Monday, 29 October 2012

Jesusi: “Paganizmi do të imponohet mbi të gjitha Kishat e Zotit”

E Mërkurë, 10 Tetor 2012, ora 21:50

Bija Ime e dashur, thuaji botës se ata duhet të zgjohen nga gjumi. Nëse nuk e bëjnë këtë, ata nuk do të mundin të shikojnë planet e liga, që Unë kam treguar kohë më parë, të shpalosen.

Unë po flas për dominimin global, që po orkestrohet për të shkatërruar Krishtërimin.
Kisha Ime po shkaktërrohet gur pas guri. Shërbëtorët e Mi të shenjtë po shtyhen qëllimisht përtej durimit të tyre.

Kisha Ime gjithashtu po poshtërohet nga ata që praktikojnë adhurimin ndaj bishës.
Këta mashtrues të rremë nuk janë Kristjanë. Ata praktikojnë në kulte dhe infiltrojnë të gjitha organizatat, përfshi edhe kishat dhe fetë e ndryshme. Ata në veçanti, vënë në shënjestër Kishën Katolike.

Kjo është Kisha që ata e urrejnë më shumë. Gënjeshtrat e tyre do të thonë se Katolikëve ju vjen turp të ngrihen dhe të mbrojnë Kishën e tyre.

Gënjeshtrat e tyre e kanë bërë të vështirë për të gjitha Kishat Kristjane për të mbrojtur Sakramentet e Shenjta ashtu si janë thënë nga Zoti.

Paganizmi do të imponohet mbi të gjitha Kishat e Zotit dhe mjer ai njeri që ngrihet për të mbrojtur të Vërtetën e Zotit.

Koha ka ardhur për ndarjen e njerëzimit. Unë do të vij dhe do të ndaj tokën.

Ata që janë besnik ndaj Mësimeve të Mia do të mbështeten në Gjirin Tim. Ata që nuk i binden Zotit dhe blasfemojën kundër të Vërtetës, do të flaken tutje.

Beteja tashmë ka filluar. Evidenca po ju paraqitet.

Ka akoma kohë për të zgjedhur midis gënjeshtrave të këtij grupi satanik që vijnë të veshur si qengja, apo të Vërtetës, që do të tregohet se është gënjeshtër.

Ju duhet të jeni vigjëlent gjatë gjithë kohës. Mbajini sytë hapur. Ktheni shpinën kur Emri Im, Trupi Im, Fjala Ime janë fyer.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/paganism-will-be-enforced-on-all-of-gods-churches/