Friday, 8 March 2013

Jesusi: “Kisha Ime në tokë do të sulmohet dhe kjo do të thotë se Trupi Im do të Kryqëzohet përsëri, ashtu si është thënë”


E Dielë, 3 Mars 2013, ora 11:45

Bija Ime e dashur, mos u trëmb nga sulmet, që janë shtuar kundër teje, sepse Unë Jam me ty në çdo sekondë për të bërë më të fortë. Me trishtim të them se ti do të pësosh shumë abuzime gojore, për shkak të kohës së këtij Planit Tim të Shpëtimit.

Sepse kjo është koha, në të cilën, jo vetëm Katolikët e zjarrtë do të testohen në besimin dhe besnikërinë e tyre ndaj Meje, por do të jetë një nga sprovat më të mëdha për të gjithë Kristjanët në çdo pjesë të botës.

Atyre që të akuzojnë ty për herezi, Unë ju them këtë. Unë, Jesu Krishti, kurrë nuk gënjej, sepse Unë Jam e Vërteta. Unë kurrë nuk do t'ju mashtroja, sepse kjo nuk do të ishte e mundur. Dijeni se Kisha është Trupi Im. Kisha Ime në tokë do të sulmohet dhe kjo do të thotë se Trupi Im do të Kryqëzohet përsëri, ashtu si është thënë. Me këtë, Unë dua të them, se Trupi Im nuk do të jetë më I Pranishëm, në momentin që Eukaristia e Shenjtë është hedhur poshtë nga ministrat në Selinë e Shenjtë të Rromës. Kjo do të bëhet një realitet dhe ju duhet t'i ktheni shpinën.

Unë ju kërkoj të luteni për të gjithë fëmijët e Zotit – të gjithë shërbëtorët e Mi të shenjtë, përfshi edhe profetët e rremë të gabuar. Megjithatë, Unë kurrë nuk do t'ju kërkoja të luteni për antikrishtin, sepse kjo nuk është e mundur.

Zgjohuni, të gjithë ju, dhe dëgjoni atë që duhet t'ju them Unë. Ju nuk duhet të shkaktoni panik, dëshpëroheni apo të humbni shpresë, sepse ky turp do të jetë vuajtja finale, që fëmijët e Zotit do të duhet të dëshmojnë dhe të durojnë para se Unë të vij përsëri.

Ajo do të jetë dita e Lavdisë së Madhe, Gëzimit të Madhe dhe Ardhja Ime do të sjelli fundin e të ligut, që e ka dëmtuar tokën.

Në vënd të frikës, gëzoni. Ju duhet të prisni me padurim Ardhjen Time të Dytë, sepse Unë sjell me Vete, Parajsën e Re, që ju është premtuar.

Kur të mbani Kryqin Tim, do të jetë gjithmonë e vështirë. Kohët që ju po jetoni tani, sjellin me vetë një formë kryqëzimi, të cilin shumë nga Kristjanët do ta kenë të vështirë ta durojnë – kaq e madhe do të jetë dhimbja e tyre.

Ata shpirtra të gjorë, që nuk besojnë se Unë flas të Vërtetën, përmes këtyre Mesazheve, duhet ta pyesin veten për këtë. A besoni në Biblën e Shenjtë dhe profecitë e deklaruara brënda kapakëve të tyre? A besoni në antikrishtin dhe zbulimet rreth mashtruesit të rremë i cili do të zërë Fronin e Piterit me anë të mënyrave dinake? Nëse besoni, atëherë pranojeni se kjo është koha që këto ngjarje të shfaqen para syve tyaj. Nuk është për të ardhmen – po ndodhin tani. Pranojeni këtë me kurajo dhe ejani tek Unë me besim të plotë, sepse Unë ju dua. Unë dua që ju t'i mbani sytë hapur. Ju nuk duhet të largoheni nga e Vërteta.

Urrejtja tani ka filluar. Kur ju e refuzoni Kupën Time, ju më pengoni Mua të shpëtoj shpirtrat që më duhen për të përfunduar Besëlidhjen e premtuar Atit Tim.

Unë ju bekoj. Unë pres me dëshirë që të hapen zemrat tuaja dhe Unë t'ju marr në Mbretërinë Time të Lavdishme.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: