Tuesday, 20 November 2012

Unë kam një Mesazh, që duhet t’ja jap Popullit Amerikan

E Shtunë, 17 Nëntor 2012, ora 19:00

Bija Ime e dashur, Unë kam një Mesazh që duhet t'ja jap popullit Amerikan.

Ndjekësit e Mi të dashur, ju duhet t'i kushtoni vëmëndje tani Fjalës Sime të Shenjtë dhe të dëgjoni.

Ju po pësoni shumë persekutim për shkak të mëkateve të bashkqytetarëve tuaj dhe atyre që janë në kontroll të ligjeve tuaja mbi abortin. Ky mëkat më i madhi, prej të cilit ju jeni fajtor mbi miljona herë, e ka copëtuar Zemrën Time sikurse një shpatë e ka shpuar atë disa herë.

Mëkatet tuaja të imoralitetit dhe dashuria juaj për pasurinë materiale më fyen Mua thellësisht. Ju nuk keni asnjë besnikëri ndaj Meje ashtu si pritet prej jush. Ju që jeni larguar nga e Vërteta, duhet të më thërrisni Mua që t'ju hap sytë.

Unë i dua të gjithë fëmijët e Zotit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por kam frikë se mëkati ka krijuar një hendek kaq të gjërë sa shumë prej jush do të bien në një humnerë dëshpërimi, nëse nuk e pranoni Egzistencën e Zotit.

Është e rëndësishme që ju të luteni fortë pasi fuqia e Satanit ka infiltruar shumë nga ligjet tuaja. Ligjet, që shumë prej të cilave do të krijohen nga ata ateistë mes jush, do të jenë një neveritje në Sytë e Atit Tim.

Sa lotoj për shkak të mashtrimit që po ju paraqitet. Shëbëtorët e Mi të shenjtë mes jush do të shtypen si insekte nën këmbët e atyre liderave që më mohojnë Mua, Jesusin tuaj.

Kjo është një kohë kur lutja duhet të jetë qëllimi juaj ditor, që kombi tuaj të shpëtoj dhe të përfshihet mes 12 kombeve të Mia në Parajsën e Re.

Këtu është një Fushatë Lutje (85) për të shpëtuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga dora e mashtruesit.

O Jezus i dashur, mbuloje kombin tonë me mbrojtjen Tënde më të shtrenjtë. Na i fal mëkatet tona kundër Urdhërimeve të Zotit. Ndihmoje popullin Amerikan të kthehet tek Zoti. Hape mëndjen e tyre drejt Udhës së Vërtetë të Zotit.

Hapi zemrat e tyre të ngurta, që të mirëpresin Dorën Tënde të Mëshirës. Ndihmoje këtë shtet t’i bëj ballë blasfemive, që do të imponohen mbi ne për të na detyruar të mohojmë Praninë Tënde.

Ne të lutemi, Jesus, të na shpëtosh, të na mbrosh nga të gjitha të këqijat dhe pushtoje popullin tonë në Zemrën Tënde të Shenjtë. Amen.

Shkoni, populli Im, dhe kurrë mos kini frikë të tregoni dashurinë tuaj për Mua; dhe kurrë të mos mohoni Krishtërimin tuaj.

Jezusi juaj

Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/17/i-have-a-message-which-i-must-impart-for-the-american-people/