Tuesday, 13 November 2012

Jesusi: “Ky vaksinim do të jetë një helm dhe do të paraqitet nën një plan global të kujdesit shëndetësor”

E Premte, 9 Nëntor 2012, ora 21:00

Bija Ime e dashur, në vetëm dy vjet, miljona shpirtra janë kthyer dhe shpëtuar prej këtij Misioni. Vetëm vuajtjet tuaja, kanë shpëtuar 10 miljon shpirtra, ashtu si ju kam premtuar. Ndërsa trazirat e botës mund të duken se shtohen, shumë shpirtra po shpëtohen përmes lutjeve tuaja.

Vuajtja në Emrin Tim gjithmonë keqësohet dhe bëhet kaq e dhimbshme sa është e vështirë për tu duruar. Është më intensive kur Satani është i zemëruar. Zemërimi i tij në këtë kohë po shtohet dhe prandaj dhe sulmet e tij mbi ju janë kaq tronditëse. Ai dhe djajtë e tij po ju rrethojnë, por nuk mund t'ju lëndojnë fizikisht, sepse Dora e Atit Tim po ju mbron. Kjo nuk e dobëson goditjen që ju po duroni në këtë kohë, në përvjetorin e dytë të këtij Misioni. Por dijeni këtë.

Vuajtja më e madhe durohet kur një Mision, apo puna e një shpirti të zgjedhur, po ecën me sukses. Sa më shumë shpirtra që shpëtojnë, as më i dhunshëm bëhet sulmi i të ligut. Veprat e tij sa vjen e bëhen më të qarta në botë. Ai, që bën të pamundurën për të fshehur egzistencën e tij, po mundohet të futet në shpirtrat e atyre shpirtrave të mjerë që e lënë veten të ekspozuar ndaj tij, për shkak të joshjeve të tyre ndaj kënaqësive të botës dhe dashurisë për pushtet.

Forca e satanit shtrihet në aftësinë e tij për të mashtruar njerëzimin të besoj se ai është vetëm një simbol iI përdorur nga Kristjanët për të shpjeguar ndryshimin midis të mirës dhe të keqes. Satani e njeh rrezikun e ekspozimit të pranisë së tij. Nëse ai e bën këtë, atëherë më shumë njerëz do ta pranonin se Zoti egziston.

Ai nuk kërkon ta bëj këtë, kështu që ai krijon njohuri mbi egzistencën e tij midis atyre që i bëjnë atij nderime. Ata njerëz që e pranojnë egzistencën e Satanit, e adhurojnë atë ashtu si njerëzit mbajnë Meshë në Kishat Katolike apo kryejnë shërbesë në kishat për të lavdëruar Zotin.

Sa shumë shpirtra janë vjedhur. Hyji, Ati Im I Përjetshëm, ka për qëllim t'i fitoj ata përsëri përmes Paralajmërimit të Tij dhe ndëshkimeve që do të bien mbi ata që kur të mblidhen të nderojnë bishën.

Ati Im do t'i ekspozoj ndjekësit e Satanit, të cilët iI njollosën Kishat e Tij. Ata janë shënjestra për ndëshkimet e Tij dhe, nëse ata nuk ndalojnë atë që po bëjnë, sipas zgjedhjes së tyre të lirë, ata do të goditen nga Dora e Zotit.

Ngritja e këtyre grupeve Satanike që do të paraqiten në botë përmes organizatave të biznesit dhe të shoqatave, është jashtë kontrollit. Ata janë ngado; thurin intriga, mbajnë tubime, komplomentojnë dhe krijojnë plane djallëzore për të shkatërruar miljona njerëz të pafajshëm.

Ata do të krijojnë një formë genocidi, përmes vaksinimeve të detyrueshme kundër fëmijve tuaj me apo pa lejën tuaj. Ky vaksinim do të jetë një helm dhe do të prezantohet nën një plan të kujdesit shëndetsor global. Planet e tyre tani janë konkretizuar dhe tashmë kanë filluar t'i fusin ato. Disa nga planet e tyre në një vënd të Evropës u ndaluan nga Ati Im prej lutjeve të shpirtave të zgjedhur.

Shikoni para dhe mbrapa jush. Shikoni me kujdes ligjet e reja që duken të pafajshme, që futen në vëndet tuaja të krijuara për t'ju bërë të ndjeheni sikur janë për të përmirsuar jetën tuaj.

Shumë prej tyre janë thjesht për t'ju nënshtruar ju, për t'ju bërë të hiqni të drejtat tuaja nën ligjet që shfaqen se janë demokratike.

Demokracia do të zëvendësohet me diktaturë, por ajo nuk do të paraqitet si e tillë nëpër shtete. Kur miljona të kenë dorëzuar të gjitha të drejtat e tyre, në emër të ligjeve të reja toleruese, do të jetë shumë vonë. Ju do të bëheni të burgosur.

Liderat kryesorë në botë po punojnë së bashku për të realizuar planet e tyre. Ata janë pjesë e elitës, qëllimi i të cilës është lakmia, pasuria, kontrolli dhe fuqia. Ata nuk e pranojnë Fuqinë e Zotit. Ata nuk besojnë se Vdekja Ime në Kryq ishte për t'i shpëtuar ata nga flakët e Ferrit.

Unë duhet t'i bëj ata të shikojnë se sa gabim e kanë. Koha ka ardhur për Mua t'ju vërtetoj atyre Mëshirën Time, Dashurinë Time për ata.

Ju lutem të thoni këtë Fushatë Lutje (84) për të ndriçuar shpirtrat e elitës që sundon botën.

O Jesus I dashur, unë të lutem Ty të ndriçosh shpirtrat e elitës që sundon botën.

Tregoju atyre provën e Mëshirës Tënde. Ndihmoji ata të bëhen me zemër të hapur dhe të tregojnë përulësi të vërtetë, në nder të Sakrificës Tënde të madhe me vdekjen tënde në Kryq kur vdiqe për mëkatet e tyre.

Ndihmoji ata të dallojnë se kush është Bërësi  I tyre I Vërtetë, kush është Krijuesi I tyre, dhe mbushi ata me hire për të parë të Vërtetën.

Të lutem ndaloji planet e tyre për të lënduar miljona njerëz përmes vaksinimeve, mungesës së ushqimit, adoptimeve të detyruara të fëmijve të pafajshëm dhe ndarjen e familjeve.

Shëroi ata. Mbuloi me Dritën Tënde dhe merri në gjirin e Zemrës Tënde për t'i shpëtuar nga kurthet e të ligut. Amen.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/this-vaccination-will-be-a-poison-and-will-be-presented-under-a-global-healthcare-plan/