Thursday, 25 October 2012

Jesusi: “Ky njeri do t’i tregoj botës se ai është Mesia dhe ai do të duartrokitet nga shumë koka udhëheqëse të botës”

E Premte, 28 Shtator 2012, ora 22:15

Bija Ime e dashur, ndryshimet e mëdha në botë, të parashikuara përpara Ardhjes Sime të Dytë, do të fillojnë në shpalosen fletë për fletë.

Koha për mashtruesit, që do të shpallin se vijnë në Emrin Tim dhe t’i paraqiten botës, është shumë afër.

Sa shumë njerëz do të mashtrohen duke i besuar këta profetë të rremë, sepse ata do ta shpallin veten me një shfaqje madhështore.

Por njëri mes tyre do të mashtrojë më shumë, sepse ai do ta prezantoj veten si mbreti, në një mënyrë të përulët, për t’i bindur njerëzit se ai jam Unë, Jesu Krishti.

Ky njeri do t'i tregoj botës se ai është Mesia dhe ai do të duartrokitet nga shumë koka udhëheqëse të botës.

Ata do ta paraqesin atë në fillim si një lider politik i veçantë dhe i mëshirshëm.

Ai do të shikohet si një paqedhënës i talentuar ashtu si ju kam treguar Unë.
Mënyrat dhe hiret e tij do të paraqesin një imazh të magjishëm, që do të duket sikur ka origjinë hyjnore.

Paraqitja e tij tërheqëse dhe personaliteti i tij joshës do ta tërheqi masën e njerëzve.

Ai do t'i paraqitet botës së shpejti dhe shfaqja e tij do të jetë e papritur.

Ata lidera, që do ta paraqesin atë si një shpëtimtar, njeriu i cili do të sjelli fundin e luftës në Lindjen e Mesme, janë të respektuar në shumë pjesë të botës. Kjo është arsyeja përse ky mesia i rremë do të pranohet me kaq lehtësi.

Pas një farë kohe thirrja e tij do të përhapet. Media do të lavdëroj aftësitë e tij diplomatike dhe numri i ndjekësve të tij do të jetë i madh.

Ky është njeriu që do të thotë se është Mesia. Ai do t'i thotë të gjithëve se ai është Jesu Krishti, që ka ardhur përsëri të lajmëroj ardhjen e tij të dytë.

Ai është antikrishti.

Mos u mashtroni as edhe për një moment. Unë, Jesu Krishti, erdha me trup herën e parë për të shpëtuar njerëzimin. Por dijeni këtë. Unë nuk do të vij me trup këtë herë. Unë do të vij si një hajdut natën. Unë do ta pregatis botën, përmes këtyre Mesazheve, por Unë nuk do t'ju tregoj as ditën dhe as orën, sepse Unë nuk e di atë. Vetëm Ati Im e di kohën.

Unë do ta lajmëroj Ardhjen Time të Dytë para shenjës së arritjes Sime, e cila do të shfaqet në qiell në mbarë botën.


Çdo njeri që deklaron të jetë Jesu Krishti dhe ecën në tokë si njeri është një gënjeshtar.

Vraponi sepse ai do t'ju sjelli mizori dhe vuajtje të patreguara më parë.

Mashtrimi i tij do t'i çoj shpirtrat drejt një dashurie të rreme të Zotit. Ai do ta përdredhi të Vërtetën. Ata që e ndjekin atë janë në rrezik të madh.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/this-man-will-tell-the-world-he-is-the-messiah-and-he-will-be-applauded-by-many-leading-world-figureheads/