Thursday, 11 October 2012

Jesusi: “Një përplasje e madhe do të bëhet e dukshme dhe njeriu do të ndahet nga njeriu. Vëllai kundër Vëllait”

E Mërkurë, 5 Shtator 2012, ora 14:30

Bija Ime e dashur, komb pas kombi po kalojnë përmes një tranzicioni tani.
As edhe një komb nuk mund të lër pa kuptuar se sa shumë ndryshime po ndjehen.

Jo vetëm ligjet, që qeverisin vëndet e tyre, filluan të ndryshojnë por edhe besimi që ata e kishin dikur, duket sikur ka avulluar.

Më pak priftërinj, më pak shërbëtorë në Kishën Time Kristjane, po dalin për të mbrojtur Ligjet e Zotit.

Dhe as nuk e deklarojnë me zë të lartë besnikërinë e tyre ndaj Meje. Në të kundërt zërat e tyre janë veçse përshpërima mes zhurmës së zërave që përçartin dhe shpallin dashurinë për vetveten.

Fjala e Zotit po mbytet nga zërat e ateistëve të cilët i mbulojnë zërat e tyre prapa mantelëve të ligjeve qeveritare që po ndryshojnë në emër të ashtu quajtur Drejtësi, tolerancë, për të mirën e të gjithëve.

Gënjeshtrat që po paraqiten para jush janë krijuar jo vetëm të shkaktërrojnë Fjalën e Atit Tim por edhe Kristjanizmin nëpër botë.

Braktisja është përhapur si flakët e zjarrit dhe pothuajse ka arritur kulmin.
Kjo është koha për ndërhyrjen e Zotit. Mjaft më me gënjeshtra.

Mbreti I Gënjeshtrave po mashtron fëmijët e Zotit kudo. Mos ndiqni qeveritë tuaja që shpallin se Fjala e Zotit është gënjeshtër.

Mos i pranoni ligjet e reja që e shpërfillin mëkatin mortor. Luftoni, të gjithë ju. Ngrihuni për atë që është e drejtë.

Mos lejoni ligjet, të shpalluara nga Mbreti I Gënjeshtrave, që ju çojnë ju dhe familjet tuaja drejt gropës pa fund.

Nëse i lejoni ligjet që ndalojnë praktikën e fesë, ju do të vuani. Shpirtrave tuaj do t'ju mungoj ushqimi dhe ju do të bëheni të largët nga Unë.

Por nëse pranoni vrasjen dhe abortin dhe nuk ngriheni kundër ligësive të tilla, atëherë vëndi juaj do të ndëshkohet nga Dora e Zotit.

Ndërsa përçarja vazhdon të përhapet ngado, konvertimi nga ana tjetër po shtohet dhe shumë shpejt këto të dyja do të përplasen kokë më kokë.

Një përplasje e madhe do të bëhet e dukshme dhe njeriu do të ndahet nga njeriu. Vëllai kunëdr vëllait. Fqinji kundër fqinjit.

Do të ketë 2 kampe. Ata që e duan Zotin dhe ata që nuk e duan.

Unë do ti jap çdo shpirti mundësinë të vendosi se në cilin kamp dëshiron të marri pjesë, me shpresën se do të më zgjedhi Mia, Shpëtimtarin e tyre të dashur.

Ju dishepujt e Mi të dashur, përmes lutjeve tuaja, sidomos recitimit të Litanisë së Hirit të Imunitetit, mund të sillni më shumë shpirtra tek Unë.

Pastaj Unë do t'i rrëmbej të mirët në Gjirin Tim si është thënë dhe sa hap e mbyll sytë ata do të jenë të sigurtë.

Premtimi Im është për të shpëtuar njerëzimin.

Por zgjedhja finale do të varet nga secili shpirt përmes vullnetit të tyre të lirë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/a-great-clash-will-become-apparent-and-man-will-separate-from-man-brother-against-brother/