Sunday, 4 November 2012

Jesusi: “Kur ata përpiqen të krijojnë një Sakrament, në Kishat e Mia, të nisur nga urrejtja, ata do të thonë se ishte për arsyen e të drejtave të çifteve me të njëjtin seks”

E Shtunë, 21 Tetor 2012, ora 10:05

Bija Ime e dashur, vizionet që Unë lejova të tregohen ty, për shpirtrat e fundosur në Ferr, nuk ishte për të trëmbur ty. Në të kundërt, ishte për të treguar realitetin. Në këtë mënyrë ti tani do ta kuptosh se sa vuaj Unë, çdo ditë, ndërsa shikoj shpirtrat të fundosen në thellësitë e Ferrit.

Oh, sikur njerëzit ta njihnin tmerrin e Ferrit dhe mënyrën me të cilën bisha i shkatërron shpirtra të tillë, ata do ta evitonin mëkatin me çdo kusht.

Këta shpirtra të njëjtë akoma mund të shpëtohen, bija Ime, përmes lutjes së Hirit të Imunitetit.

Duke e bërë këtë, ju dishepujt e Mi, do të më sillni Mua lehtësim nga kjo goditje e tmerrshme që më copëton zemrën.

Ata që vdesin në mëkat mortor, janë të predisposuar për flakët e Ferrit. Shumë i kryejnë këto mëkate me besimin se, nëse me të vërtetë është një Zot, atëherë Ai është I mëshirshëm. Dhe kështu ata vazhdojnë të mëkatojnë, deri sa i justifikojnë mëkatet e tyre dhe kështu përfundimisht ato duket në sytë e tyre se janë pa asnjë pasojë.

Ata do të thonë se nuk kishin asnjë zgjidhje, për arsyen se mëkati i tyre ishte i nevojshëm për përfitimin e të tjerëve.

Me mëkatin e vrasjes, ata do të thonë se ishte për të marrë hakun për vdekjen e një tjetri.
Me mëkatin e prostitucionit do të thonë se ishte për të ndihmuar familjen e tyre për të vënë ushqim në tryezën e tyre.

Me mëkatin e abortit ata do të thonë se ishte për të përfituar jetën e nënës dhe për ta bërë jetën e saj më të lehtë. Në rastin e ndryshimit të seksit ata do të thonë se ishte thjesht një gjë natyrale.

Në rastin e atyre që marrin pjesë në praktikat e kulteve, ata do të thonë se ishte argëtim pa asnjë dëm dhe prapë ata nderojnë bishën kur e bëjnë këtë.

Kur ata i persekutojnë të tjerët dhe shkatërrojnë jo vetëm emrin e tyre por edhe gjënë e tyre të gjallë, ata thonë se ishte një ndëshkim i nevojshëm për mëkatet e të tjerëve.

Kur ata e shkatërrojnë një person tjetër në mëndje, trup dhe shpirt me anë të diktaturës, ata do të thonë se ishte për të mirën e tyre.

Kur ata përpiqen të krijojnë një Sakrament në Kishat e Mia, të nisur nga urrejtja, ata do të thonë se ishte për arsyen e të drejtave të çifteve me të njëjtin seks, të cilët kanë të njëjta të drejta si të tjerët.

Kur ata e shkatërrojnë Kishën Time, nga brënda, ata do të thonë se të gjitha kishat janë të barabarta. Ata do të përdorin justifikimin se është vetën një Zot, me qëllim që të fusin një kishë pagane.

Këta mëkatarë janë ata shpirtra të humbur për të cilët Unë flas.

Për t'i ndihmuar ata, në fillim ju duhet t'i vështroni në sy. Mendojini ata si fëmijët tuaj, apo vëllezrit dhe motrat tuaja. Shikojini ata përmes Syve të Zotit. Atëherë ju do të ndjeni dashuri. Por tmerri do t'ju pushtoj, sepse në zemrat tuaja ju e dini tmerrin me të cilin ata do të përballen.

Sa shumë ju duhet të luteni që ata të shohin të Vërtetën shumë shpejt.
Sa duhet të luteni për shpëtimin e këtyre shpirtrave.

Çdo fëmijiI Zotit, përfshi këtu edhe shpritrat e nxirë, janë të dashur.

Mëkatet e tyre duhet të shkatërrohen, para se të gjithë fëmijët e Zotit të bashkohen si një familje e vetme në Mbretërinë Time të Re.

Ty, bija Ime, të janë dhënë të gjitha hiret dhe armatimet për të shkatërruar mëkatin dhe për të shpëtuar jo vetëm shpirtin tënd por edhe shpirtrat e të tjerëve.

Faleminderit bija Ime që i je përgjigjur Thirrjes Sime.
Ju keni shumë punë për të bërë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/when-they-try-to-create-a-sacrament-in-my-churches-out-of-an-abomination-they-will-say-it-was-because-of-the-rights-of-same-sex-couples/