Tuesday, 16 October 2012

Jesusi: “Dashuria e vërtetë vjen nga Zoti”

 E Dielë, 9 Shtator 2012, ora 10:00

Bija Ime e dashur, kur ti e vë në dyshim Dashurinë e Zotit, ti vë në dyshim egzistencën e dashurisë së vërtetë. Ajo që ju ka mbetur është një dashuri me të meta.

Dashuria e vërtetë vjen nga Zoti. Kur një person nuk e do Zotin mjaftueshëm, ata janë të paaftë të duan një qënie tjetër njerëzore me kuptimin e plotë të dashurisë së vërtetë.

Vetëm ata me zjarrin e Dashurisë së Zotit në shpirtrat e tyre mund të shprehin kuptimin e vërtetë të dashurisë tek një person tjetër.

E njëjta gjë është e vërtetë edhe për ato martesa që janë të bekuara  në Kishën Time.

Dashuria e Zotit, e cila ndriçon mbi martesën e një burri dhe të një gruaje që e duan njëri tjetrin, do të përshkoj shpirtrat e tyre nëse ata e duan Zotin pa fund, gjë që është e nevojshme për të ndjerë paqe.

Dashuria e vërtetë do të thotë paqe. Pa dashuri nuk ka paqe pavarësisht se sa shumë përpiqeni për ta gjetur. Paqja mund të gjendet vetëm përmes dashurisë për njëri tjetrin.

Kur dashuria ju mungon në jetë, asgjë nuk është në balancë dhe në vënd të saj ndjehet dëshpërimi.

Për të gjetur dashuri, ju duhet të gjeni vënd për Zotin në zemrat tuaja. 
Për të gjetur Zotin, ju duhet të më pranoni Mua, Jesusin tuaj, Birin e Tij të Dashur.

Sepse nëse ju më lejoni Mua, Unë do t'ju çoj tek Ai.

Kur Unë e bëj këtë dhe Drita e Tij e pushton shpirtin tuaj, ju do ta keni më të lehtë të doni një njeri tjetër.

Dashuria e Zotit, e pranishme në një shpirt, do të hapi zemrën e një tjetri.

Dashuria ndriçon përmes zemrës së thyer, trazirave dhe përçarjes në botë. Ajo ëshë e vetmja mënyrë për të arritur paqen, jo vetëm në jetën tuaj personale por edhe në ambjentin rreth jush.

Dashuria sjell paqe por ajo duhet të dali nga një dashuri e vërtetë për Zotin, Krijuesin tuaj.

Paqja sjell harmoni.
Dashuria është shpëtimi i racës njerëzore dhe pa atë, ju jeni të humbur, të vetmuar, të uritur dhe ju kurrë nuk do të gjeni paqe.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/true-love-comes-from-god-when-a-person-does-not-love-god-enough-they-are-incapable-of-loving-another-human-being-in-the-fullness-of-true-love/