Thursday, 18 October 2012

Jesusi: “Paralajmërim për ato grupe globale të elitës të cilat, me anë të aleancës së tyre të fuqishme, komplomentojnë për të kontrolluar të gjitha kombet”

 E Dielë, 16 Shtator 2012, ora 22:50

Bija Ime e dashur, ky është një paralajmërim për ato grupe globale të elitës të cilët, përmes aleancës së tyre të fuqishme, komplomentojnë për të kontrolluar të gjitha kombet. 

Ju, që keni Satanin për zot, dijeni se shpirtrat tuaj janë të nxirë me renë e djallit, që është futur tek ju nga i ligu.

Ju jeni në rrezik të madh dhe prapë zgjidhni të adhuroni djallin që kërkon të vjedhi shpirtrat tuaj dhe t'ju torturoj përjetësisht.

Planet tuaja për të diktuar, sunduar dhe kontrolluar, si dhe për të krijuar genocid kundër fëmijve të Zotit, jo vetëm që do të përmbysen nga Dora e Atit Tim, por kjo e ligë do të bier mbi ju.

Ju do të ndëshkoheni rëndë për ligësinë tuaj.

Mëkatet për të cilat ju jeni fajtor, janë të neveritshme për Mua si dhe urrejtja dhe përmbuzja juaj për këta popuj, të cilët ju pohoni se i shërbejnë qeverive tuaja, do t'ju shkatërrojnë përjetësisht.

Kënaqësia e shkurtër që do të gëzoni, kur të keni kapur frerët e fuqisë mbi këto kombe dhe të fusni një regjim diktature djallëzor, do t'ju sjelli një jetë të përjetshme në Ferr.

Do t'ju jepen shumë mundësi për ti kthyer shpinën grupit të lig të forcave të elitës. Por kini kujdes se do t'ju jepet vetëm një farë kohe.

Kurrë mos e nënvlerësoni Fuqinë e Zotit. Mos e nënvlerësoni Zemërimin e Tij. 

Sepse ashtu si një Zot I Mëshirës së madhe, Ai, Zoti, Ati Im I Përjetshëm, është gjithashtu edhe një Zot që duhet ta keni frikë.

Fuqia e Tij është e plotfuqishme. Fuqia e Tij mbi Satanin do të arrij kulmin së shpejti dhe Ai do ta hedhi Bishën dhe bashkpunëtorët e tij në liqenin e zjarrit.

Ju, gjithashtu, do të hidheni në Ferr nëse vazhdoni të shkatërroni Krijesën e Zotit, fëmijët e Zotit.

Ati Im kurrë nuk do t'ju fali nëse ju i kapërceni kufijtë e Mëshirës së Tij të Madhe.

Në ditën që Unë do të vij për të gjykuar, ju do të dridheni nga frika më e thellë e panjohur më parë nga njerëzimi.

Në atë ditë do t'ju caktohet ndëshkimi ashtu si i keni trajtuar ju vëllezrit dhe motrat tuaja, fëmijët e Zotit.

Po ju paralajmëroj. Sepse Zemërimi I Zotit është për tu patur frikë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/warning-to-those-elite-global-groups-who-through-their-powerful-alliance-plot-to-control-all-nations/