Friday, 15 March 2013

Hyji Atë: Beteja tani do të ndizet midis Hierarkisë Sime dhe grupit të bishës


E Martë, 12 Mars 2013, ora 14:38

Bija Ime më e dashur, Qielli derdh lotë trishtimi në këtë ditë të tmerrshme e treguar kaq kaq kohë më parë.

I gjithë njerëzimi tani do të përballet me mashtrimin më të madh nga të gjitha, dhe që është kryer nga bisha.

Lotët e Birit Tim, vdekja në Kryq e të cilit i dha fëmijve të Mi lirinë, bien tani, mbi mbarë botën në këtë kohë, me dhimbje.

Zemërimi Im është i përmbajtur në këtë kohë, por Zemërimi Im është i madh. Shumë shpejt mashtruesi do të dallohet qartë tek të gjithë ata që janë të zgjedhur nga Biri Im për të udhëhequr turmën e Tij në tokë.

Beteja tani ndizet midis Hierarkisë Sime dhe grupit të bishës. Ajo do të jetë e dhimbshme, por së shpejti, ndëshkimi, që do të pasoj persekutimin e lig, të komplomentuar nga armiku dhe bashkpunëtorëët e tij, do të fshij kalbësirën nga faqja e dheut.

Unë i bëj thirrje të gjithë fëmijve të Mi të kthehen tek Biri Im dhe të vendosni gjithë besimin tuaj tek Ai në këtë kohë.

Qëndroni të fortë, të vegjlit e Mi, sepse kjo dhimbje do të jetë afat-shkurtër. Atyre që ndjekin bishën dhe profetin e rremë do t'ju jepen njohuri, sipas Fuqisë së Dorës Sime, për t'i kthyer ata në Zemrën e Birit Tim. Nëse ata e refuzojnë Dhuratën, atëherë ata do të jenë të humbur dhe do të pësojnë të njëjtën vuajtje që e pret mashtruesin i cili do të hidhet në humnerë përjetësisht.   

Kurorëzimi i profetit të rremë do të festohet nga grupet Masonike në të gjitha vëndet, të cilët planifikojnë fazën e fundit të persekutimit për të gjithë fëmijët e Mi.

Ata që do të festojnë me atë dhe që dinë më mirë se kaq, me kalimin e kohës do të ndjejnë më shumë dhimbje se ata që tashmë e njohin të Vërtetën.

Prisni tani me kurajo dhe shpresë sepse e gjithë kjo duhet të ndodhi para se Mbretëria e Lavdishme e Birit Tim të shfaqet.

Ju duhet t'i premtoni besnikërinë tuaj Birit Tim të dashur gjatë gjithë kohës dhe të refuzoni pranimin e gënjeshtrave. Nëse, apo kur t'ju kërkojnë të merrni pjesë në një Meshë të re, dijeni se ai do të jetë mallkimi më i madh i shkaktuar ndonjëherë nga Satani kundër fëmijve të Mi.

Dijeni se Qielli do t'ju udhëheqi dhe se, duke pranuar dhimbjen me dinjitet, ju do të ndihmoni Birin Tim të përmbushi premtimin final.

Ati juaj i Dashur
Hyji Më I Larti

Mesazhi origjinal ne anglisht: