Sunday, 4 November 2012

Jesusi: “Ju nuk duhet të lejoni frikën për të ardhmen t’ju pushtoj, sepse kjo nuk është dëshira Ime”

E Dielë, 21 Tetor 2012, ora 17:50

Bija Ime e dashur, sa shumë njerëz që i pranojnë Mesazhet e Mia shqetësohen kot për të ardhmen e botës. Kjo është e kuptueshme.

Ata kurrë nuk duhet të ndjehen se duhet të lëshojnë gjithçka dhe të lënë pas dore jetën e përdithshme, punën dhe familjet e tyre apo dhe të dashurit e tyre për të shpëtuar shpirtrat.

Unë, Jesusi juaj, do të kujdesem për të Mitë, gjithmonë. Ju nuk duhet të keni aspak frikë nga Unë. Ajo që Unë kërkoj është lutjet tuaja për të shpëtuar shpirtrat.

Ju nuk duhet të lejoni frikën për të ardhmen t'ju pushtoj, sepse kjo nuk është dëshira Ime.

Megjithatë, Unë e pres kohën tuaj në lutje dhe sakrificë, ashtu si ju kam udhëzuar në këto Mesazhe. Vazhdoni me jetën tuaj të përditshme, edhe pse Fjala Ime e Shenjtë do të ndryshoj pikëpamjen tuaj se si e shikoni jetën, përgjithmonë.

Ju kurrë nuk do të ndjeheni njësoj rreth gjërave të botës; ashtu si i konsideronit në të shkuarën. Kur ato do të vazhdojnë të jenë pjesë e jetës suaj, ato nuk do të kontrollojnë më jetën tuaj.
Ju duhet të kujtoni se ju nuk mund t'i shërbeni dy zotërive, sepse është vetëm një dhe ai është Zoti.

Unë nuk pres që dishepujt e Mi të lënë gjithçka dhe të më ndjekin Mua. Unë nuk pres që ndjekësit e Mi të largohen nga përgjegjësitë e tyre ditore për të ndjekur Mesazhet e Mia. Jo, ajo që kërkoj është dashuria juaj. Ju duhet të ndiqni Ligjet e Zotit. Bëheni jetën tuaj sipas Mësimeve të Mia. Nderojini Sakramentet. Tregoni dashuri ndaj njëri tjëtrit dhe lutuni për shpirtrat e atyre që nuk mund të ndihmojnë veten.

Shkoni në paqe, me dijen se Mëshira Ime është e madhe dhe Dashuria Ime për njërëzimin do të kapërcej veprat e bishës dhe vuajtjet e tmerrshme që ai shkakton në këtë botë.

Të jeni në paqe. Unë ju bekoj.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/you-must-not-allow-fear-of-the-future-to-overwhelm-you-for-that-is-not-my-desire/