Saturday, 30 March 2013

Jo tek Këmbët e Mia ata do të bien. Nuk janë Këmbët e Mia që ata puthin, por të atyre shërbëtorëve të Mi, Ndjekësit e Mi, Mëkatarët e Mi


E Premte, 29 Mars 2013, ora 19:00

Bija Ime e dashur kur Judas Iskariot më tradhëtoi Mua, ai më mbajti Kokën Time dhe më puthi Mua në faqe. Kur ata që drejtojnë Kishën Time thonë se më duan Mua, dhe pastaj më tradhëtojnë Mua, ju do ta shikoni, qartë, puthjen e tyre të tradhëtisë.

Jo tek Këmbët e Mia ata do të bien. Nuk janë Këmbët e Mia që ata puthin, por të atyre shërbëtorëve të Mi, ndjekësve të Mi, mëkatarëve të Mi.

Të tregosh shqetësim për nevojat e njerëzve është e admirueshme. Por kur ju deklaroni mirëqënien fizike të nevojave të njeriut mbi nevojat e tyre shpirtërore nuk jam Unë, Jesu Krishti, ai që ju ndiqni.

Humanizmi nuk është Krishtërim. Të jesh Kristjan do të thotë t'i doëzosh gjithçka tek Unë, ta braktisni veten në përulësi të plotë në Këmbët e Mia. Do të thotë të më lejoni Mua t'ju udhëheq. Do të thotë bindje ndaj Ligjeve të Mia dhe të bëni gjithçka që mundeni për të treguar shëmbullin e Dashurisë Sime për ju të gjithë. Sot Unë u tradhëtova.

Nuk do të kaloj shumë kohë kur ju mund dhe do të mashtroheni sepse menjëherë sa Shtëpia e Zotit të sulmohet nga brënda, asgjë tjetër veçse trazira do të pasojnë. Ju duhet të merrni Kryqin tuaj dhe të më ndiqni Mua sepse së shpejti do t'ju mbyllen sytë dhe ju do të pengoheni dhe bini në errësirë.

Pa Dritën e Zotit ju nuk do të jeni në gjëndje të shikoni.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: