/2012: Koha për përçarjen brenda Kishës, pothuajse ka ardhur dhe ju duhet të përgatiteni tani
20/03/2012: Virgjëra Mari: Lutuni për Papa Benediktin XVI i cili është në rrezik për t’u larguar me forcë nga Roma
18/03/2012: Unë do të vij ndër re i rrethuar nga të gjithë engjëjt dhe shenjtorët ne Qiell
16/03/2012: Martesa midis të njëjtit seks – një mëkat i rëndë
14/03/2012: Dashuria është më e fuqishme se urrejtja
13/03/2012: Tani një përpjekje e organizuar për të të heshtur ty, po bëhet nga një fragment i caktuar brenda kishës Sime
12/03/2012: Virgjëra Mari: Kurrë më parë nuk ka pasur kaq shumë kundërshtime ndaj mesazheve hyjnore
10/03/2012: Koha që vula e dytë të hapet ndërsa luftërat do të shtohen
09/03/2012: Virgjëra Mari: Recitojeni Rruzaren në të gjithë kombet prej tani e deri të Dielën e Pashkës
08/03/2012: Hyji Atë: Vula Ime e Mbrojtjes është parathënë për kohën kur vula e dytë të jetë thyer
07/03/2012: Ardhja Ime e Dytë, nuk mund të pengohet e as të ndalohet
07/03/2012: Vula e parë është braktisja e besimit
06/03/2012: Shikoni tani, ndërsa njeriu i paqes do t’i paraqitet botës
05/03/2012: Libri i së Vërtetës po të zbulohet ty, lajmëtarit të shtatë për kohët e fundit
04/03/2012: Kisha Katolike dhe Shtëpia e Izraelit do të persekutohen
03/03/2012: Virgjëra Mari: Zgjohuni fëmijë. Ju duhet ta pranoni të vërtetën
02/03/2012: Hyji Atë: Paralajmërim rreth kulteve satanike dhe doktrinave të epokës së re “New Age”
01/03/2012: Bashkohuni ndërsa hyjmë në portat e Parajsës së Re
___________________________________________
SHKURT 2012
29/02/2012: A nuk e dini se Shpirti i Shenjtë nuk mundet dhe nuk do të hyjë në shpirtrat e atyre me zemër të ngurtë?
27/02/2012: Bota është gati që t’i nënshtrohet fazës tjetër të pastrimit
26/02/2012: Hyji Atë: Balsami që ju kaq shumë keni nevojë për t’i qetësuar shpirtrat tuaj
24/02/2012: Kurrë mos i refuzoni profetët e Zotit
24/02/2012: Nuk do të ketë asnjë vdekje. Asnjë sëmundje. Asnjë mëkat, në Parajsën e Re
23/02/2012: Hyji Atë: Thirrje për Kishën Katolike që të pranojë Epokën e Re të Paqes mbi Tokë
23/02/2012: Virgjëra Mari: Lutuni që lufta bërthamore të mund të shmanget në Iran
22/02/2012: Agjërimi është i rëndësishëm për shpirtrat tuaj
21/02/2012: Përse i refuzoni paralajmërimet e Mia për t’u përgatitur për Ardhjen Time të Dytë?
21/02/2012: Hyji Atë: Ju ose jeni me Mua ose kundër Meje. Zgjedhja është e juaja
20/02/2012: Hyji Atë: Ngrihuni tani, dhe pranoni Vulën Time, Vulën e Hyjit të Gjallë
19/02/2012: Bisha me dhjetë brirë është Bashkimi Evropian
18/02/2012: Vendet Evropiane do të bien në diktaturë, jo më mirë se në ditët e Hitlerit
17/02/2012: Virgjëra Mari: Pranojeni abortin në Irlandë dhe ju e shkëpusni lidhjen me zemrën time
16/02/2012: Grupi i lig po kryen gënjeshtrën më të madhe për të marrë kontrollin e shteteve
14/02/2012: Hyji Atë: Evropa do të jetë shënjestër e parë e Dragoit të Kuq, e ndjekur nga SHBA
13/02/2012: Ditët e fundit të Satanit: Ashtu si një greth që po ngordh, thumbin do ta ketë më lëndues
12/02/2012: Bibla e Shenjtë nuk po lihet mënjanë në favor të këtyre mesazheve
12/02/2012: Shtete të tjera do të ndjekin Anglinë në ndalimin e lutjes në publik
11/02/2012: Zëdhënësi Im i shkretë i Shenjtë, Papa Benedikti XVI, do të nxirret jashtë nga Selia e Shenjtë në Romë
10/02/2012: Hyji Atë: Tërmetet do të ndjehen si pjesë e një ndëshkimi të vogël përpara Paralajmërimit 
09/02/2012: Marrëdhëniet seksuale, pornografia dhe prostitucioni janë të gjitha mëkate mortore
08/02/2012: Shumë shpejt një njeri do të vijë i cili do të deklarojë se jam Unë 
08/02/2012: Virgjëra Mari: I ligu nuk do të pushojë derisa Kisha Katolike të jetë rrëzuar përtokë
07/02/2012: Misteret e fshehura për aq gjatë në arkivat e Mbretërisë Hyjnore
06/02/2012: Lutuni që një luftë bërthamore, e cila do të fshinte një të tretën e njerëzimit, të mund të evitohet
05/02/2012: Virgjëra Mari: Kur ju e thoni Rruzaren, ju mund të ndihmoni të shpëtoni kombin tuaj
04/02/2012: Hyji Atë: Bota do të kalojë një Ndëshkim – Ndërhyrja Ime është e nevojshme 
04/02/2012: Luftërat që përfshijnë Iranin, Izraelin, Egjiptin dhe Sirinë janë të ndërlidhura
04/02/2012: Virgjëra Mari: Urrejtja është urrejtje. Nuk ka dy lloje. Ato janë e njëjta gjë
02/02/2012: A menduat se Unë do t’ju shpërfillja deri në Ditën e Gjykimit?
01/02/2012: Virgjëra Mari: Askush nuk do ta pengojë Librin e së Vërtetës që t’i zbulohet botës
___________________________________________
JANAR 2012
31/01/2012: Jezusi zbulon Indulgjencën Plenare për shfajësim të Plotë
30/01/2012: Virgjëra Mari Kërkon një ditë lutjeje dhe agjërimi për t’u përgatitur për Paralajmërimin
29/01/2012: Mëshira Ime Hyjnore duhet të kuptohet ashtu siç iu qe zbuluar Shën Faustinës
28/01/2012: Virgjëra Mari: Lutu për Papa Benediktin me gjithë zemër
27/01/2012: Thirrje për Klerikët: Përgatiteni grigjën Time për Ardhjen Time të shumë pritur të Dytë mbi tokë
26/01/2012: Sekreti i fundit i Fatimas zbulon të vërtetën e hyrjes në Vatikan të sektit të lig të satanit
25/01/2012: Virgjëra Mari: Një luftë bërthamore që përfshin Iranin po komplotohet
24/01/2012: Lajm i Mirë – Hyji, Ati Im i Përjetshëm, ka sanksionuar shpëtimin e shumicës së njerëzimit
23/01/2012: Dëgjoni thirrjen Time urgjente për t’u lutur për shpirtrat e ateistëve
21/01/2012: Profeti i Rremë do të trajtohet si një Shenjtor i gjallë. Ata që e kundërshtojnë atë do të konsiderohen heretikë
20/01/2012: Libri i Vulosur i së Vërtetës do të hapet për përgatitjen e Ardhjes Sime të Dytë
19/01/2012: Antikrishti, që qëndron i fshehur në prapaskenë, së shpejti do të shfaqet në botë
18/01/2012: Nëna e Shpëtimit: Plan i lig, brenda Vatikanit, për ta shkatërruar Kishën Katolike
17/01/2012: Shërbëtorë të shenjtë, ju do të shtyheni drejt profetit të rremë
16/01/2012: Hyji Atë: Lajmëtarja e fundit për të paralajmëruar Ardhjen e Dytë
13/01/2012: Shkencëtarët do ta mohojnë publikisht se kjo Mrekulli ka ndodhur
13/01/2012: Nëna e Shpëtimit: Fëmija im, paqja do të mbretërojë mbi Tokë së shpejti
13/01/2012: Nëna e Shpëtimit: Lutja e Kryqëzatës (19) Lutje për të rinjtë
12/01/2012: Lutuni për shpirtrat në mëkat mortor, që mund të mos e fitojnë mundësinë për të kërkuar shpengim
11/01/2012: Ligësia më e madhe që nga Holokausti po komplotohet kundër Hebrenjve
10/01/2012: Nëna e Shpëtimit: Sa shumë shpirtra zgjedhin t’i shpërfillin shenjat që unë i sjell
09/01/2012: Pas Rrëfimit Global Unë do të përgatitem për Ardhjen Time të Dytë
08/01/2012: Jezusi iu bën thirrje fëmijëve kudo nëpër botë
08/01/2012: Hyji Atë – Ju, fëmijët e Mi të dashur, keni një të ardhme të lavdishme përpapa jush
07/01/2012: Gjykojeni dhe mallkojeni tjetrin në Emrin Tim, dhe ju pështyni në Fytyrën Time
04/01/2012: Përpjekje për Luftë Bërthamore në Lindje
04/01/2012: Unë do ta bëj Veten të njohur shumë shpejt
03/01/2012: Hyji Atë: Dy miliard shpirtra do të kthehen në besim si rezultat i këtyre mesazheve
02/01/2012: Virgjëra Mari: Koha për Triumfin e Zemrës sime të Papërlyer nuk është larg
01/01/2012: Ka vetëm një të vërtetë. Një dritë. Çdo gjë tjetër është një gënjeshtër
01/01/2012: Virgjëra Mari: Paqe e përkohshme në botë nëse shpirtrat e errët kthehen në besim

___________________________________________
DHJETOR 2011
31/12/2011: Pa Veprën Time të Mëshirës kombet do ta shkatërronin njëri tjetrin
29/12/2011: Çdo lloj Mëshire do t’iu tregohet atyre që nuk e duan Atin Tim
29/12/2011: Virgjëra Mari: Rruzarja ime mund të shpëtojë kombe
28/12/2011: Hyji Atë: Pranojeni këtë mundësi të fundit ose përballuni me një ndëshkim të tmerrshëm
27/12/2011: Virgjëra Mari: Dhimbjet e lindjes kanë filluar
26/12/2011: Unë u pata akuzuar për herezi dhe blasfemi kur Unë eca në Tokë
25/12/2011: Nderoni rëndësinë e Familjes
24/12/2011: Hyji Atë: Biri Im po dërgohet për të deklaruar Fronin e Tij Legjitim
