Sunday, 14 October 2012

Jesusi: “Ky Mision mund të krahasohet me shpëtimin e një anije gjigante”


E Premte, 7 Shtator 2012, ora 20:35

Bija Ime e dashur, ti kurrë nuk duhet të ndjehesh se punon e vetme në këtë Mision, edhe pse duket si i tillë.

Ti duhet ta dish se shumë njerëz në mbarë botën po e dëgjojnë Fjalën Time të Shenjtë dhe se Mesazhet e Mia po shpëtojnë shpirtrat. 

Ky Mision mund të krahasohet me shpëtimin e një anije gjigante.

Shumë shpirtra janë paralajmëruar për rrezikun dhe ju është treguar, para kohe, për planin e shpëtimit.

Nëse ata dëgjojnë, jo vetëm që do të shpëtojnë veten e tyre por edhe jetën e familjeve dhe miqve të tyre.

Shumë nuk do të dëgjojnë dhe do të thonë: “Çfarë rreziku?” Ata nuk do t'i pranojnë varkat e shpëtimit, sepse nuk besojnë se anija do të fundoset.

Jo, thonë ata, ky është një paralajmërim i rremë, alarm i rremë. Kur koha të afrohet dhe ditët finale të shfaqen, ata do të struken ngado duke kërkuar një vënd për të shpëtuar.

Ata do të vrapojnë dhe fshihen nga shpërthimi, kur malet do të fundosen në dete dhe kur qielli do të bëhet si gjak, por ata nuk do të shpëtojnë.

Ata mëkatarë që kryejnë fyerje të tmerrshme kundër Atit Tim dhe që e dinë se sa të nxirë janë shpirtrat e tyre, do të jenë të humbur. 

Ata, që mbajtën anën e Bishës, në këtë fazë do të përpiqen t'i shpëtojnë kthetrave të tij. Sepse vetëm atëherë e Vërteta më në fund do të kuptohet nga ata dhe Drita nuk do të jetë e drejtë për ata.

Vetëm errësira do të lehtësoj dhimbjen e tyre dhe prapë ajo do t'ju sjelli atyre terror të vazhdueshëm dhe vuajtje.

Kurrë mos e refuzoni ndihmën që ju duhet për të pregatitur shpirtrat tuaj. Ju duhet ta pranoni se ligësia në botë duhet të zhduket.

Ata mëkatarë, që refuzojnë të ndryshojnë, madje edhe pasi ju është dhënë e Vërteta e Fjalës së Zotit, nuk do të mbijetojnë në betejën finale.  

Ata do të flaken në liqenin e zjarrit me bishën dhe kjo nuk do të jetë fundi i vuajtjes së tyre. Kjo do të jetë vetëm fillimi.

Ata që tallen me përpjekjet e Mia për të pregatitur shpirtrat tuaj, do t'ju jepet çdo mundësi për tu kthyer tek Unë.

Çdo përpjekje do bëhet për t'ju shpëtuar ju. Nëse ju nuk e pranoni Dorën Time, varkën e shpëtimit që ju mban mbi ujë, do të mbyteni në dëshpërim.

Vetëm lutjet e të tjerëve mund t'ju shpëtojnë.

Toka duket ashtu si ka qënë për shekuj me radhë.
Qielli duket po njësoj.
Dielli shkëlen ashtu si ka bërë gjithmonë.
Hëna ndriçon në një natë të kthjellët dhe njeriu prapë mbrekullohet me Krijimin e Zotit.

Por ndryshimet tashmë kanë filluar dhe atyre që janë vigjëlentë, Unë ju them këtë.

Ju e dini dhe ju e ndjeni ndryshimin. Kryeni detyrën tuaj dhe përdoreni lutjen me qëllim që sytë e njerëzve të hapen ndaj të Vërtetës dhe se zemrat e të gjithëve të hapen ndaj Dashurisë së Zotit.

Do të jetë Dashuria e Zotit për të gjithë Fëmijët e Tij dhe përgjigja e fëmijve të Tij ndaj Thirrjes së Tij, ajo që mund ta shpëtoj rracën njerëzore.

Jesusi juaj


Mesazhi origjinal ne anglisht: