Sunday, 28 October 2012

Jesusi: “Njoftimi për të lajmëruar Ardhjen Time Të Dytë, do të jetë i befasishëm”

E Hënë, 8 Tetor 2012, ora 19:00

Bija Ime e dashur, Unë I këshilloj të gjithë ndjekësit e Mi të bëhen të fortë në këtë kohë.
Fjala Ime e Shenjtë, Dhurata Ime për njerëzimin, që të jepet ty përmes këtyre Mesazheve, do të jetë subjekti i shumë kritike. 

Ju duhet të qëndroni të fortë kur Fjala Ime të copëtohet dhe të nënvlerësohet. Kjo do të jetë shumë e vështirë, por ju duhet ta duroni këtë torturë, sepse ky është vetëm fillimi.
Armiku do të ngrihet dhe do t'i copëtoj Mesazhet e Mia, e dhëna secilit prej jush që të shpëtojnë shpirtrat.

Ai numëron çdo shpirt që e josh dhe pastaj iI largon ata nga Mesazhet e Mia. Ai e bën këtë duke tunduar besimtarët në fillim, me qëllim që ata të mos punojnë me Mua për të shpëtuar vëllezrit dhe motrat tuaja. Ai nuk do që ju të luteni për të shpëtuar shpirtrat e tyre.

Çdo shërbëtor I Kishës Sime që ju ndalon të thoni Fushatën e Lutjeve të Mia ka nevojë për shpirtrat tuaja. Ata nuk mund të ndalojnë përhapjen e lutjeve të Mia. Kur ata e bëjnë këtë, ata kanë nevojë për ndihmën tuaj. Për fat të keq, shumë shpirtra do të largohen nga Misioni Im, i fundit i këtij lloji në tokë.  

Këto kohë do të shohin ndarjen në Kishën Time të bëhet më e madhe; njëra anë që vuan të mbroj Ungjillin Tim, dhe tjetra që përpiqet të rinovoj Kishën Time, të modernizoj Mësimet e Mia dhe të sjellë ligje të turpshme në Kishën Time.

Qëndroni me kurajo dhe të bëshkuar, sepse kjo kohë pothuajse do të bier mbi ju dhe ju do të dëgjoni për këto praktika të reja, ku asnjëra prej tyre nuk përshtatet me Ungjillin Tim të vërtetë, Mësimet e Mia apo Të Vërtetën.

Këto sprova do të shfaqen si barrikada të mëdha. Ju, dishepujt e Mi do të ndjeheni të bllokuar. Ju do të ndjeheni pashpresë dhe lotët do t'ju vërshojnë.

Dobësia juaj do të jetë forca juaj. Do të jetë përmes vuajtjes suaj, kur ta dëshmoni këtë goditje të tmerrshme, që ju do të bëheni të fortë.

Për çdo sprovë që e duroni në Emrin Tim, Unë do t'ju bëj akoma më të fortë. Këmbëngulni dhe Unë do t'ju bekoj me hiret e forcës, kurajos dhe konfidencës.

Ju jeni ushtria Ime, rrezja Ime e dritës në botë. Çdo përpjekje do të bëhet për ta shuar këtë dritë, por do të jetë pavlerë.

Rrezja e dritës suaj, dashurisë suaj për Mua, do të ndriçoj saqë do të bëhet një burim drite dhe pastaj një zjarr i madh. Ky Zjarr I Shpirtit të Shenjtë, që do të mbërthej secilin prej jush, do t'i përhapi flakët e tij në çdo cep të botës.

Do të jeni ju, ushtria Ime e shtrenjtë, ata që do ta bëni këtë. Ju do të udhëhiqeni nga Qielli. Ju do të marshoni përpara. Ju do të shkelni mbi ushtrinë djallëzore të shpirtrave të shkretë që janë të komanduar nga Satani dhe ata do të jenë të pafuqishëm kundër jush.

Menjëherë pas kësaj Lavdia e njoftimit Tim të madhe do të shfaqet në botë.

Njoftimi për të lajmëruar Ardhjen Time të Dytë do të jetë i befasishëm. Do të jetë gjithashtu i papritur, edhe pse ju keni qënë të pregatitur mirë. Atëherë ju do të keni marrë Dhuratën e madhe  të Jetës së Përjetshme.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-announcement-to-herald-my-second-coming-will-be-sudden/