22/12/2011: Virgjëra Mari: Plani për ta shpenguar njerëzimin, për Ardhjen e Dytë është i kompletuar
21/12/2011: Edhe mëkati i vrasjes mund të falet
20/12/2011: Mëkatarët që kthehen tek Unë gjejnë favorizim të menjëhershëm
19/12/2011: Lutja e Kryqëzatës (15): Falënderim për Dhuratën e Mëshirës Hyjnore
18/12/2011: Lutuni siç nuk jeni lutur kurrë më parë
17/12/2011: Virgjëra Mari: Shpresa kurrë nuk duhet shmangur në favor të frikës
16/12/2011: Virgjëra Mari: Profetja e kohëve të fundit e udhëzuar nga Qielli
15/12/2011: Fëmijët e Mi u zhveshën (nga të mirat materiale) në këtë vit të Pastrimit
14/12/2011: Lutja e Kryqëzatës (14): Lutje Hyjit Atë për mbrojtje kundër Luftës Bërthamore
14/12/2011: Ardhja e Dytë do të ndodhë së shpejti pas Paralajmërimit
13/12/2011: Unë nuk mund të duroj kur mendoj për ata shpirtra të zvarritur në Ferr nga Satani
12/12/2011: Xhelozia shpirtërore është një gjë e tmerrshme
11/12/2011: Hyji Atë: Premtim për Imunitet për ata që e refuzojnë Jezusin
11/12/2011: Kalimi brenda Parajsës së Re do të jetë i shpejtë dhe pa vuajtje
09/12/2011: Përpjekje për të futur Monedhën Botërore në Evropë
08/12/2011: Virgjëra Mari: Unë përjetova të njëjtën vuajtje
07/12/2011: Thirrje drejtuar jo-besimtarëve për t’u kthyer
05/12/2011: Koha për Ardhjen Time të Dytë është pothuajse afër
03/12/2011: Prefetë për të pregatitur për Ardhjen Time të Dytë
03/12/2011: Lutja e Kryqëzatës (12): Lutje për të shmangur mëkatin e krenarisë
02/12/2011: Mëshira Ime i mbulon të gjitha racat, ngjyrat, fetë
01/12/2011: Virgjëra Mari: Ndëshkimi ka për të ndodhur
01/12/2011: Luftë e tmerrshme po orkestrohet
___________________________________________
NËNTOR 2011
30/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (11): Ndaloje urrejtjen ndaj vizionarëve
30/11/2011: Unë do t’ju shpëtoj nga tmerret e botës suaj
29/11/2011: Virgjëra Maria: Dhurata ime për ta mundur dhe shkatërruar gjarprin
29/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (10): Mbajtja e Flakës së Dashurisë Tënde
28/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (9): Ofrimi i Vuajtjes si një Dhuratë
28/11/2011: Ecni përkrah Meje dhe ju do të pështyheni
27/11/2011: Unë nuk zbuloj data
24/11/2011: Bota do të ndryshohet përgjithmonë
22/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (8): Rrëfimi
22/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (7): Lutje për ata që e refuzojnë Mëshirën
22/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (6): Lutje për të ndaluar antikrishtin
21/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (5): Lavdërim Hyjit Më të Lartit
20/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (4): Bashkoji të gjitha Familjet
19/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (3): Çliroje botën nga frika
18/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (2): Lutje Për Udhëheqësit Botërorë
17/11/2011: Lutja e Kryqëzatës (1): Dhurata ime për Jezusin për të Shpëtuar shpirtrat
16/11/2011: Pregatitjet tani janë kryer
16/11/2011: Virgjëra Mari: Lutu për Papa Benediktin
15/11/2011: Hyji Atë iu kërkon fëmijëve të Tij që të bashkohen në Lutje
14/11/2011: Fjala Ime nuk është e refuzuar nga frika, por për shkak të mëkatit të krenarisë
13/11/2011: Lutuni, çlodhuni dhe gëzohuni sepse kjo kohë është e shkurtër tani
12/11/2011: Momenti juaj i lavdisë përpara Syve të Mi – momenti juaj i shpëtimit
11/11/2011: Shenja do të shfaqen në qiell më parë – dielli do të rrotullohet
10/11/2011: Dy hajdutët në Kryq
09/11/2011: Shumë do të vuajnë dhimbjen e Purgatorit si një Pendesë
07/11/2011: Ti do të urrehesh në shumë rrethe dhe do të ta kenë frikën në të tjera
06/11/2011: Pushtimi Djallëzor dhe mëkati i Urrejtjes
05/11/2011: Hyji Atë: Thirrje e fundit Ateistëve
04/11/2011: Grupi global që e dëmtoi sistemin tuaj bankar do të shkatërrohet
03/11/2011: Lajmëtarët e Mi janë tani me ju që t’i përgatisni shpirtrat tuaj
02/11/2011: Moti do të fillojë të shfaqë shenja të çuditshme
02/11/2011: Virgjëra Mari: Koha për Birin tim që të çlirojë Dhuratën e Tij të Mëshirës Hyjnore
___________________________________________
TETOR 2011
31/10/2011: Mosbesimi i atyre që pohojnë se më njohin, i cili më plagos Mua më së tepërmi
29/10/2011: Virgjëra Mari: Hapini zemrat tuaja ndaj të Vërtetës
28/10/2011: Sulmi më i madh mbi Kishën Time që nga vdekja Ime në Kryq
27/10/2011: Ju, bijtë e Mi, jeni të bekuar nëse vuani në Emrin Tim
26/10/2011: Prisni tani bashkimin tonë të lavdishëm
26/10/2011: Profetë të rremë po përpiqen të marrin nga Fjala Ime e Shenjtë
25/10/2011: Hyji Atë: Ju duhet ta refuzoni errësirën dhe të pranoni Dritën
24/10/2011: Ardhja Ime do të jetë më herët nga sa ju e prisni
23/10/2011: Unë dëshiroj të formoj një ushtri të grupeve të lutjes
21/10/2011: Paralajmërimi është një formë e Rrëfimit Global
20/10/2011: Vdekja e birit Tim Muammar Gaddafi
19/10/2011: Hyji Atë: Pregatiteni botën për ardhjen e Birit Tim të dashur Jezu Krishtit
17/10/2011: Kthimi Im për t’ju shpëtuar do të ndjehet në çdo cep të botës
16/10/2011: Koha juaj në Tokë është në një pikë kritike
15/10/2011: Unë nuk mund t’i detyroj njerëzit të konvertohen apo të kthehen përsëri
13/10/2011: Kurrë mos më mbroni Mua, pasi është e panevojshme
12/10/2011: Virgjëra Mari: Ju do të bini nën hetim dhe sulm të madh
11/10/2011: Mesazh për Amerikën: Përqafojini vëllezërit dhe motrat tuaja të të gjitha besimeve
09/10/2011: Hyji Atë – Kushtojini tani vëmendje thirrjes Sime finale për njerëzimin
08/10/2011: Epoka e shumicës së profetëve të rremë të dërguar nga Satani
08/10/2011: Virgjëra Mari: Mëkati i indiferencës ndaj Birit tim është jashtë kontrolli
07/10/2011: Purgatori nuk është një vend ku ju do të ndjeheshit të kënaqur që të hynit
06/10/2011: Rënia juaj bankare ishte planifikua nga antikrishti
05/10/2011: Grupet Globale nën kontrollin e antikrishtit
04/10/2011: Epoka e Paqes nuk është larg
03/10/2011: Unë nuk do t’ju braktis kurrë, fëmijë. Prandaj dhe Unë Jam duke Ardhur
02/10/2011: Gëzohuni kur qielli të shpërthejë, sepse ju do ta dini se Unë Jam duke ardhur
01/10/2011: Virgjëra Mari: Mashtruesi po përgatitet gjithashtu për Paralajmërimin
___________________________________________
SHTATOR 2011
30/09/2011: Shpirtrat e ngurtë nuk do ta kenë Paralajmërimin të lehtë
29/09/2011: Pasojat e Paralajmërimit
29/09/2011: Hyji Atë: Ditët e Satanit janë pothuajse në përfundim mbi këtë Tokë
26/09/2011: Reflektim mbi Kryqëzimin Tim
25/09/2011: Unë tani kam dërguar profetët e Mi në botë
24/09/2011: Shpjegojani tmerrin e Ferrit atyre që janë të verbër ndaj ekzistencës së Satanit
23/09/2011: Hyji Atë: Antikrishti dhe një Monedhë e Re Botërore
22/09/2011: Dhimbje për humbjen e fëmijëve të Mi që nuk duan t’ia dinë fare për Mua
22/09/2011: Virgjëra Mari: Lutuni për mbrojtjen time kudo nëpër botë
21/09/2011: Tregimi i fatit nuk vjen nga Unë
21/09/2011: Dyshimet ju bëjnë më të fortë në dashurinë tuaj për Mua
21/09/2011: Lutja e Mëshirës Hyjnore
19/09/2011: Ngjarja më e rëndësishme që nga Ringjallja Ime
