Wednesday, 6 March 2013

Jesusi: “Do të jenë vetëm trimat dhe guximtarët mes jush, të cilët më duan Mua më shumë, ata që do të udhëheqin ushtrinë Time drejt shpëtimit”


E Enjte, 28 Shkurt 2013, ora 23:50

Bija Ime e dashur, këto ditë që vijnë sjellin me vete një errësirë të tmerrshme dhe dëshpërim, një gjë kjo e paparë ndonjëher në jetën tuaj.

Kjo errësirë do të jetë e shpirtit dhe do të shkaktohet nga boshllëku i atyre shpirtrave që ndjekin antikrishtin dhe profetin e rremë. Dhimbja e shpirtit, e cila do të imponohet mbi të Krishterët, që do të refuzojë të dëgjojnë herezi, do të jetë e vështirë për t'u duruar.

Unë vetëm ju them këtë, që ta dini në zemrat tuaja se dhimbja e refuzimit që ju ndjeni do të jetë sepse ju, duke e mbështetur Fjalën Time të Shenjtë, do të vuani në Emrin Tim.

Ju kurrë nuk duhet t'i vini në pyetje kërkesat e mëdha, të cilat do të bëhen mbi ju, apo të humbisni besimin, sepse do të jem Unë, Mbreti juaj, ai që e ka Fuqinë të bëj të mundur që ju ta duroni këtë. As edhe nuk duhet të dyshoni se kjo Ushtri e Mbetur, pjesë e të cilës ju do të bëheni për të mbetur të vërtetë ndaj Meje, Jesu Krishtit, nuk është treguar më parë.

Mos dëgjoni ata që do të përpiqen t'ju thonë se ju nuk duhet të besoni në këto, Mesazhet e Mia të Shenjta për botën, sepse ata janë mashtruar. Ju duhet të luteni për ata që nuk e kanë forcën apo Shpirtin e dijes dhe që do të zgjedhin kthesën e gabuar në rrugë. Shumë që do të ndjekin profetin e rremë, do të përpiqen t'ju tërheqin edhe ju drejt asaj rruge.

Vëllai do të luftoj kundër vëllait dhe motrës, babai kundër birit, nëna kundër vajzës – të gjithë në kërkim për të ndjekur të Vërtetën, por sa shumë prej tyre nuk arrijnë të shikojnë gabimet e mësimeve të profetit të rremë dhe do të jenë të humbur për Mua.

Do të jenë vetëm trimat dhe guximtarët mes jush, të cilët më duan Mua më shumë, ata që do të udhëheqin ushtrinë Time të mbetur drejt shpëtimit. Ata do të sjellin me vetë biljona shpirtra, nën Drejtimin Tim, drejt shpëtimit. Prandaj dhe ju kurrë nuk duhet të dorëzoheni.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: