Friday, 19 October 2012

Jesusi: “Konvertimi do të ndodhi në fillim. Pastaj persekutimi. Pastaj Shpëtimi. Sipas kësaj renditje”

 E Mërkurë, 19 Shtator 2012, ora 20:45

Bija Ime e dashur, një ndryshim po ndodh tani në botë dhe Drita e Mëshirës Sime po aftohet.

Mos lejo asnjë njeri të besoj se, ato që Unë them se do të ndodhin, nuk kanë për të ndodhur.

Unë flas vetëm të Vërtetën prandaj ju duhet të keni besim tek Unë.

Shpirti Im I Shenjtë po zbret me shpejtësi mbi njerëzimin tani për ti pregatitur ata për Mëshirën Time të Madhe.


Mos lejo asnjë njeri të dështoj në përhapjen e Fjalës Sime, që shpirtrat të shpëtojnë.

Gjithçka është mirë tani, bija ime, se gjithçka është në vënd për Fjalën Time të përhapet si një lule e egër e cila do të lëshoj rrënjë në çdo komb.

Aroma e ëmbël e Dhuratës Sime të dashurisë po ndjehet madje edhe nga ata me pak besim. Sepse ata janë të vetëdijshëm për një ndryshim dhe një transformim, por nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh.

Tregoju atyre se Zoti, Mbreti I Mëshirës, po pregatitet për tu kthyer për herën e dytë për t'i shpëtuar ata.

Premtimi Im po i afrohet fazës kur konvertimi të ndodhi në fillim. Pastaj persekutimi. Pastaj Shpëtimi. Sipas kësaj renditje.

Kini besim tek Unë dhe pregatiteni veten sepse koha për konvertimin e shumicës së njerëzve është afër.


Shumë pengesa janë vënë para jush dishepujt e Mi. Kjo është ajo që duhet të bëni.

Ecni drejt. Drejtohuni drejt Meje gjatë rrugës dhe qëndroni me dinjitet pavarësisht se çfarë fyerjesh hedhin tek ju. Duke bërë kështu, dhe duke mos u ngatërruar me bishën që punon përmes të tjerëve për t'ju bërë të dyshoni në besimin tuaj, ju do ta mposhtni atë.

Kjo është arsyeja përse Unë ju kujtoj të qëndroni të heshtur dhe të mos ju përgjigjeni akuzuesve të Mi, egzekutuesve të Mi. Sepse po të bëni kështu, ju do ti jepni fuqi Satanit.

Vdekja Ime e shkatërroi fuqinë që ai kishte mbi fëmijët e Zotit. Pastaj ai e humbi fuqinë të vjedhi të gjithë shpirtrat. Tani që Unë vij përsëri së shpejti, ai do ta humbasi gjithë fuqinë. Por deri atëherë, ai do të vazhdoj të vjedhi shpirtra.

Qëndroni të fortë. Qëndroni të qetë. Të jeni të guximshëm. Unë jam me ju. 

Kur ju e dorëzoni vullnetin tuaj dhe besoni plotësisht tek Unë, ju do të jeni të sigurtë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: