Tuesday, 30 October 2012

Jesusi: “Do të ketë nivele të ndryshme në Parajsën e Re të 12 shteteve”

E Premte, 12 Tetor 2012, ora 23:15

Bija Ime e dashur, Dashuria Ime është kaq e fuqishme, sa po ndjehet tani edhe nga ata që nuk e njohin Zotin.

Pavarësisht nga prania e të ligut në botë, njerëzit tani ndjejnë një dashuri për të tjerët në zemrat e tyre, gjë që nuk përputhet me korrupsionin që gjendet tek shpirtrat dhe që do t'i çudisi ata.

Kaq papritur do të përshkoj zemrat e tyre kjo dashuri, sa shumë prej tyre do të shpërthejnë në lotë. Këto lotë dashurie, kaq të pastër në zemrat e tyre, do t'i copëtoj ata më dysh. Ata nuk do ta dinë përse ndjehen kështu ndaj vëllezërve dhe motrave të tyre. Ata, gjithashtu, do ta ndjejnë këtë dashuri të vërtetë dhe të veçantë për Krijuesin e tyre, Hyjin Atë. Prapë ata nuk do ta pranojnë se Ai egziston. Në të kundërt, shumë do të habiten dhe pyesin veten.

Çfarë është kjo dashuri e pabesueshme, por e fuqishme që unë e ndjej në zemrën time? Si mund të ndodhi kjo, nëse nuk ka Zot? Si mund ta ndjej këtë dashuri, kur jam thjesht një krijesë e zhvillimit; një produkt i copëzave që janë krijuar nga toka?

E Vërteta, bijtë e Mi, është kjo. Ju nuk jeni një copëz e tokës, një relikë e kohës. Ju jeni një qënie e gjallë, një shpirt i gjallë që e ka kapacitetin për jetën e përjetshme, pa fund.

Ju vuani për shkak të mëkateve të Adamit dhe Evës, prindërve tuaj origjinal. Ju mund të vini buzën në gaz, të tallni apo të vini në lojë atë që ju besoni se është një histori e imagjinuar, por e Vërteta është se ju po bëni jetën jo të përkryer. Kjo jetë e vuajtjes është për shkak të mëkateve të prindërve tuaj origjinal. Të njollosur me mëkatin e tyre, ju jeni të verbuar ndaj të Vërtetës së Zotit, nga i njëjti gjarpër që i mashtroi ata.

Ju besoni se jetoni në një botë të vërtetë, një botë e materies që ka qëndrueshmëri të kufizuar. Jeta juaj në tokë është e shkurtër. Trupi juaj plaket. Shëndeti juaj keqësohet. Me kalimin e kohës trupi vdes. Neglizhoni shpirtin tuaj dhe ju mbeteni asgjë.

Pranojeni se ju jeni një fëmij i Zotit dhe jeta juaj në tokë do të bëhet më e rëndësishme, kur ju bëni jetën sipas Ligejve të Zotit. Jeta juaj do të zgjatet dhe do t'ju jepet një Dhuratë e madhe, Jeta e Përjetshme.

Po t'ju tregohej një grimcë e kësaj jete, për vetëm një orë, ju kurrë nuk do ta fyenit Atin Tim. Ju duhet ta dini se do t'i merrni këto Dhurata.

Ju do të jetoni me tërë familjen tuaj, ata që kanë vdekur në gjëndjen e hirit të Zotit dhe ata që do të formojnë ushtrinë Time të mbetur në tokë.

Trupi juaj do të pastrohet dhe do të ri-krijohet në gjëndjen e përsosur, e bazuar në moshën që ju pranuat Dashurinë e Zotit.

Ju do të jetoni në dashuri dhe paqe me të dashurit tuaj dhe fqinjët tuaj. Askush nuk do të ketë nevojë për asgjë tjetër.

Do të ketë nivele të ndryshme në Parajsën e Re të 12 shteteve. Në nivelin e fundit do të jenë qytetet dhe fshatrat, të gjithë duke punuar në një vënd paqe, dashuri, lumturi dhe kënaqësi. Askush nuk do të dojë gjë tjetër. Unë do të jem Mbreti I tyre, Zotëria e tyre dhe Unë do të mbretëroj mes tyre, në Bashkim Shpirtëror.

Pastaj do të jenë nivelet më të larta. Ato do t'i mbajnë të gjitha shtetet së bashku, të bashkuara me Mësimet e Mia, dhe të gjithë njerëzit do të rrinë në harmoni të plotë me njëri tjetrin dhe me kafshët e tokës, të mëdha dhe të vogla.

Të gjithë do të jetojnë duke ngrënë nga Pema e Jetës. Askujt nuk do t'i mungoj ushqimi.

Pastaj do të jenë qeveritë e shteteve. Ato do të sigurojnë që çdo gjë do të jetë sipas Mësimeve të Mia. Qeveritë e Mia do të udhëhiqen nga shenjtorët dhe apostujt e Mi.

Kjo do të vashdoj deri në fund, kur ringjallja e dytë e të vdekurve të ndodhi, për konfrontimin final.

Satani do të lëshohet i lirë, së bashku me djajtë e tij, për një periudhë të shkurtër. Pastaj gjithë e liga do të shkatërrohet. Mëshira Ime, më në fund do t'i paraqitet botës në Qiellin dhe Tokën e Re të bashkuar

Pataj gjithçka do të zbulohet, pasi misteri I Zotit do t'i tregohet të gjithëve në Lavdinë e vet të plotë dhe finale.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/there-will-be-different-levels-in-the-new-paradise-of-12-nations/