Saturday, 27 October 2012

Hyji Atë: “Dora Ime e Drejtësisë po pret të ndëshkoj ato qeveri që komplomentojnë të lëndojnë fëmijët e Mi”

E Enjte, 4 Tetor 2012, ora 14:55

Bija Ime e dashur, Unë dëshiroj që ti ta dish se, kur bota do të duroj një pastrim të madh që nuk do të jetë e këndshme, Mëshira Ime është e madhe.

Unë jam një oqean I Mëshirës dhe do të kryej ndryshime të mëdha për të siguruar që të gjithë fëmijët e Mi shpëtojnë nga katastrofa. Katastrofa për të cilën flas Unë ka të bëj me punën e një force djallëzore sekrete në botë, që po përpiqet të kontrolloj çdo shtet për fitimin e tyre vetjak dhe keqdashës.

Sa shumë shpirtra të tillë e refuzojnë Mëshirën e Birit Tim të dashur. Sa shumë nuk do ta pranojnë Atë. Ata vazhdojnë të shkaktojnë vuajtje të kota mbi ata që kontollojnë dhe nuk arrijnë të pranojnë se mëkatet e tyre nuk do të kalojnë pa u vënë re. Ata mund të luftojnë kundër Fuqisë së Dorës Sime, por Dora Ime do të bier mbi ta dhe do t'i shkatërroj.

Ata do ta njohin Fuqinë e Zotit, në kohë, por për shumë prej tyre do të jetë tepër vonë.

Çdo vepër e Imja, përfshi këtu mbrekulli të mëdha, do ti tregohen gjithë njerëzimit së shpejti. Unë do të bëj gjithçka mundem, në Mëshirën Time të Madhe e cila do ta përfshij njerëzimin si një oqean i madh për të shpëtuar njerëzimin. Asnjë njeri nuk do të mbetet pa u prekur nga Dhuratat e Mia.

Kur kjo të ndodhi, Unë do të ndjek ata njerëz që do të më shtyjnë Mua tutje, edhe pse ata do të më njohin se kush Jam Unë.

Pastaj, ata lidera në botë që dështuan të praktikonin Ligjet e Mia Hyjnore dhe që e terrorizuan tokën me mizorinë e tyre ndaj fëmijve të Mi, do të goditen. Deri atëherë, Unë nuk do t'i lejoj ata t'i shpëtojnë Drejtësisë Sime Hyjnore.

Ata janë paralajmëruar, në këtë Mesazh, për të ndaluar tani. Ata duhet të luten për udhëzime, nëse ndjehen të parehatshëm apo nën presion për të futur ligje që do të shkaktojnë vështirësi mbi shtetet.

Unë ju jap atyre këtë kohë tani për të ndaluar atë që po bëjnë dhe të më luten Mua për t'i ndihmuar t'i bëjnë ballë regjimeve djallëzore që po planifikohen kundër shtetasve të tyre.

Ata e dinë se për çfarë po flas Unë.

Unë jam Krijuesi I racës njerëzore. Unë e njoh çdo fëmijën Tim. Çfarë ata shohin. Çfarë ata ndjejnë. Si mendojnë. Unë gjithashtu i njoh ata që janë betuar për besnikëri ndaj veprave që do të shkaktojnë vuajtje të tmerrshme mbi njerëzit në mbarë botën. 

Dora Ime e Mëshirës po pret ti kthej ata drejt strehës së Mbretërisë Sime.

Dora Ime e Drejtësisë po pret ti ndëshkoj ato qeveri që komplomentojnë të lëndojnë fëmijët e Mi. Ju nuk do të lejoheni të shkaktoni vuajtje të tillë.

Sepse, menjëherë sa ju të fusni ligje të krijuara për të kontrolluar ata që ju u shërbeni, të cilat janë të neveritshme për Mua, unë do t'ju dërgoj një ndëshkim të tillë saqë asnjë njeri nuk do të dyshoj se çfarë e shkaktoi një ndëshkim të tillë.

Ju jeni fëmijët e Mi dhe tek Unë ju duhet të ktheheni për mbrojtje. Pa mbrojtjen Time ju do të mbeteni tek mëshira e Satanit.

Mos e harroni se ai, Satani, ju urren ju të gjithëve. Prapë, për shkak të mënyrave të tij të fuqishme dhe joshëse, ju ndiqni kënaqësinë e tij për fuqi si skllevër.

Zgjidhni fuqinë në këtë tokë, e cila mund t'ju lartësoj dhe t'ju bëj të njohur mbi mënyrat e Zotit, dhe ju do të hidheni tutje.

Ky paralajëmrim po ju jepet për të siguruar se e kuptoni se është vetëm një Krijues. Vetëm një, I cili e krijoi njerëzimin. Vetëm  një, I cili e ka fuqinë ti sjelli fundin gjithçkaje që egziston në tokë.

Zoti Më I Larti
Krijuesi i gjithçkaje që shihet dhe që nuk shihet. 

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-my-hand-of-justice-is-waiting-to-chastise-those-governments-who-plot-to-hurt-my-children/