Saturday, 10 November 2012

Jesusi: “Udha drejt mbretërisë Sime të përjetshme është e shtruar me gurë dhe shkëmbinj të mprehtë”

E Dielë, 4 Nëntor 2012, ora 17:45

Bija Ime e dashur, mos lejo asnjë njeri të mendoj, se ai mund të mbetet i fortë në besimin e tij, pa ju dashur të luftoj për këtë të drejtë.

Janë shumë pengesa që e bllokojnë besimin tuaj tek Zoti dhe vetëm ata që rezistojnë në lutje mund ta mbajnë flakën e dashurisë për Zotin të ndezur në shpirtrat e tyre.

Udha drejt mbretërisë Sime të përjetshme është e shtruar me gur dhe shkëmbinj të mprehtë. Është njësoj sikur të ecësh këmbëzbathur për milje të tëra, ku ndjen çdo çarje, çdo dhimbje të mprehtë dhe ku ju do të rrëzoheni për çdo hap që bëni. Prandaj dhe shumë shpirta me tendenca të mira bien përgjatë rrugës, sepse udhëtimi është kaq i vështirë.

Kur ju më ndiqni Mua, udhëtimi juaj do të jetë gjithmonë i dhimbshëm.  Kurrë nuk do të jetë e lehtë, deri sa ju të thoni: “Jesus merre dhimbjen time, më shëro dhe merre kryqin tim”.

Vetëm atëherë ju do ta keni më të lehtë të ndiqni udhëtimin Tim drejt mbretërisë Sime të lavdishme.

Kryqëzimi do të përjetohet tani në çdo fazë nga të gjithë ata që e duan Zotin – deri në ditën e fundit.

Deri në Ardhjen Time të Dytë, Kristjanët dhe të gjithë ata që e duan Atin Tim, Hyjin Më të Lartin, do t'ju duhet të durojnë vuajtjet e Mundimeve të Mia.

Do të filloj me akuzat se Zoti nuk egziston.


Unë jam mohuar si Biri I Zotit. Këtë herë, Hyji Më I Larti do të refuzohet.


Të gjitha ata besimtarë do të sulmohen dhe persekutohen, kur ligjet pagane të kohëve të kaluara do të kthehen. Prapë, shumë njerëz, të cilët nuk i dinë udhët e Zotit, nuk do ti vënë re ligësi të tilla, kaq të preokupuar do të jenë me plotësimin e kënaqësive të tyre personale.

Pastaj do të vijnë ndëshkimet drejtuar ndaj atyre që guxojnë të tregojnë besnikëri ndaj një Zoti të Vërtetë në publik. Ata nuk do të tolerohen dhe do t'ju duhet të fshihen për të nderuar Atin Tim.

Sakrifica ditore, Meshat, do të ndalojnë gradualisht, ashtu si është parashikuar, sepse profeti i rremë do të deklaroj një formë të re të mbajtjes së Meshës dhe formati iI vjetër nuk do të jetë më i vlefshëm, do të thotë ai.

Prezenca ime në Eukaristinë e Shenjtë do të ndalohet dhe Ushqimi I Jetës nuk do t'i ushqejë më fëmijët e Zotit. Dhe pastaj do të bjer Dora e Zotit mbi të pafetë që guxojnë të thonë se flasin në Emrin e Zotit. Aleanca e tyre ndaj bishës do të influencoj shumë dhe do të çoj në burgun e errësirës ata që janë të mashtruar.  

Përçarja do të shtohet, deri sa përfundimisht ata, të gjithë fëmijët e Zotit, do t'ju duhet të zgjedhin. Ata ose do të ndjekin iluzionin e rremë të paraqitur nga profeti i rremë, i cili do të thotë se flet në Emrin e Zotit, ose ata do të ndjekin të Vërtetën.

Kurrë mos besoni se ju do të jenë mjaft të fortë ti rezistoni këtij presioni nga priftërinjtë e rremë që do ta përfaqësojnë bishën. Influenca e tyre do të jetë e madhe. Pa ndihmën Time, ju do të tundoheni ti ktheni shpinën Mësimeve të Mia.

Zgjohuni para se këto kohë të vijnë. Më thërrisni Mua çdo ditë për ndihmën Time.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-road-to-my-eternal-kingdom-is-riddled-with-sharp-stones-and-boulders/