18/09/2011: Gabim klasik i bërë kur përpiqeni të afroheni më pranë Meje
17/09/2011: Kohët e Paqes dhe Lavdisë pothuajse kanë ardhur
15/09/2011: E Vërteta zakonisht trajtohet me kujdes të skajshëm dhe mospranim të plotë
14/09/2011: Kërkoni Dhuratën e Vuajtjes
13/09/2011: Ndryshime do të futen në Kishë, të cilat do ta kundërshtojnë Fjalën e Hyjit
12/09/2011: Ndëshkimi mund të zbutet përmes lutjes
11/09/2011: Cilado qoftë feja juaj, ka vetëm një Hyj
10/09/2011: Kurrë mos i kërcënoni të tjerët në Emrin Tim
07/09/2011: Mos kini frikë nga Paralajmërimi – Priteni atë me gëzim
06/09/2011: Ndërsa besimi i ndjekësve të Mi bëhet më i fortë, sulmet mbi ta rriten
06/09/2011: Virgjëra Mari: Gjithmonë dëgjoje zemrën tënde
05/09/2011: Mbani Vigjilje të Mëshirës Hyjnore tani – Paralajmërimi është Pranë
04/09/2011: Të doni fqinjin tuaj si vetja është shumë më e vështirë nga sa mendoni
04/09/2011: Mesazh i Virgjërës Mari: Dorëzimi si një shpirt viktimë
03/09/2011: Sa e vështirë është për të ngjitur Shkallët drejt Parajsës
___________________________________________
GUSHT 2011
31/08/2011: Ushtria Ime do të zgjerohet në një grup prej më se 20 milionë
30/08/2011: Zgjidhni njerëz që i njihni dhe ejani para Fronit të Atit Tim për t’i shpëtuar ata
29/08/2011: Hyji Atë: “Dora Ime do të bjerë me forcë mbi shtetet që e legalizojnë abortin”
28/08/2011: Ata që e shpallin Fjalën Time të Vërtetë përmes vizionarëve do të përbuzen
28/08/2011: Shumë shpirtra po dënohen në Ferr për shkak të mëkatit të pornografisë
27/08/2011: Mesazh për Klerikët – mos i lejoni ngacmimet nga shoqëritë laike
25/08/2011: Çrregullsi klimatike do të përjetohen tani nga një numër vendesh. Ati Im është i Zemëruar
24/08/2011: Profecitë e treguara përmes kësaj profete shpalosen tani
23/08/2011: Asnjë mëkat nuk është aq i rëndë sa të mos falet
22/08/2011: Ligësia paraqitet të jetë e mirë ndërsa e mira paraqitet si e ligë
21/08/2011: Paraja, dhe shumë prej saj, e korrupton shpirtin
19/08/2011: Çfarë është që i shtyn të rinjtë të kenë kaq turp prej Meje?
18/08/2011: Mundimi i Madh po zbutet përmes lutjes
17/08/2011: Si të më kërkoni Mua që t'ju ndihmoj të zgjidhni shqetësimet tuaja
15/08/2011: Më ndihmoni Mua t'i shpëtoj të gjithë të rinjtë – më të vobektët në shoqërinë tuaj
14/08/2011: Shijoni jetën e lavdishme që ju pret për 1,000 vjet
13/08/2011: Hyji e krijoi botën – Asnjë planet tjetër nuk mund të banohet nga njeriu
12/08/2011: Ndjekësve të Mi tani iu është dhënë Dhurata e Ndërmjetësimit
10/08/2011: Frika prej Paralajmërimit nuk është diçka që Unë e inkurajoj
10/08/2011: Informacion i rëndësishëm mbi Rruzaren
10/08/2011: Si të Luteni me Rruzaren
10/08/2011: Lutuni për ata që nuk mund të shohin përtej fitimit material
09/08/2011: Trazirat në botë të shkaktuara nga mungesa e dashurisë për Mua
08/08/2011: Fëmijë, mos u dekurajoni nga tregimet për dëshpërimin që e pret njerëzimin
07/08/2011: Hyji Atë: roli i vuajtjes
04/08/2011: Koha e pritjes – tregoju të tjerëve që ta dinë se çfarë të presin
04/08/2011: Ditëlindja ime është një Ditë Feste shumë e veçantë
03/08/2011: Mesazh nga Virgjëra Mari: Unë do të shfaqem vetëm pak herë më tepër në botë
02/08/2011: Hyji Atë: Një nga Mesazhet më urgjente për njerëzimin
01/08/2011: Pyetje drejtuar Jezusit
01/08/2011: Të jeni të Pregatitur në çdo kohë
___________________________________________
KORRIK 2011
30/07/2011: Ju nuk i përkisni Satanait, ju më përkisni Mua dhe Atit Tim të Përjetshëm
