Sunday, 11 November 2012

Hyji Atë: “Hierarkia e të gjithë ëngjëjve në Qiell po mblidhen në katër cepat e tokës në këtë kohë”

E Martë, 6 Nëntor 2012, ora 22:45

Bija Ime e dashur, hierarkia e të gjithë ëngjëjve në Qiell mblidhen në katër cepat e tokës në këtë kohë. Ata po pregatiten tani për sulmin e ndëshkimeve që do të lëshohen mbi njerëzimin.

Të gjitha këto duhet të ndodhin- stuhitë, luftrat, zia e bukës dhe diktatura – do të bien mbi tokë ndërsa beteja po fillon, ashtu si është parashikuar.

Toka do të tundet në kater cepat e globit dhe shumë do të tronditen, sepse ata kurrë nuk kanë parë të ndodhin trazira të tilla para tyre.

Ju, fëmijët e Mi, jeni në ditët e fundit dhe periudha që shtrihet përpara do të jetë e vështirë. Ju që jeni besnik ndaj Meje dhe e vini gjithë besimin tuaj tek Unë, do t'i rezistoni këtyre trazirave.

Shumë ndryshime do të shpërthejnë tani në botë dhe ju që e dini të Vërtetën do të jeni mirënjohës. Ju do ta kuptoni se, kur kjo do të thotë fundin e ditëve që ju keni njohur deri tani, do të jetë gjithashtu një periudhë, ashtu si është parashikuar, që do të shënoj një fillim të ri. Një fillim I ri. Një parajsë e Re në tokë.

Kjo do të thotë liri, fëmijë. Ju do të merreni rrëmbimthi në Krahët e Mi për të pritur banesën e re që Unë me kujdes e kam krijuar për të gjithë ju.

Për shumë njerëz kohët do të jenë të vështira për tu duruar,  por vetëm ata që e pranojnë të Vërtetën do të rezistojnë dhe përparojnë, sepse ata do të jenë të mbrojtur.

Vula Ime duhet të përhapet. Dashuria Ime duhet të bëhet e njohur tek çdo fëmij I Imi, i çdo feje, besimi dhe sidomos atyre që nuk më njohin Mua, si dhe ata që e refuzojnë Egzistencën Time.

Unë e pregatis ushtrinë Time në Qiell, ashtu si pregatis ushtrinë Time në tokë.

Së bashku ne do të luftojnë të ligun, që do të prezantohet nga çdo shtet mbi njerëzit e tyre të pashpresë.

Nëse ju ngriheni dhe refuzoni të pranoni Vulën e Bishës, Unë do t’ju mbroj.

Qëndrat, e organizuara nga profetët e Mi nëpër vite, do të dalin secila si një oazë në shkretëtirë. Këtu ju do të jeni në gjëndje të deklaroni besmikërinë tuaj ndaj Meje, Atit tuaj. Këtu ju mund të mblidheni për tu lutur për shpirtrat e atyre që do të humbasin nën fuqinë e antikrishtit.

Lutuni, lutuni, lutuni. Koha juaj është shënuar dhe Ardhja e Dytë e Birit Tim do të ndodhi së shpejti.

Vetëm Unë, Ati juaj I dashur, e di këtë datë. Madje dhe Biri Im I shtrenjtë, Jesu Krishti, nuk ka dijeni për atë. Por dijeni këtë.

Ndërsa ju jeni duke u pregatitur përmes kësaj dhe Misioneve të tjera, atëherë do t’ju lajmërohet papritur, por do të jetë tepër vonë për shumë të tjerë të kthehen mbrapsh. Në të kundërt ata do të vrapojnë.

Qëndroni të fortë, bijtë e Mi. Plani Im është të shkatërroj bishën dhe të shpëtoj secilin nga fëmijët e Mi. Lutjet tuaja mund të Më ndihmojnë Mua për të shpëtuar secilin nga shpirtrat e shtrenjtë.

Hyji Më I Larti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-the-hierarchy-of-all-the-angels-in-heaven-gather-at-the-four-corners-of-the-earth-at-this-time/