Saturday, 23 March 2013

Jesusi: “Koha për ndarjen është së shpejti dhe ju duhet të pregatiteni”


E Enjte, 21 Mars 2013, ora 20:00

Bija Ime e dashur, sa thyhet Zemra Ime për shkak të trishtimit, që po ndjehet nga shpirtrat që janë çorjentuar për arsye të largimit të papës Sim të fundit, Benedikti Im i dashur.

Ju, shpirtrat e Mi të dashur, ndjeheni kaq të hutuar dhe disi të vetmuar. Unë e ndjej dhimbjen tuaj dhe ju duhet të luteni fort për Dorën Time të Mëshirës, që Unë të mund të arrij të ngushëlloj zemrat tuaja të trishtuara.

Kjo do të jetë një kohë tradhëtie për ty, bija Ime, pasi shumë nga ata që kanë mbajtur anën e këtij Misioni të Shenjtë do të largohen. Ti duhet ta shtosh kohën që kalon në Adhurimin Eukaristik në 7 ditë në javë  dhe vetëm atëherë do të jesh në gjëndje të ecësh e vetme dhe pa frikë, për të kryer detyrat, që Unë do të jap, shumë prej të cilave do të jenë jashtëzakonisht të vështira.

Ju duhet të qëndroni të fortë, të gjithë ju, në këtë kohë. Ju nuk duhet të dëgjoni ato zëra të mospranimit, që do të acarojnë nervat e tua dhe që do të shtohen në numër të madh ndërsa vjen Java e Shenjtë.

Çdo fyerje, çdo gënjeshtër, çdo kundërshtim djallëzor ndaj këtyre, Mesazheve të Mia të Shenjta për botën, do të jenë kryqi yt për t'u mbajtur për 10 ditët e fundit. As edhe për një moment nuk do të lejoheni ju, ndjekësit e Mi, të pushoni, të luteni, apo të meditoni mbi Fjalën Time Më Të Shenjtë.

Kini kujdes se pa mbrojtjen e Rozares së Shenjtë, e cila duhet të thuhet përditë, se ju do ta lini veten të hapur ndaj dyshimeve, që nuk vijnë nga Unë.

Koha për ndarjen është së shpejti dhe ju duhet të pregatiteni. Unë dëshiroj t'ju jap një hir të veçantë për t'ju ndihmuar t'i bëni ballë persekutimit dhe presioneve, që do të vihen mbi ju, për t'ju inkurajuar të tërhiqeni nga Mesazhet e Mia. Do të duhet besim i madh, mirëbesim dhe nerva çeliku, për t'u përqëndruar në Fjalën Time të Shenjtë, dhe prandaj, ju duhet të thoni këtë Fushatë Lutje, një herë në ditë, që tani e tutje.

Fushata e Lutjes (102) Për të ruajtur fenë dhe besimin në Mesazhet e Zotit për botën.

“Më i dashuri Jesus, kur unë bie, më ngri lart.
Kur kam dyshime, më ndriço mëndjen.
Kur jam në hidhërim, më trego Dashurinë Tënde.
Kur unë kritikoj, më ndihmo të qëndroj i heshtur.
Kur unë gjykoj një tjetër në publik, vulosi buzët e mia.
Kur unë shpreh blasfemi, në Emrin Tënd, më fal dhe më kthe në mbrojtjen Tënde.
Kur më mungon guximi, më jep shpatën që më duhet për të luftuar dhe shpëtuar shpirtrat që Ti dëshiron.
Kur i rezistoj Dashurisë Tënde, më ndihmo të dorëzohem dhe ta braktis vetveten, plotësisht, në kujdesin Tënd Dashamirës.
Kur unë largohem, më ndihmo të gjej Udhën e të Vërtetës.
Kur e vë në pyejtje Fjalën Tënde, më jep përgjigjen që unë kërkoj.
Më ndihmo të jem i duruar, i dashur, dhe i sjellshëm ndaj atyre që të mallkojnë Ty.
Më ndihmo të fal ata që më fyejnë dhe më jep hirin që më duhet për të ndjekur Ty deri në fund të tokës. Amin.”

Shkoni, ndjekësit e Mi të shtrenjtë, dhe kujtoni se detyra juaj është ndaj Meje, Kishës suaj dhe Mësimeve të Mia. Merreni Shpatën e Shpëtimit dhe me atë luftoni me Mua për të marrë çdo shpirt të vetëm, përfshi edhe ata që mëkatojnë kundër Meje, në Mbretërinë Time.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: