Friday, 26 October 2012

Jesusi: “Dashuria e Zotit, sa ndjehet nga njeriu, është diçka që askush nuk mund të jetoj pa të”

E Hënë, 1 Tetor 2012, ora 16:30

Bija Ime e dashur, ti duhet ta pranosh se kur ndjekësit e Mi besojnë në këto Mesazhe, ajo ju sjell atyre një mundim në shpirt herë pas here.

Shumë do të gëzojnë kur lexojnë Fjalën Time të Shenjtë dhe do e pranojnë atë si një mbrekulli.

Edhe të tjerët do t'i pranojnë Mesazhet e Mia, por në disa ditë ata do të ndahen më dysh nga dyshimet që do t'ju krijohen atyre. Këto dyshime janë të natyrshme.

Sepse disa do të pyesin dhe do të vazhdojnë të pyesin nëse ato me të vërtetë vijnë nga Qielli. Pastaj ata do të jenë të mbushur me trishtim, sepse e dinë se jeta e tyre do të ndryshoj dhe se Ardhja e Dytë do të dëshmohet prej tyre.

Kjo do të thotë se jetën që ata kanë bërë deri tani do të ndyshoj përtej njohjes.

Kjo është e frikshme për shumë veta, sepse ata duan të ngjiten pas jetës së tyre të vjetër të rehatshme, sado të pakënaqur mund të kenë qënë.

Frika e të ardhmes, frika e Dorës së Zotit dhe frika e ushtrisë së Satanit i torturon ata. Prapë, në një kohë kur Mesazhet e Mia mund të shkaktojnë frikë në zemrat e tyre, në të njëjtën kohë ato sjellin ngushëllim.

Sepse një gjë është e sigurtë. Ata do ta ndjejnë Shpirtin Tim të Shenjtë në shpirtrat e tyre dhe sa të ndodhi kjo ata do të njihen më mirë me Dashurinë e Zotit.

Dashuria e Zotit, sa ndjehet nga njeriu, është diçka që askush nuk mund të jetoj pa të. Ajo sjell paqe. Prandaj, pavarësisht se sa të firkësuar ju, ndjekësit e Mi, mund të jeni, ju duhet ta mbani mënd se Unë, Jesusi juaj, kurrë nuk do t’ju braktis.

Ju jeni të Mitë.

Unë jam Jeta në shpirtrat tuaj. Përmes Meje, ju do të shpëtoni. Unë jam plot me Mëshirë për shpirtrat që kthehen tek Unë për ndihmë. Unë nuk do t'ju lë të vuani në duart e ndjekësve të Satanit. Unë do t'ju mbuloj me Gjakun Tim të Shtrenjtë. Ju nuk keni frikë nga asgjë.

Në vënd të saj ju po merrni hiret për të pregatitur veten tuaj. Tani ju duhet të jeni të fortë, mos lejoni dyshimet të zbehin dashurinë tuaj për Mua apo t'ju verboj ndaj të Vërtetës së këtyre Mesazheve.

Ato janë Dhurata Ime për ju. Ato po ju jepen që të jeni të mbrojtur dhe t'ju ruajnë nga lëndimi.

Gjithmonë më kërkoni Mua t'ja u largoj frikën, sepse ato janë mbjellë si fara e pakënaqësisë në mëndjen tuaj nga i ligu me qëllim që t'ju çorjentoj.

Unë ju bekoj. Unë ju jap paqe. Unë ju jap Mbrojtjen Time. Besoni gjithmonë tek Unë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/gods-love-once-felt-by-man-is-something-no-man-can-live-without/