Mesazhet sipas Temave

1. PROFECITË

01/01/2011 - Censura në Media dhe të tjera që vijnë
11/01/2011 - 2011 Viti i Spastrimit
17/02/2011 - Ngritja e Botës Arabe – 3 Udhëheqës Bote do të vriten
05/06/2011 - Dy kometa do të përplasen, Kryqi Im do të shfaqet në një qiell të kuq
04/02/2012 - Hyji Ati i Gjithpushtetshëm: Bota do marri nje Ndeshkim – Nderhyrja Ime eshte e nevojshme
10/02/2012 - Hyji Atë: Tërmetet do të ndjehen si pjesë e një ndëshkimi të vogël para Paraljamërimit
14/02/2012 - Hyji Atë: Europa do të jetë shënjestra e parë e Dragoit të Kuq që më pas do të ndiqet nga Shtetet e Bashkuara
18/02/2012 - Vëndet Europiane do t’i dorëzohen diktaturës njësoj si në ditët e Hitlerit
19/02/2012 - Bisha me dhjetë brirë është Bashkimi Evropjan
27/02/2012 - Bota do të kaloj fazën tjetër të pastrimit
04/03/2012 - Kisha Katolike dhe Shtëpia e Israelit do të persekutohen
08/03/2012 - Vula Ime e Mbrojtjes është parathënë ndërsa vula e dytë është hapur
10/03/2012 - Koha për të hapur vulën e dytë ndërsa luftrat do të shtohen
21/03/2012 - Tregoji njerëzimit se gjithçka është tani në Duart e Mia Më Të Shenjta
29/03/2012 - Jesusi zbulon detajet e Kryqëzimit të Tij
31/03/2012 - Mbrekullitë e Mia të reja do t’i tregohen botës
06/04/2012 - Pashkët është koha kur vdekja Ime në kryq meditohet si duhet
15/04/2012 - Kisha Ime e Mbijetuar, Dy Dëshmitarët, të referuar në Librin e Zbulesës
21/04/2012 - Biliona shpirtra, jo miliona, do të kthehen
23/04/2012 - Më shumë kombe po bashkohen dhe më shumë nga fëmijët e Zotit do të qeverisen nga Një Trup i vetëm
29/04/2012 - Sekreti i Parë në Librin e Të Vërtetës zbulon komplotin kundër Kishës nga Grupet Masonike
08/05/2012 - Kisha Ime e Mbetur e frymëzuar nga Profeti Enoch do të krijoj urrejtje ngado që Fjala Ime e Shenjtë do dëgjohet.
16/05/2012 - Vula e Dytë: Lufta e 3 Botërore
18/05/2012 - Kisha e Vetme e Mbetur e cila do të qëndroj, e pamposhtur, deri në ngritjen e Jerusalemit të Ri
31/05/2012 - Profecia në Garabandal do të bëhet tani një realitet
11/10/2012 - Shumë nga ju do të më mohojnë Mua duke pranuar këto ligje të reja djallëzore
13/10/2012 - Pastaj do të jetë futja e vaksinimit global, që do t’ju vrasi, nëse e pranoni
15/10/2012 - Ata që do të mbijetojnë në ditët e fundit, nuk do të kenë vdekje fizike
03/07/2013 - Ndërsa zemërimi ndan kombe, mosbesimi dhe frika do të vazhdojnë të shkaktojnë trazira civile

06/02/2011: Konvertimi Global do të ndodhi

3. ARDHJA E DYTË E JEZU KRISHTIT

07/03/2012 - Ardhja Ime e Dytë, nuk mund të pengohet apo të ndalohet
14/03/2012 - Dashuria është më e fuqishme se urrejtja
25/03/2012 - Madje dhe Paralajmërimi nuk do t’i kthej të gjithë Jo-besimtarët
30/03/2012 - Ju lutem. Mos më kryqëzoni Mua përsëri
02/04/2012 - Le të më luten Mua për dije
17/04/2012 - Mesazhet e Mia janë për të gjitha fetë dhe besimet përfshi edhe ata që nuk besojnë
19/04/2012 - Kurrë mos përfitoni padrejtësisht nga të tjerët në biznes, politikë apo çdo pjesë e jetës
20/04/2012 - Madje dhe ata që kanë kryer mëkate të tmerrshme janë të dashur para Hyjit Atë
22/04/2012 - Virgjëra Mari: Kur kohët t’ju duken të vështira apo të dhimbshme, fëmijë, gjithmonë më thërrisni mua
25/04/2012 - Gjithë njerëzimi do të ketë vullnetin e lirë, deri kur vullneti i tyre të bashkohet me Vullnetin Hyjnor të Atit
30/04/2012 - Ju bëj thirrje të gjithë juve që nuk më njihni Mua
08/05/2012 - Virgjëra Mari: Zoti Më I Larti mund ta ndryshoj fatin e botës
16/05/2012 - Virgjëra Mari: Vizionaret e mia në botë do të udhëzohen të luten për të shmangur rreziqet e shoqëruara me një luftë botërore
18/05/2012 - Hyji Atë: Mos ju trëmbni Dorës Sime por dorës së atyre që janë armiqtë tuaj
20/05/2012 - Virgjëra Mari: I ligu sulmon ata që e duan Zotin më shumë
23/05/2012 - Hyji Atë: Vuajtjet në botë i janë bashkuar vuajtjeve të Birit Tim, Jesus, në këtë kohë

7. VUAJTJA DHE MUNDIMET NE DITET E FUNDIT

14/01/2011 - Si të hyni në Parajsë – roli i vuajtjes
16/01/2011 - Mbajtja e Kryqit tim

8. PASHKET

22/02/2012 - Argjërimi është i rëndësishëm për shpirtrat tuaj
09/03/2012 - Virgjëra Mari: Recitoni Rozaren tani deri të Djelën e Pashkës në gjitha shtetet
27/03/2012 - Virgjëra Mari: I kërkoj fëmijve të mi të argjërojnë të Premten e Zezë për të penguar krijimin e një Monedhe Botërore
04/04/2012 - Ju lutem të thoni lutjen Mëshira Ime Hyjnore dhe Novena të Premten e Zezë
05/04/2012 - E Premtja e Zezë është dita që Unë dëshiroj, dhe sidomos këtë vit, të kujtohet për kuptimin e vërtetë të saj

9. SHPIRTI I SHENJTE

12/02/2011 - Mesazh nga Shpirti I Shenjtë01/05/2012 - Dëgjojeni thirrjen Time dhe pregatituni për t’u mbushur me Shpirtin Tim të Shenjtë
04/05/2012 - Shpirti I Shenjtë do të zbres këtë të Dielë (06/05/2012). Ardhja e dytë sipas fuqisë së Shpirtit të Shenjtë
05/05/2012 - Hyji Atë: Pranojeni Shpirtin Tim të Shenjtë me admirim dhe falenderime

10. VIRGJERA MARI

30/03/2012 - Virgjëra Mari: Unë jam ndërmjetësja. Nëpërmjet meje lutjet tuaja do të sillen para Birit Tim të Çmuar

11. GRUPET E LUTJES & USHTRIA E MBETUR

16/05/2012 - Krijoni grupe lutjesh me përkushtimin ‘Jezusi për Njerëzimin’

12. VATIKANI, PAPA, KISHA & KLERIKËT

11/02/2012 - Prifti Im I Shenjtë, Papa Benedict XVI, do të hiqet nga vëndi i tij në Rromë

13. ANTIKRISHTI & PROFETËT E RREMË

08/02/2012 - Shumë shpejt dikush do të vij të deklaroj se jam Unë


15. MEKATI

24/01/2011 - Sa e Lehtë është të Mëkatosh