28/07/2011: Lutuni për shpirtrat e atyre nën mallkim, të cilët nuk do t'i mbijetojnë Paralajmërimit
28/07/2011: Mesazh nga Virgjëra Mari: 'Shpirti Viktimë'
25/07/2011: Thirrje drejtuar priftërinjve dhe murgeshave në Kishën Katolike të Romës
25/07/2011: Satani është i pafuqishëm kundrejt ndjekësve të Mi të devotshëm
24/07/2011: Lutje për çdo ditë
24/07/2011: Hyji Atë do ta shkatërrojë komplotin për të rrëzuar monedhat
23/07/2011: Gusht 2011 – Muaji i Shpëtimit të Shpirtrave
23/07/2011: Askush nuk do të mbetet pa e dëgjuar Fjalën e Birit Tim para se të vijë koha për kthimin e Tij
20/07/2011: Ju jeni tani në mes të Mundimit
19/07/2011: Arma juaj për t'u zgjedhur është dashuria juaj për Mua
17/07/2011: Kushdo që deklaron të jetë Unë, është një gënjeshtar, sepse Unë kurrë nuk do ta Manifestoj më Veten si njeri
16/07/2011: Bashkojini familjet tuaja që të shijojnë Parajsën e Re mbi Tokë
15/07/2011: Ekzekutimi, Eutanazia, Aborti dhe Vetëvrasja
14/07/2011: Mesazhet e Mia do të sjellin lot konvertimi
13/07/2011: Bëjini thirrje personaliteteve të profilit të lartë për ta përhapur Fjalën Time
10/07/2011: Mos kini frikë, kthimi në besim do të krijojë një ndjenjë të madhe dashurie dhe paqeje
09/07/2011: Le ta dinë shërbëtorët e Mi të shenjtë përmbajtjen e tyre, që ata të mund ta përgatisin grigjën e tyre
08/07/2011: Ati i Përjetshëm do ta parandalojë Rendin Ri Botëror nga persekutimi përfundimtar i Fëmijëve të Tij
07/07/2011: Narcisizmi – një epidemi e keqe e pranishme në botë sot
06/07/2011: Rëndësia e Sakramenteve – Martesa dhe Kungimi i Shenjtë i Parë
05/07/2011: Për Ndjekësit e Mi që i dënojnë këto Mesazhe
03/07/2011: Ateistët dhe shkenctarët do të thonë se Paralajmërimi ishte një iluzion
02/07/2011: Beteja që Satanai ka ngritur për t'i diskretituar këto Mesazhe po intensifikohet
01/07/2011: Lutja mund t'i shmangë mosmarrveshjet në botë
___________________________________________
QERSHOR 2011
30/06/2011: Mos lejoni që gabimet njerëzore të Kishës Sime t'ju largojnë nga Unë
29/06/2011: Rrëfejini mëkatet tuaja tani – mos kini frikë
28/06/2011: Vazhdo ta përhapësh Fjalën Time – Unë po të dërgoj shumë vullnetarë
26/06/2011: Paralajmërimi është një Manifestim i Mëshirës Sime Hyjnore i dhënë Motër Faustinës
25/06/2011: Mesazhi i parë nga Hyji Atë: Koha ka ardhur tani që Unë ta rivendos Mbretërinë Time të Lavdishme – Parajsa e Re mbi Tokë do të zgjasë 1,000 vjet
25/06/2011: Maria: Satani e humbet fuqinë e tij kur Rruzarja Ime recitohet
25/06/2011: Njerëzit nuk e dinë se çfarë është shpirti i tyre – përgjigja është e thjeshtë
23/06/2011: Njerëz të Zakonshëm, Njerëz të Mirë më Kthejnë Mua Shpinën
22/06/2011: Paralajmërimi do të vërtetojë se Hyji Ekziston
22/06/2011: Mesazh nga Virgjëra Mari për komunikimin me të Rinjtë
20/06/2011: Fëmijët e Mi do të përballen me Mua për të parën herë gjatë Paralajmërimit
15/06/2011: Komunikoji një shoqërie të re materialiste dhe të paqëndrueshme
15/06/2011: Snobizmi Intelektual Fetar më ofendon Mua
14/06/2011: Ndjekësit e Mi duhet të tregojnë guxim për t’i përgatitur të tjerët për Paralajmërimin
13/06/2011: M'i dorëzoni Mua shqetësimet tuaja dhe Unë do t’jua lehtësoj barrën
12/06/2011: Dashuria e bollshme në adhurim ju bën më të fortë dhe më të qetë
11/06/2011: ‘Çlirimtarët’ në Lindjen e Mesme duan të kontrollojnë Hebrenjtë
11/06/2011: Udhëzimi Im Shpirtëror do t’i bllokojë veprimet shkatërruese të Satanit
08/06/2011: Mesazh Dashurie për të gjithë ndjekësit e Mi
08/06/2011: Përgatisni familjen tuaj për ta dëshmuar Kryqin Tim në Qiell
