Sunday, 18 November 2012

Jesusi: “Besimtarëve të Kishës Katolike të Rromës do t’ju duhet të mbajnë Meshë nëpër streha apo në Kishat e sigurta”

E Dielë, 11 Nëntor 2012, ora 22:00

Bija Ime e dashur, ju duhet të mblidheni së bashku dhe të kërkoni ata shpirtra që janë të paditur për të Vërtetën.

Shtrihini krahët tuaj. Tregojuni të dëgjojnë të Vërtetën. Jeta dhe shpirti i tyre mund të humbasi, nëse ju nuk i ndihmoni të vijnë tek Unë.

Fushata, Misioni i Kishës së mbetur në tokë, do të jetë po aq sfiduese sa ato në Mesjetë. Ajo nuk do të përfshij luftra fizike, kur një ushtri bën një betejë në një luftë të zakonshme.

Kjo do të jetë një luftë shpirtërore, edhe pse disa luftra do të jenë shkaku, për miljona grupe lutjesh të ngritura për të dobësuar fuqinë e antikrishtit.

Këto lutje janë të shkruajtura në Qiell dhe premtojnë Hire të jashtëzakonshme.

Ato kanë vetëm një qëllim dhe ai është që të shpëtojnë shpirtrat e gjithsecilit; të çdo fëmije, çdo besimi, çdo seksi, çdo besimi fetar dhe ateisti. Kjo është dëshira Ime më e madhe.

Ju, dishepujt e Mi, jeni nën drejtimin Tim. Hiret që Unë kam hedhur tashmë mbi ju po japin fryt. Së shpejti forca që Unë do ta jap, përmes hireve të Fushatës së Lutjeve, do të tërheqi mijra shpirtra të rinj.

Ju mund të mendoni se si një grup i vogël lutjesh mund të arrij konvertime të tilla? Përgjigja është e thjeshtë. Kjo ndodh sepse ju jeni të mbrojtur nga Ati Im dhe të drejtuar direkt nga Unë që të arrini sukses. Ju nuk mund të humbisni. Në një kohë që do të përjetoni shumë shpërqëndrim dhe debate, si dhe luftë të brëndshme shpirtërore, që pritet në këtë punë, Unë do të jetë gjithmonë krahë jush.

Kujtoni se tani ne po pregatitemi për rënien e shërbëtorëve të Mi të shenjtë, që do të jetë si rezultati i përçarjes që do të vij dhe që do të shpërthej në Kishat Kristjane.

Kështu që kur ushtria e mbetur do të udhëhiqet nga priftërinjtë dhe klerikët e tjerë Kristjanë, shumë do të jenë shërbëtorë të thjeshtë, pasi do të jetë një kohë kur nuk do të ketë mjaft priftërinj.

Ju, dishepujt e Mi, duhet të mblidheni dhe të rezervoni Kungimin e Shenjtë sepse do të jetë vështirë të gjenden. Ata mës jush, që janë besimtarë të Kishës Katolike të Rromës, do tj'u duhet të mbani Meshë nëpër streha apo Kisha të sigurta.

Një mision, i ngjajshëm me persekutimin e Nazistëve Gjerman ku Çifutët ndiqeshin, do të krijohet për të zhdukur të ashtuquajturit tradhëtarë të Kishës për një Botë të Re, që do t'ju thonë se është për të gjitha fetë.

Ju do të akuzoheni për njollosjen e Meshës dhe kjo formë e re prezantimi i Meshës, ku Unë nuk do të jem I pranishëm në Eukaristinë e Shenjtë, sepse kjo do të jetë një neveri në Sytë e Atit Tim.

Trupi dhe Gjaku Im do të jetë i pranishëm në Meshat e mbajtura në ato qëndra dhe streha ku ju premtoni besnikëri ndaj Kungimit të Shenjtë për ta bërë Sakramentin e Sakrificës së Shenjtë të Meshës të jetë e vërtetë dhe e pranuar nga Ati Im.

Unë do të vazhdoj t'ju udhëzoj ndërsa vazhdoni të ngrini Grupe Lutjesh ‘Jesusi për Njerëzimin’ nëpër botë.

Shumë janë formuar tashmë çdo ditë. Unë falenderoj ata që i kanë ndjekur udhëzimet e Mia dhe tregojnë bindje.

Të jeni të qetë, ju duhet të jeni më konfident. Lëreni frikën mënjanë sepse nuk vjen nga Unë. Ne tani po rritemi dhe po përhapemi në çdo cep të tokës. Së shpëjti të gjithë do të ndjekin dhe kur kjo të ndodhi, lutjet do të ndryshojnë botën përmes konvertimit.   

Unë ju dua të gjithëve ju. Unë jam mirënjohës dhe i prekur që ju më përgjigjeni Mua menjëherë përmes këtij Misioni të rëndësishëm, më i madhi i orkestruar ndonjëherë për t'i sjellë të gjithë mëkatarët në shtëpi tek Ati dhe të sigurtë nga influenca dhe tundimet e bishës.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/roman-catholics-will-need-to-hold-masses-in-refuges-or-churches-of-safety/