Sunday, 11 November 2012

Shumë nga njerëzimi do të pastrohet dhe atëherë do të jetë gati për Epokën e Paqes të pritur prej kohësh

E Mërkurë, 7 Nëntor 2012, ora 21:28

Bija Ime e dashur, e gjithë bota do t’i ndjej ndryshimet, pasi çdo vënd do të përjetoj një qetësi dhe një gjëndje pritjeje, dhe prapë shumë nuk do ta kuptojnë përse ndodh kjo.

Jeta do të ndryshoj dhe për ata që besojnë tek Unë, do të presin shumë në të ardhmen.

Mendojeni botën si të ishte një person që vuan nga një sëmundje e tmerrshme. Ai duhet të vuaj, të ndjej dhimbjen dhe të duroj periudhën gjatë së cilës sëmundja trajtohet nga doktori i tij.

Shumë njerëz reagojnë shpejt ndaj trajtimit. Të tjerët më ngadalë. Të tjerët nuk reagojnë fare.

Disa pacientë kanë shpresë dhe shpresojnë se trupi i tyre duhet të duroj një trajtim të dhimbshëm disa herë para se të ndjehen mirë dhe të shëndetshëm përsëri.

Bota po vuan nga një infektim i shkaktuar nga influenca e Satanit ku ai dhe djajtë e tij, joshin, tundojnë dhe bindin fëmijët e Zotit se mëkati nuk egziston.

Ata zhyten nga një krizë e shpirtit tek tjetra. Sa e dëshpërojnë Atin Tim të dashur. Sa shumë dhimbje ju duhet të durojnë para se të jetojnë jetën në mënyrën me të cilën e diktojnë Ligjet e Zotit.

Por kur kjo sëmundje është trajtuar dhe dhimbja ka ikur më pas, shumë nga njerëzimi do të jenë pastruar dhe atëherë do të jetë gati për Epokën e Paqes të pritur prej kohësh. Epoka e Paqes, e premtuar tek të gjithë ata që ndjekin Mësimet e Zotit, do të presi ata që e kanë shpenguar veten para Syve të Mi.

Secilit prej jush do t'i tregohet e Vërteta. Pastaj ju do të jeni në gjëndje të dalloni midis shëmtisë së mëkatit dhe pastërtisë që kërkohet për të hyrë në Mbretërinë Time të Lavdishme.

Kur çdo personi t'i jetë treguar e Vërteta, askush nuk do ta vërë atë në dyshim, por jo të gjithë nuk do ta mbështesin atë.

Është koha për njerëzimin të shikoj se çfarë ka ndodhur në botë për shkak të lakmisë, egoizmit dhe dashurisë për veten. Asnjë konsideratë nuk tregohet për mirëqënien e atyre që janë më fatkeq në jetë. Ka fare pak konsideratë për jetën njerëzore.

Ju duhet ta hidhni poshtë arrogancën tuaj, sepse nëse nuk e bëni, do të zhvisheni nga të gjitha ato që zotëroni.

Liderat e shumtë në kombet e ndryshme së shpejti do të bashkojnë radhët dhe pregatiten për të shkatërruar Krishtërimin në mbarë botën.

Për këtë arsye, kupat e zjarrit dhe të vetëtimave do të derdhen mbi mbarë botën për të ndëshkuar të ligjtë.

Megjithatë, ju duhet ta kuptoni se shumë nga ndëshkimet e planifikuara nga Ati Im janë zbutur prej lutjeve tuaja.

Qëndroni të fortë. Vazhdoni me Fushatën e Lutjeve të Mia dhe kurrë mos e humbni shpresën.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/much-of-humanity-will-be-cleansed-and-will-then-be-ready-for-the-long-awaited-era-of-peace/