07/06/2011: Mesazh drejtuar priftërinjve, Peshkopëve dhe Kardinalëve mbi profetin e rremë
07/06/2011: Mesazh nga Virgjëra Mari në lidhje me fëmijët e saj të humbur
06/06/2011: Çelësat e Romës tani po i kthehen Hyjit Atit të Gjithpushtetshëm
05/06/2011: Dy kometa do të përplasen, Kryqi Im do të shfaqet në një qiell të kuq
04/06/2011: Satani i rekruton të rinjtë përmes kulturës pop
01/06/2011: Ditët e Papa Benediktit janë tashmë të numëruara
___________________________________________
MAJ 2011
31/05/2011: Profecia në Garabandal do të bëhet tani një realitetet
31/05/2011: Thuaju atyre se Unë i dua ata por Unë dua që ata të flasin me Mua
30/05/2011: Paralajmërim për ata që janë të përfshirë me kultet Satanike
30/05/2011: Shpatat e Drejtësisë do të bien tani
29/05/2011: Mëkati do të jetë gjithmonë mëkat pavarësisht se si ju e justifikoni atë
26/05/2011: Përballimi i Vështirësive Financiare
25/05/2011: Mesazh Paralajmërimi për Udhëheqësit e Botës
25/05/2011: Unë dua t'i falënderoj ata që ndihmojnë për të përhapur Fjalën Time të Shenjtë
24/05/2011: Nëse e keni të vështirë që të luteni
23/05/2011: Qiejt do të hapen gjatë Paralajmërimit
23/05/2011: Përse Unë komunikoj me botën në këtë mënyrë
22/05/2011: Zbulime të reja për Përmbytje në Francë këtë Verë (2011)
21/05/2011: Falja udha drejt lirisë
20/05/2011: Paqartësi se çfarë do të thotë Ardhja Ime e Dytë
19/05/2011: Përgjegjësia e Prindërve në botë sot
18/05/2011: Nderojeni Atin Tim
16/05/2011: Rëndësia e Agjërimit dhe e Vet-Mohimit
15/05/2011: Refuzojeni punën e Spiritualizmit të Epokës së Re
13/05/2011: Përse Hyji, Ati i Përjetshëm, po dërgon profetë të rinj në botë
11/05/2011: Tërmeti në Evropë ndodhi sot ashtu siç parashikohej
11/05/2011: Mesazh nga Virgjëra Mari në lidhje me mbrojtjen e Shenjtorëve
10/05/2011: Shpirti i Shenjtë tani është zbrazur mbi tërë botën
07/05/2011: Barbarizmat e Kryqëzimit Tim nuk i janë treguar Njeriut ashtu siç duhet
04/05/2011: Satani po shkakton rrëmujë në botë por ditët e tij janë të shkurtra tani
01/05/2011: Rusia dhe Kina do të shkaktojnë trazira
___________________________________________
PRILL 2011
30/04/2011: Njerëzit në mbarë botën ndajnë të njëjtat veçori
29/04/2011: Përulësia e nevojshme për të hyrë në Parajsë
26/04/2011: Kryengritjet Arabe do të ndezin trazira globale – Italia do të nxisë reperkusionet
24/04/2011: Kthejini në Besim të tjerët në çdo rast
23/04/2011: Premtojani besnikërinë tuaj Mëshirës Sime Hyjnore
23/04/2011: Mbrojeni të drejtën e fëmijve tuaj për një Edukim të Krishterë
20/04/2011: Ngrihuni kundër sulmeve të Satanit
19/04/2011: Imoraliteti seksual do t’ju çojë në Ferr
17/04/2011: Zemërimi i Hyjit ka për të zbritur mbi Rendin e Ri Botëror
17/04/2011: Plani i Rendit të Ri Botëror për të kontrolluar paratë dhe ushqimin tuaj
16/04/2011: Madje dhe grupet e vogla të lutjes së Mëshirës Hyjnore mund të shpëtojnë miliona
16/04/2011: Çfarë ju do të përjetoni gjatë Paralajmërimit dhe Lutje për falje në çast
15/04/2011: Zgjohuni ndaj të Vërtetës para se të jetë tepër Vonë
15/04/2011: Si të siguroni që familja dhe miqtë tuaj të mund të hyjnë në Parajsë
14/04/2011: Hire të veçanta ju premtohen nëse e thërrisni Jezusin për vetëm një ditë
14/04/2011: Unë Jam i Pranishëm në Eukaristi pavarësisht nga keqinterpretimi i Premtimit Tim
13/04/2011: Dhimbja Ime është akoma më e madhe sot nga sa ishte gjatë Kryqëzimit Tim
07/04/2011: Miliona Shpirtra do të shpëtojnë përmes këtyre mesazheve
