Monday, 29 October 2012

Jesusi: “Kjo fe e një bote të vetme do t’i bëj nderime bishës”

E Martë, 9 Tetor 2012, ora 21:31

Bija Ime e dashur, shumë shpirtra janë vigjëlentë në këtë kohë, pasi do të dëshmojnë ndryshimet e shpejta në Kishën Time Katolike, që kanë filluar tani të shfaqen.

Shenjat po fillojnë të tregojnë të gjitha ato që Unë kam profetizuar përmes teje. Mungesa e Meshave të mundshme tani mund të shihet. Eukaristija e Shenjtë nuk është më e vlefshme lehtësisht. Sakramenti I Rrëfimit është i kufizuar në shumë nga Kishat e Mia.

Shumë nga kishat e Mia nuk kanë më priftërinj që t'i manazhojnë ato. Shumë njerëz po i braktisin kishat e Mia në këtë kohë rrëmuje, saqë shumë shpejt këto kisha do t'ju dorëzohen pronarëve të biznesit.

Në një kohë kur besimi i Kristjanëve po vihet në prove, prapë, është e rëndësishm që të vazhdoni të thoni Fushatën Time të Lutjeve. Së shpejti, shërbëtorë të rinj do të futen në Kishat Katolike dhe në Kishat e tjera Kristjane.

Ndryshimet fetare do të fillojnë të zbehen si fillim pak e nga pak. Pastaj, brënda një kohe të shkurtër, ju nuk do t'i njihni më Mësimet e Mia, sepse ato do të zhduken pa u vënë re. Në vënd të tyre do të vihen shprehje të paqarta por poetike, që deklarojnë tolerancën mbi mëkatin.

Gënjeshtrat, e paraqitura në mënyrë të padyshimtë ndaj atyre që shkojnë në kishë, nuk do të vihen re në fillim. Pastaj, një ndjenjë e thellë shqetësuese se diçka nuk po shkon si duhet, do të filloj t'i ngacmoj ndjekësit e Mi. 

Mashtrimi final do të jetë kur Sakramentet e Shenjta do të zëvendësohen me gjëra pagane.

Gjithçka do të vihet nën kontrollin e profetit të rremë, që do të deklaroj se është prifti i lartë mbi të gjitha fetë, të kombinuara në një. Kjo fe e një bote të vetme do t'i bëj nderime bishës.

Të gjithë ata që do e ndjekin atë verbërisht do të përlahen nga bisha dhe do të jenë të humbur për Mua përgjithmonë.

Shpejtësia me të cilën kjo do të ndodhi do t'i çudisi ndjekësit e Mi. Plani është kurdisur me kujdes. Fushata për të kthyer mospranimin e Kristjanëve në pranimin e ligjeve të botës, është planifikuar me profesionalizëm.

Po planifikohet mes shumë shtetesh, nga një grup që përdor personalitete, njerëz të famshëm dhe koka drejtuese, të gjithë këta janë të respektuar nga shumica, për të mbështetur gënjeshtrat e tyre djallëzore.
Po ju paralajmëroj. Mos i pranoni gënjeshtrat. Mos u përzjeni në planin për të shkatërruar Emrin Tim të Shenjtë.

Jesusi juaj
Mbreti dhe Shpëtimtari i gjithë njerëzimit


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/this-new-one-world-religion-will-pay-homage-to-the-beast/