Tuesday, 16 October 2012

Jesusi: “Sa vuani mbrapa simbolit të Ateizmit”

 E Hënë, 10 Shtator 2012, ora 18:00

Bija Ime e dashur, koha që bota më në fund ta kuptoj se Zoti egziston, është afër.

Të gjithë atyre që mburren për ateizmin e tyre, të cilin e vënë si një simbol krenarie, Unë ju them këtë.

Kur koha të vij dhe ju të mund ta shikoni të Vërtetën, ashtu si unë ja u tregoj, ju akoma do të jeni të mbushur me dyshime.

Dijeni se dyshimet tuaja, që nuk i keni në këtë kohë sepse ju mendoni se e dini të Vërtetën, janë një mallkim.

Është Satani ai që ju josh në fillim dhe pastaj ju mallkon.

Ju jeni një fëmij i Zotit dhe ju jeni verbuar ndaj të Vërtetës me qëllim që të pengoheni të hyni në Parajsën e Re në tokë, që i është premtuar njerëzimit nga Ati Im.

Kur t'ju paraqitet e Vërteta dhe kur dyshimet akoma do t'ju torturojnë, ju lutem të më kërkoni Mua t'ju ndihmoj. Vetëm një fjalë, vetëm një thirrje është ajo që ju duhet.

Këtu është ajo që Unë dua të ma thoni Mua.

Fushata e Lutjes (76) Lutja e Ateistit

Jesus, më ndihmo të pranoj Dashurinë e Zotit ashtu si po më tregohet.
Hapi sytë e mi, mëndjen time, zemrën time dhe shpirtin tim që të mund të shpëtoj.
Më ndihmo të besoj duke e mbushur zemrën time me Dashurinë Tënde.
Pastaj më mbaj dhe më shpëto nga tortura e dyshimit. Amen.

Shpirtrat e Mi të shkretë, sa vuani të fshehur pas simbolit të ateizmit.

Sa shpesh ju përpiqeni t'i ngurtësoni zemrat tuaja ndaj të Vërtetës, të Vërtetës së Egzistencës së Zotit.

Sa shpesh ju përpiqeni të rekrutoni shpirtra të tjerë për të pranuar besimet tuaja. Përse mendoni se është kjo?

Përse mendoni se po vini shumë energji dhe përpjekje për të bërtitur mbi besimet tuaja? Kjo është për të provuar se Egzistenca e Zotit është e rreme.

A nuk e dini se kur ju e bëni këtë, përpjekjet tuaja janë plot me pasion? Përse është që kaq shumë pasion të çoj në kaq shumë urrejtje për Zotin?

Nëse Zoti nuk egziston, atëherë përse e urreni Atë?
Si mund ta urreni dikë që, në sytë tuaj, nuk egziston?

Satani është zoti juaj, dhe ndoshta ju prapë nuk e besoni se ai egziston.

Ajo që ju nuk e dini është se ai kontrollon mëndjen tuaj pasi e mbush atë me gënjeshtra.

Sa derdh lot për ju.
Sa shumë ju dua akoma.
Sa dëshiroj tju shpëtoj para se të jetë tepër vonë.

Jesusi juaj. 

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/how-you-suffer-behind-your-badge-of-atheism/