06/04/2011: Kurrë mos i gjykoni fetë e tjera, besimet apo preferencat seksuale
04/04/2011: Dora e Atit Tim të Përjetshëm tani do të bjerë mbi këtë botë të verbër mosmirënjohëse
___________________________________________
MARS 2011
24/03/2011: Rëndësia dhe Fuqia e Lutjes
21/03/2011: Lutuni për ata që ju shkaktojnë dhimbje
18/03/2011: Tërmet në Evropë dhe Luftë Botërore
11/03/2011: Njeriu po ndëshkohet në këtë Vit të Purifikimit
06/03/2011: Fjalë Qetësuese për ata që i vënë në pyetje këto mesazhe
05/03/2011: Të gjithë të Krishterët të Pendohen Tani, Katolikët të Luten për Papa Benediktin
03/03/2011: Demokracia do Zhduket – Priftërinjtë do Martirizohen
___________________________________________
SHKURT 2011
19/02/2011: Mesazhi i fundit për Volumin “Paralajmërimi”
17/02/2011: Ngritja e Botës Arabe – 3 Udhëheqës të Botës do të vriten
12/02/2011: Mesazh nga Shpirti i Shenjtë
07/02/2011: Publikoji mesazhet e Mia nëpër botë
06/02/2011: Konvertimi Global do të ndodhë
05/02/2011: Dashuria është udha drejt Shpëtimit
___________________________________________
JANAR 2011
28/01/2011: Përgatituni për Paralajmërimin, Ndriçimin e Ndërgjegjes
24/01/2011: Sa e Lehtë është të Mëkatosh
16/01/2011: Mbajtja e Kryqit tim
14/01/2011: Si të hyni në Qiell – roli i vuajtjes
12/01/2011: Paralajmërimi – Afrimi i Ardhjes së Dytë – Mundësi për të Shpëtuar shpirtrat tuaj
11/01/2011: 2011 Viti i Purifikimit
02/01/2011: Si Paralajmërimi është një dhuratë për njerëzimin
01/01/2011: Censura në Media dhe të tjera që do të vijnë
___________________________________________
DHJETOR 2010
28/12/2010: Paralajmërim Besimtarëve që të mos i refuzojnë Profetët e vërtetë
25/12/2010: Celebrimi i Krishtlindjeve
25/12/2010: Mësuesit dhe Profetët e rremë
24/12/2010: Përse Unë u bëra Njeri
22/12/2010: Dhimbja dhe Vuajtja Ime sot
20/12/2010: Mesazhi i Tretë nga Virgjëra Mari
20/12/2010: Mundimi i Madh
18/12/2010: Libri i së Vërtetës
16/12/2010: Thirrje për të ndaluar Vrasjen/Abortin
11/12/2010: Jeta Tjetër
07/12/2010: Paralajmërimi drejtuar Njerëzimit për të kuptuar të Vërtetën

___________________________________________
NËNTOR 2010
30/11/2010: Kërkimi për Pasuri
29/11/2010: Persekutimi i Vizionarëve të Vërtetë
26/11/2010: Thirrje për Besimtarët për të kthyer në besim shpirtrat e humbur
26/11/2010: Libri i Zbulesës
26/11/2010: Plani Global për të pakësuar popullsinë e botës dhe për të hequr liderët e botës
24/11/2010: Shkalla drejt përsosmërisë shpirtërore
23/11/2010: Paralajmërimi i Luftës Bërthamore
22/11/2010: Paralajmërimi i Madh – Një Dhuratë Mëshire
21/11/2010: Thirrje për të gjitha Kishat dhe Besimet që të bashkohen kundër të Ligut
21/11/2010: Kthimi në Besim
20/11/2010: Ngritja e Grupeve Satanike dhe kontrolli i Botës
18/11/2010: Mesazh për Agnosticistët dhe Ateistët
16/11/2010: Hidhi të gjitha dyshimet mënjanë
16/11/2010: Paralajmërim për Klerikët
15/11/2010: Pushteti Global, Anti-Krishti dhe Shenja e Bishës
15/11/2010: Ardhja e Dytë
14/11/2010: Shenja e Kohëve të Fundit – Por Lavdia do të Rikthehet në Tokë
13/11/2010: Paralajmërimi mbi Ferrin dhe Premtimi i Parajsës
12/11/2010: Ky libër do të ndryshojë jetë dhe do të shpëtojë shpirtra
12/11/2010: Mëkatet po e thyejnë Zemrën Time të Shenjtë

11/11/2010: Mesazhi i dytë nga Virgjëra Mari
11/11/2010: Njerëzimi përballet me pastrimin përfundimtar
09/11/2010: Mesazhi i parë marrë nga Shpëtimtari Ynë Jezu Krishti
08/11/2010: Mesazhi i parë nga Virgjëra Mari
___________________________________________