Monday, 18 March 2013

Jesusi: “Agonia Ime po ndjehet nga të gjithë shenjtorët dhe ëngjëjt në Qiell, se koha për Apokalipsin është afër”


E Shtunë, 16 Mars 2013, ora 12:40

Bija Ime e dashur, çfarë inati, çfarë zemërimi dhe çfarë frike po ndjehet nga ata që refuzojnë të pranojnë Kupën Time të Vuajtjes në këtë këtë kohë.

Zemërimi i Satanit, kundër këtyre Mesazheve, do të rritet shpejt dhe çdo përpjekje do të bëhet për të dënuar ty, bija Ime.

Vuajtja duhet të pranohet nga ty, për arsye të dorëzimit tënd ndaj Vullnetit Tim të Shenjtë, që do të jetë sipas teje. Prandaj ti, bija Ime, duhet të qëndrosh e heshtur kur britmat e bishës dhe të atyre shpirtrave të shkretë që ai përdor për të sulmuar ty, të vazhdojnë. Unë e them këtë tek të gjithë dishepujt e Mi të dashur besnik – qëndroni të palëkundur. Mbajeni kokën poshtë në shërbim të përulët dhe ofrojini vuajtjet tuaja për ata shpirtra që nuk do ta pranojnë Dhuratën e të Vërtetës. 

Ata përgjegjës për infiltrimin e Kishës Sime në tokë kanë zgjedhur kohën e Kreshmës, qëllimisht, për të më fyer Mua, Jesusin e tyre, që vdiq në agoni për të shpëtuar shpirtrat e tyre.

Kaq të infektuar janë ata, ata që enden korridoreve të Rromës, sa shenja më e madhe do të duket në rrëmujën që të zhvillohet, kur ata i përmbahen urdhërimeve të mashtruesit. Rrëmujë, trazira, përçarje dhe kontradikta do të shihen ngado në Rromë. Kjo parregullsi vjen nga Satani sepse ajo nuk mund të vij nga Zoti.

Zemërimi vjen nga i ligu dhe inati i tij është i dukshëm kur Drita Ime përhapet mes fëmijve të Zotit. Bëje të ditur se kur sulmet e një natyre kaq të egër po kryen mbi një tjetër, në Emrin Tim, është Prania Ime ajo që e provokon një reagim të tillë.

Vetëm Unë, Jesu Krishti, dhe ndjekësit e Mi mund të bëhemi objek i një abuzimi të tillë prandaj, kur ju ta shikoni se ajo bëhet e padurueshme, ju lutem të thoni këtë lutje të shkurtër.

 “Unë e ndaj këtë dhimbje me ty, i dashur Jesus, dhe kërkoj që ti t’i bekosh armiqtë e mi dhe ata që të godasin ty, me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë. Amin.”

Konflikti do të vazhdoj dhe Agonia Ime po ndjehet nga të gjithë shenjtorët dhe ëngjëjt në Qiell, se koha e Apokalipsit është afër.

Mbahuni tek Unë, Jesusi juaj, dhe vendoseni gjithë besimin tuaj tek Unë ndërsa Unë ngre Ushtrinë Time të Mbetur, në pregatitje për betejën e shëmtuar për shpirtrat, që shtrihet përpara.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: