Tuesday, 5 March 2013

Jesusi: “Eukaristia Ime e Shenjtë duhet të vazhdoj të merret nga ju. Ju nuk duhet të ndaloni Sakrificën tuaj ditore, pasi nuk do të jeni ju ata që do të detyrohen të marrin këtë vendim”


E Mërkurë, 27 Shkurt 2013, ora 15:30

Bija Ime e dashur, Meshat ditore do të vazhdojnë për disa kohë dhe Unë i lutem të gjithë ndjekësve të Mi të vazhdojnë t'i marrin ato, si më parë.

Eukaristia Ime e Shenjtë duhet të vazhdoj të merret nga ju. Ju nuk duhet të ndaloni Sakrificën tuaj ditore, pasi nuk do të jeni ju ata që do të detyrohen të marrin këtë vendim. Ajo do të deklarohet të bëhet një lloj i ndryshëm i sakrificës ndaj Zotit dhe ju do ta dini, në çast, kur kjo të ndodhi, sepse ofrimi i Meshës së Shenjtë do të ndalohet nga profeti i rremë. Në vënd të Meshës së Shenjtë do të jetë një ritual pagan për një botë dhe ju, ndjekësit e Mi të dashur, të bekuar me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë do ta njihni atë, për atë që është.

Ju kurrë nuk duhet ta braktisni Kishën që Unë i dhashë botës, e cila është bazuar mbi Mësimet e Mia, dhe Sakrificën e vdekjes Sime në Kryq, që ju është dhuruar me Dhuratat më të Shenjta.

Ju, ndjekësit e Mi të dashur, jeni Kisha Ime. Priftërinjtë dhe klerikët e Mi të dashur, të bekuar me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë, kurrë nuk do të më braktisin Mua. As edhe nuk do t'ju braktisin juve. Dhe prandaj, Kisha Ime do të jetoj, pasi ajo kurrë nuk do të vdesi. Kisha është Trupi Im në tokë, dhe për këtë, ajo kurrë nuk mund të shkatërrohet. Ajo do të goditet, torturohet dhe përbuzet dhe pastaj do të hidhet në shkretëtirë për të vdekur. Në kohën kur çdo përpjekje për të shkatërruar çdo copës të fundit të jetës së saj do të bëhet nga armiqtë e Mi, Kisha Ime do të ngrihet përsëri. Por dijeni, ajo kurrë nuk do të vdesi, edhe pse mund të duket se është kështu.

Kisha Ime në tokë do të zvogëlohet në numër dhe do të bëhet, edhe pse jo për fajin e vet, ushtria e mbetur.

Famulltari Im I Vërtetë, i shpërfillur, do të përpiqet për të udhëhequr fëmijët e Zotit sipas mundësisë së tij më të mirë. Do të jem Unë, Jesu Krishti, që do t'ju udhëheq, do t'ju ngre dhe do t'ju shpëtoj nga e liga që do t'ju imponohet; një ligësi e cila do të ketë një fund të papritur dhe të tmerrshëm, për të gjithë ata që mbajnë anën e antikrishtit dhe skllevërve të tij.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: