Tuesday, 6 November 2012

Jesusi: “Do të jetë prej dorës së tyre që vetëtimat, tërmetet dhe tsunami do ta godasin tokën”

E Shtunë, 27 Tetor 2012, ora 21:35

Bija Ime e dashur, është një plan për të filluar një valë të madhe predikimesh globale.

Ky predikim nuk të jetë i Zotit. Në të kundërt, do të predikohet një gënjeshtër, që do të deklaroj se Zoti nuk dhe as mund të egzistoj.

Ata do të thonë, duke përdorur arsyen njerëzore dhe vlerësimin shkencor, se Zoti është thjesht një pjellë e imagjinatës së njeriut.

Ky predikim nuk është i rastësishëm, por është një fushatë e planifikuar dhe e kordinuar mirë nga ata ateistë, besnikëria e të cilëve është me të ligun.

Zemrat, mëndjet dhe shpirtrat e tyre janë vjedhur nga Satani, që përdor krenarinë e intelektit të tyre njerëzor për të shpallur me arrogancë gënjeshtrat për të bllokuar të Vërtetën. 

Ky është një plan për të kthyer zemrat e njerëzve ngado në gur, ashtu si zemrat e tyre që janë të ftohta dhe pa dashuri. Pastaj do të jetë një lajmërim, se një fe e re zëvendësuese do të futet në ligj.

Kjo fe e një bote do t'i bëj nderime bishës, sepse do të jetë nga dora e skllevërve të mbretit të errrësirës që kjo ligësi do të ndodhi.

Ateistët që do ta krijojnë këtë plan janë ndjekësit e devotshëm të Satanit.

Mos kini asnjë dyshim – ata e adhurojnë bishën dhe nuk mendojnë fare për lëndimin dhe torturën që veprat e tyre do të shkaktojnë.

Misioni i tyre është të shkatërrojnë besnikërinë ndaj një Zoti të Vërtetë, Zoti që I do secilin nga fëmijët që Ai krijoi. Ata do t'i refuzojnë përpjekjet që tani po bëhen nga Qielli për të shpëtuar njerëzimin nga shkatërrimi final.

Do të jetë nga dora e tyre që vetëtimat, tërmetet dhe tsunami do të godasi tokën.

Ata do të ndalohen.

Ata do të vuajnë tmerrësisht dhe fundi I tyre i mundimshëm është parashikuar.

Beteja e Armagedonit do të jetë e ashpër, sepse Zoti nuk do të rri më dhe të lejoj infektime të tilla.

Ndëshkime të tmerrshme, të një madhësie të tillë, do të fshij nga faqja e dheut ata barbarë që e refuzojnë Fjalën e Zotit.

Lutja tek Zoti për të kërkuar Mëshirë është e vetmja mënyrë për të dobësuar ndëshkime të tilla.

Lutjet tuaja, duke lypur për faljen e mëkateve të tyre, është e vetmja mënyrë me të cilën mund të shpëtojnë këta shpirtra.

Bija Ime, shumë shkatërrime do të jenë si rezultat i punës së keqe, që këto grupe ateiste kanë për qëllim të ushtrojnë në tokë.

Shumë nuk e dinë seriozitetin e veprimeve të tyre.

Shumë, prapë se prapë, nuk e dinë me saktësi se çfarë ata bëjnë, sepse ata janë gënjeshtarë.

Ata nuk besojnë në Zot, sepse ata kanë zgjedhur kundërshtarin e Tij, djallin, si zotin e tyre sipas zgjedhjes së tyre të lirë.

Ajo që ata kërkojnë është të vjedhin shpirtra.

Hyji Ati Im do të ndërhyj, sipas Fuqisë së Tij, jo thjesht t'i ndëshkoj ata, por të shpëtoj shpirtrat para se ata të rrëmbehen prej Tij.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/it-will-be-by-their-hand-that-lightening-earthquakes-and-tsunamis-will-strike-the-earth/